Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia przykro mi ze z lozeczkiem dzisiaj nie wyplalilo.. Ze juz za tydzien bedziesz miala
zleci szybko
My chyba dopiero w czerwcu/lipcu
Wlansie drzemalismy, tzn maz dalej a ja wstalam.. Arbuz poszedl w ruch i puzzle
Madzia no lecimy ze stronami jak burzaciekawe ile do sierpnia nam stuknie
Camille87, Magda2013, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHihi wszystko w tajemnicy przed mezem
Ja zjadlam cwiartke arbuza ale jakis taki miejscami gumowaty byl ten arbuz
Ale slodki wiec lepiej taki niz zadny
Do sierpnia pewnie z 1, 5 tys stron bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 19:26
pekinka82, Ruda27, Lanusia93, Magda2013, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
hej kobietki...
widzę że wy już zwarte i gotowe... łóżeczka rozkładacie...
ja może w lipcu m zagonię
póki co oglądam wszystko i na nic się zdecydować nie mogę...
a i miałam pytać jaki macie wymiar pościeli... ?
nie wiem czy wam pisałam ale w piątek jak byłam na zakupach dzieciowych oglądałam też wózki... był akurat przedstawiciel firmy bebetto i namawiał mnie na wózki ich firmy... słyszałyście coś o nich? bo powiem wam że model FLAVIO lub wchodzący dopiero SILVIA bardzo do mnie przemówił...
Magda2013, Aggie, Dodi, MILA, Moni& lubią tę wiadomość
-
My ostatnio z mama nakupowalysmy bardzo duzo ubranek dla Nelki, musimy zaczac je pomalu prac. Myslicie ze jak kupie teraz lovele 5 kg to jak postoi juz otwarta do sierpnia to nie zwietrzeje ? Bo znalazlam na allegro w dobrej cenie.
Na budowie tynki juz polozone, w polowie czerwca wchodzimy i zaczynamy robic gore, juz nie moge sie doczekac urzadzania! Troche wam zazdroszcze bo juz mozecie urzadzac pokoiki dla dzieciaczkow
Zjadlam dzis loda z maka !! oh uwielbiam jeDodi, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnitka jak ja Tobie zazdroszcze
wlasny domek i pozniej urzadzanie
Positive slyszlam o tych wozkach, podobno dobra polska firma ale ja nie wiem, zbytnio sie nie interesowalam bo mam swoj wybrany
Anitka co do proszku nie wiem, ale mysle źe nic sie nie stanie..żeby byl dobrźe zamkniety
Dziewczyny wrocilam do rzeczywistosci i juz zaczyna mnie wszystko irytowac.. Ehh masakra z tymi hormonamiCamille87, amela, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive ja nie slyszalam nic o tej firmie zreszta o zadnej poki co nic sie nie dowiadywalam
Anitka tez mysle ze nic nie bedzie proszkowitylko tak jak Daria pisze szczelnie zamknij go albo przesyp do jakiegospudelka zamykanego
Daria co Cie tam tak wkurza?
Pamietajcie o pampersach w lidlu jutroamela, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jutro z rana sie wybiore i kupie ze 3 paczki tych pampersow
mam nadzieje ze nie wgkupia bo ludzie jak debile czatuja pod tym lidlem i kupuja na potege jakby za darko bylo
Polez sobie odprez sie i nie stresuj siemaly na pewno w wannie bedzie kopal
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Ruda no mam nadzieje ze w weekend wypali,bo moj maz pracuje w tyg i nie ma wtedy jak.Musze jeszcze do niej zadzwonic i ustalic godz i dzien.
Positive ja mam wymiary poscieli takie same jak koldra i poduszka,czyli 100x135 i 40x60cm. Co do wozkow Bebetto to ogladalismy w sklepie jak bylismy,nawet mi sie podobaly. Konkretnie bylo to Nico Plus ale opinie w necie sa takie sobie. Ja narazie szukam dalej.
Amela ja mam od pazdziernika bodajze proszek otwarty Ariel tez 5 kg i nie zwietrzal jak do tej porytrzeba szczelnie zamknac po prostu i tyle
Ruda na co sie wkurzylas ?
No te pampersy sie oplaca tylko ile tego kupic i jaki rozmiar ?amela, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda jesli chodzi o rozmiar to ja biore 2 (3-6kg) jest ich 72szt 3 paczki, moja siostra zasugerowala zeby lepiej brac od razu te wiksze bo 1 newborn to przedzial wagowy 2-5kg a sztuk jest 43 przy czym roznica wielkosci niewielka. Ja poki co biore te dwojki bo w lidlu nie bedIe newborn ale moze pozniej kupie jedna paczke tych najkniejszych alejeszcze nie wiem...
Ruda27, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMdzia a jakie to lozeczko?
Ja sie w sumie na nic nie wkurzalam, jakos tak nagle mi przyszla irytacja..
Ale maz zaczal stopy masowac, nalal wode w wannie i polezalammaly jest aktywny od czwartku
teraz w wannie mialam fajne widoczki
Co do pampersow to sama nie wiemCamille87, positive lubią tę wiadomość
-
Camilla wlasnie tak mniej wiecej myslalam jak Ty, zeby kupic te 2, tzn mini i ewentualnie dokupic z 1 paczke newborn do szpitala.
Lozeczko jest takie mam nadzieje-
http://allegro.pl/lozeczko-kamil-mis-promocja-i4207977508.html
tylko inny obrazek,bo miala mi zrobic zdjecia i wyslac na fb a na zdjecia czekam od marca
Ja tez ostatnio tak mam ze jestem wkurzona a nie wiem na co.
Ruda fajny ten Twoj mazmoj jeszcze mi nigdy nie zrobil masazu.
Mnie moja niunia juz kopie praktycznie przez caly dzien z przerwamidopiero na wieczor sie wycisza..tak jak teraz
A tak rano juz o 7-8 mam pobodke. Nie musze nawet budzika nastawiac
Ruda27, Camille87, Dodi, positive, MILA, Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Daria, mnie na zlosc nawet wanna dzis nie pomogla, wyszlam ( a dokladniej wyturlalam sie z niej praktycznie) jeszcze bardziej poirytowana, zle sie czuje caly dzien, jestem zla jak osa, i mam tego dosc
Positive ogladalam przed chwila te wozki, bardzo fajne i nawet cena przystepnazaraz Wam podesle strone na ktorej sa rankingi wedlug roznych opcji typu cena, bezpieczenstwo itd.
Camille87, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia sliczne lozeczko
oby wam juz wypalilo w nast weekend
Aggie, no pewnie masz taki dzien, jutro bedzie lepiej zobaczysz
Madzia moj tez tak caly dzien kopie, że w sumie nie wiem kiedy sa jego pory.. Chyba ok 22 i dalej nie wiem bo tak czesto sie ostatnio rusza.. Musze wyczaic znowu..
Co do pieluszek tez cos czytalam jak Kamila mowiale 1 tez lepiej miec, do szpitala to napewno..
Aggie dzieki za linkAggie, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Daria, Aggie eh te hormony w nas szaleja ;/ tez miewam czasem takie dni ze jestem zla i smutna na przemian. Jutro powinno być lepiej ! Kładźcie sie do łóżeczka i odprężcie a jutro nowy dzień
Ja tez juz zbieram sie do spania;) dobranocaaa jutro mam gina na 13
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMoj synek bedzie pewnie drobny bo i ja mialam 3350g
waga w sumie w sam raz do rodzenia
Te newborn sa w rossmanie za 21, 99zl 43szt mysle ze jedna paczka starczy
Co do hrmonow to ja tez sie wkurzam ale czesciej mam tak ze narzekam na swoj wygladze za gruba za brzydka itp a innego dnia jest w miare ok...
Madzia ale to lozeczko bedziesz miala za.darmo tak? Bo jesli tak to i tak warto poczekac
Anitka powodzenia na wizycie!
Ja juz w lozku ale zoladek mam.pelny i nie wiem.czy zasne.
Dobranoc! :*Dodi, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
witam z rana... chyba już tradycją będzie że nie mogę spać...
dzięki camilla za przypomnienie o pampersach bo już zapomniałam... co do chusteczek z pampersa to wam odradzam... pamiętacie tego linka co wam wkleiłam z bloga o różnych środkach dla dzieci... pampers nie ma dobrej opinii... zdecydowanie lepsze są zielone haggisy natural care, albo z netto
zresztą zdecydujecie same...MILA, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość