X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia przykro mi ze z lozeczkiem dzisiaj nie wyplalilo.. Ze juz za tydzien bedziesz miala :) zleci szybko :)
    My chyba dopiero w czerwcu/lipcu :(
    Wlansie drzemalismy, tzn maz dalej a ja wstalam.. Arbuz poszedl w ruch i puzzle :P
    Madzia no lecimy ze stronami jak burza :) ciekawe ile do sierpnia nam stuknie :P

Camille87, Magda2013, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi wszystko w tajemnicy przed mezem :P
    Ja zjadlam cwiartke arbuza ale jakis taki miejscami gumowaty byl ten arbuz :(
    Ale slodki wiec lepiej taki niz zadny :D
    Do sierpnia pewnie z 1, 5 tys stron bedzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 19:26

pekinka82, Ruda27, Lanusia93, Magda2013, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to prawda...;) Lecimy ze stronami , że ho ho...

Camille87, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki...
    widzę że wy już zwarte i gotowe... łóżeczka rozkładacie...
    ja może w lipcu m zagonię ;-)

póki co oglądam wszystko i na nic się zdecydować nie mogę...

a i miałam pytać jaki macie wymiar pościeli... ?

nie wiem czy wam pisałam ale w piątek jak byłam na zakupach dzieciowych oglądałam też wózki... był akurat przedstawiciel firmy bebetto i namawiał mnie na wózki ich firmy... słyszałyście coś o nich? bo powiem wam że model FLAVIO lub wchodzący dopiero SILVIA bardzo do mnie przemówił...

Magda2013, Aggie, Dodi, MILA, Moni& lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ostatnio z mama nakupowalysmy bardzo duzo ubranek dla Nelki, musimy zaczac je pomalu prac. Myslicie ze jak kupie teraz lovele 5 kg to jak postoi juz otwarta do sierpnia to nie zwietrzeje ? Bo znalazlam na allegro w dobrej cenie.

Na budowie tynki juz polozone, w polowie czerwca wchodzimy i zaczynamy robic gore, juz nie moge sie doczekac urzadzania! Troche wam zazdroszcze bo juz mozecie urzadzac pokoiki dla dzieciaczkow ;)

Zjadlam dzis loda z maka !! oh uwielbiam je :)

Dodi, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka jak ja Tobie zazdroszcze :) wlasny domek i pozniej urzadzanie :)
    Positive slyszlam o tych wozkach, podobno dobra polska firma ale ja nie wiem, zbytnio sie nie interesowalam bo mam swoj wybrany :)

Anitka co do proszku nie wiem, ale mysle źe nic sie nie stanie.. :) żeby byl dobrźe zamkniety

Dziewczyny wrocilam do rzeczywistosci i juz zaczyna mnie wszystko irytowac.. Ehh masakra z tymi hormonami

Camille87, amela, Dodi, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive ja nie slyszalam nic o tej firmie zreszta o zadnej poki co nic sie nie dowiadywalam :(
    Anitka tez mysle ze nic nie bedzie proszkowi ;-) tylko tak jak Daria pisze szczelnie zamknij go albo przesyp do jakiegospudelka zamykanego :-)

Daria co Cie tam tak wkurza?

Pamietajcie o pampersach w lidlu jutro :D

amela, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i chusteczki nawilzane pampers za 8, 49zl beda ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to moze u mnie w lidlu tez beda promocje :)
    Kamila nie wiem co mnie wkurza, jakos taka lekko poddenerwowana jestem.. Chyba pojde zaraz polezec w wannie :)

Aggie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro z rana sie wybiore i kupie ze 3 paczki tych pampersow :-) mam nadzieje ze nie wgkupia bo ludzie jak debile czatuja pod tym lidlem i kupuja na potege jakby za darko bylo :/

Polez sobie odprez sie i nie stresuj sie :-) maly na pewno w wannie bedzie kopal ;-)

Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda no mam nadzieje ze w weekend wypali,bo moj maz pracuje w tyg i nie ma wtedy jak.Musze jeszcze do niej zadzwonic i ustalic godz i dzien.

Positive ja mam wymiary poscieli takie same jak koldra i poduszka,czyli 100x135 i 40x60cm. Co do wozkow Bebetto to ogladalismy w sklepie jak bylismy,nawet mi sie podobaly. Konkretnie bylo to Nico Plus ale opinie w necie sa takie sobie. Ja narazie szukam dalej.

Amela ja mam od pazdziernika bodajze proszek otwarty Ariel tez 5 kg i nie zwietrzal jak do tej pory :) trzeba szczelnie zamknac po prostu i tyle :)

Ruda na co sie wkurzylas ? :P

No te pampersy sie oplaca tylko ile tego kupic i jaki rozmiar ? :)

amela, Dodi, positive lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jesli chodzi o rozmiar to ja biore 2 (3-6kg) jest ich 72szt 3 paczki, moja siostra zasugerowala zeby lepiej brac od razu te wiksze bo 1 newborn to przedzial wagowy 2-5kg a sztuk jest 43 przy czym roznica wielkosci niewielka. Ja poki co biore te dwojki bo w lidlu nie bedIe newborn ale moze pozniej kupie jedna paczke tych najkniejszych alejeszcze nie wiem...;-)

Ruda27, Dodi, positive lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mdzia a jakie to lozeczko?

Ja sie w sumie na nic nie wkurzalam, jakos tak nagle mi przyszla irytacja..
    Ale maz zaczal stopy masowac, nalal wode w wannie i polezalam :) maly jest aktywny od czwartku :D teraz w wannie mialam fajne widoczki :)

Co do pampersow to sama nie wiem :P

Camille87, positive lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla wlasnie tak mniej wiecej myslalam jak Ty, zeby kupic te 2, tzn mini i ewentualnie dokupic z 1 paczke newborn do szpitala.

Lozeczko jest takie mam nadzieje-
    http://allegro.pl/lozeczko-kamil-mis-promocja-i4207977508.html
    tylko inny obrazek,bo miala mi zrobic zdjecia i wyslac na fb a na zdjecia czekam od marca :/

Ja tez ostatnio tak mam ze jestem wkurzona a nie wiem na co.
    Ruda fajny ten Twoj maz :) moj jeszcze mi nigdy nie zrobil masazu.

Mnie moja niunia juz kopie praktycznie przez caly dzien z przerwami :) dopiero na wieczor sie wycisza..tak jak teraz :) A tak rano juz o 7-8 mam pobodke. Nie musze nawet budzika nastawiac :D

Ruda27, Camille87, Dodi, positive, MILA, Lanusia93, celia lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, mnie na zlosc nawet wanna dzis nie pomogla, wyszlam ( a dokladniej wyturlalam sie z niej praktycznie) jeszcze bardziej poirytowana, zle sie czuje caly dzien, jestem zla jak osa, i mam tego dosc :(

Positive ogladalam przed chwila te wozki, bardzo fajne i nawet cena przystepna :) zaraz Wam podesle strone na ktorej sa rankingi wedlug roznych opcji typu cena, bezpieczenstwo itd.

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://opinie.wozki-dla-dzieci.com

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia sliczne lozeczko :) oby wam juz wypalilo w nast weekend

Aggie, no pewnie masz taki dzien, jutro bedzie lepiej zobaczysz :)

Madzia moj tez tak caly dzien kopie, że w sumie nie wiem kiedy sa jego pory.. Chyba ok 22 i dalej nie wiem bo tak czesto sie ostatnio rusza.. Musze wyczaic znowu..

Co do pieluszek tez cos czytalam jak Kamila mowi :) ale 1 tez lepiej miec, do szpitala to napewno..

Aggie dzieki za link :)

Aggie, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, Aggie eh te hormony w nas szaleja ;/ tez miewam czasem takie dni ze jestem zla i smutna na przemian. Jutro powinno być lepiej ! Kładźcie sie do łóżeczka i odprężcie a jutro nowy dzień ;)
    Ja tez juz zbieram sie do spania;) dobranoc <3 aaa jutro mam gina na 13 ;) ;)

Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj synek bedzie pewnie drobny bo i ja mialam 3350g ;-) waga w sumie w sam raz do rodzenia ;-)
    Te newborn sa w rossmanie za 21, 99zl 43szt mysle ze jedna paczka starczy ;-)

Co do hrmonow to ja tez sie wkurzam ale czesciej mam tak ze narzekam na swoj wyglad :/ ze za gruba za brzydka itp a innego dnia jest w miare ok...

Madzia ale to lozeczko bedziesz miala za.darmo tak? Bo jesli tak to i tak warto poczekac ;-)
    Anitka powodzenia na wizycie!

Ja juz w lozku ale zoladek mam.pelny i nie wiem.czy zasne.:/

Dobranoc! :*

Dodi, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana... chyba już tradycją będzie że nie mogę spać...

dzięki camilla za przypomnienie o pampersach bo już zapomniałam... co do chusteczek z pampersa to wam odradzam... pamiętacie tego linka co wam wkleiłam z bloga o różnych środkach dla dzieci... pampers nie ma dobrej opinii... zdecydowanie lepsze są zielone haggisy natural care, albo z netto

zresztą zdecydujecie same...

MILA, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
‹‹ 991 992 993 994 995 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ