Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda2013, niestety się nie rozmyślam, przelew zrobiony. O ile wszystko dobrze wstukałam i nie wysłałam pieniędzy do obcej osoby
Camille87, smacznego!A rożki dostaję od mamy, więc nie pomogę. Nie jest to jakiś niezbędny element wyprawki, ale podobno maleństwo lubi być owinięte i czuć się jak w brzuchu mamy, a rożki bywają naprawdę piękne, więc można zainwestować, chyba w ten większy
Ale mi narobiłyście zamętu w głowie tymi mebelkami, zaraz mojego dorwę... Będzie łóżeczko!Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
wozek zaplacony hehe kuzynka przywiezie go w czwartek na urodziny mojej mamy hehe bo do auta moich rodzicow sie nie zmiescil hehehe a wogole mam nowine moj kuzyn co w anglii siedzi jest w ciazy raczej zona jego hehe termin an 8 stycznia
:D:D a jak byla u nas w lutym to macala moj brzuch i sie "zaraziła" hehehe
:D:D:D:D:D:D
MILA lubi tę wiadomość
-
a oto on brakuje jednej czesci ale jest w szafie hehe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1d2f26cac0e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 19:20
Camille87, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie i ja!
dzisiaj u mnie sloneczko wyszlo. dopiero wstalam. w nocy sie przebudzilam i tak mnie rwał prawy bark ze nie moglam zasnac, no i w tylk na lewej stronie moglam spac, katorga:/ ale na razie nie boli wiec jest ok. a maly szalal w nocy, ciekawe czy dlatego ze ja nie moglam spac czy zawsze to jest jego pora aktywnosci a ja po prosti nie czuje bo spie:) wczoraj sie jakos inaczej ulozyl bo kopal nisko i czesto po pęcherzu nieszczesnym:P
kada piekny wozek:)
my dzis planujemy jakis spacerek a po poludbiu moze do kuzyna na dzialke.MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]