Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAggie jedzenie sniadania i dalsze spanie to moja specjalnosc
Nie wiem czemu ale wstaje ok 7:30 zjadam sniadanie i w niexlugim czaske znow spie - tak bglo inwczoraj i dzis
Wlasnie sie obudzilam
Co do odzywania sie pewnie kwestia czasu - Niebieska byla chyba w trakcie kupna domu przeprowadzki nie?Aggie, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Standardowo witam się ostatnia
U nas też słoneczko, pogodniej niż wczoraj, ale nie jest to wymarzona pogoda
Mała nad ranem budzi mnie silnymi kopniakami w to miejsce na którym leżę, bez znaczenia czy leżę na prawym czy lewym boku- raz przeszkadza jej, że uciskam jej nogi, raz głowę. I wbija te części ciała w mój brzuch aż obijają się o łóżko. Nie wiem czy sprawia jej to jakąś chorą satysfakcję
A na plecach przecież nie będę spała... I bądź tu mądraAggie, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia dzidzie sa w plynie owodniowym wiec wydaje mi sie ze nie mamy mozliwosci zgniecenia nozek czy innych czesci ciala
ale wiem o czym mowisz! U mnie wczoraj bylo to samo jak sobie w dzien drzemalam na lewym boku to czulam ze tam sie Kubus rozpychal i jak mnie nagle uderzyl w zebra to az sie cala wzdrygnelam! A juz prawie spalam
ja tam sie nie zloszcze, wybaczam
Aggie, Moni&, Lanusia93, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
wrocilam
Od wczoraj popoludnia tak mega tam wialo, ze dzisiaj wyjechalismy rano bo i tak nic bysmy nie porobili
Jestem zmeczona
Lanusia moj tez tak robi.. Ja lexe na boku to mi tak kopie az nie zmienie pozycji.. Mimo ze ja mysle ze nie ugniatam brzuszka, to jednak chyba cos go tam gniecie i uparciuch nie zmieni pozycji, tylko ja musze
Zjadlam mega pysznego arbuza, juz taki jak w latoteraz kojtal truskawkoy zrobil maz
Dowiedzialam sie z ekoleznaka najlepsza jest w ciazy
Widzialam ze u was wszystkich dobrzeciesze sie!
Tez zastanawialam sie co z Jus..Camille87, Moni&, amela, Lanusia93, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArbuz i koktajl truskawkowy mmmm
cos mi sie chce ale nie wiem co zjadlam juz wafelka i mysle ze ten arbuz albo koktajl to jest to
Daria odpoczywaj sobie, my na dzialce - maz pieli truskawki ale zimno strasznie chyba spadamy do domu zaraz wrrRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87, są w tym woreczku, więc nie powinni narzekać, ale coś na pewno czują, bo jak położę się na plecy to jest natychmiast spokój. A jak przekręcę się na drugi bok to kopie w ten drugi. Może myśli, że to forma zabawy, bo czasami jak przyciskam jej stetoskop to w niego kopie
Już pięknie można jej serduszko uchwycić jak się ładnie ułoży.
Ruda27, też niedawno dogadzałam sobie arbuzikiem, a dziś na śniadanie miałam kluski z truskawkami, właśnie pochłaniam kawałki ananasaWydaje mi się, że dostarczam małej za mało witamin w formie świeżych owoców i warzyw, bo ostatnio zjadłam całego ogórka, jak banana, soliłam i gryzłam
kada24, smacznego
Moni&, McDonald.. Mniaaam. A za mną chodzi od wczoraj hamburger z Maca właśnie... A nigdzie w pobliżu nie mamy
amela, gratuluję 3 trymestru, ja też dziś wkraczam. 28 tydzień, to po prostu niesamowiteWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 13:31
Camille87, Moni&, Ruda27, Aggie, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyAmela, Lanusia gratuluje III trymestru
Lanusia naprawde mozna juz stetoskopem serduszko uslyszec??
Ile kosztuje stetoskop? To i ja sobie kupie
Kurde te truskawki za mna chodza, wlasnie wrocilismy z dzialki i nie chce mi sie isc do sklepu
KurnaaaaaLanusia93, Moni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camille87, ja kupiłam w sklepie medycznym za... 20 zł
Około 24-25 tygodnia tylko ze 2 razy udało mi się uchwycić serduszko i dość cichutko, ale raz na kilka dni przystawiam stetoskop i już ładnie słychać, o ile nie wykręca się do mnie pupką. Poza biciem serduszka słychać jakieś przelewanie i nie jestem pewna czy to dobiega z worka owodniowego czy z mojego żołądka, staram się nie słuchać od razu po jedzeniu, bo wtedy jest masa dziwnych dźwięków trawiennych
Słychać też przesuwanie i za chwilę dostaję kopniaka w stetoskop.
Myślę, że 20-30 zł warto poświęcić. Oczywiście nie zawsze serduszko złapiesz, czasami trzeba mocniej przycisnąć, ale ja mam łożysko na ścianie przedniej, więc to też troszkę inna sytuacja.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyLanusia i Amelka gratuluje III trymestru!! Ale fajnie
Ja zaraz pekne po tym arbuzie, on taki slodki ze nie moge przestac jesc
Wlasnie ogladam swoje zdjecia z majowki, jaki wielorybek ze mnie
Chyba pojde sie drzemnac, maz pojechal na mecze a ja mam cisże i spokojMoni&, Lanusia93, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
gratuluje III trymestru Lanusia i Amelka! ja wg belly zaczynam 10 maja:) i wlasnie 3 dni temu mialam studnióweczke a dzis to dopirro zauwazylam:P
Lanusia fajny pomysł z tym stetoskopem, no i tanim kosztem:D chyba tez zainwestuje:)
Daria napewno przesadzasz, sliczna mamusia a nie jakis tam wieloryb:)
uciekamy z domu juz, jeszcze jais spacerek wiec odezwe sie pewnie poznym wieczorem:)Lanusia93, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]