Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27, dziękuję
Ty też lada dzień wkroczysz
Ja mam tak samo z ananasem, już mnie brzuch boli od tego cukru, zaczyna mnie mdlić, a ja dalej obracam łyżką
WielorybekDo mnie P. mówi "spaślaczku", "prosiaczku", "pączuszku"
Moni&, dziękuję bardzoCiężko mi w to uwierzyć, 3 trymestr... Dopiero co testowałyśmy, sprawdzałyśmy poziom beta hcg
Zainwestuj- warto
Ja na początku wypytywałam w każdej aptece, ale okazało się, że to tylko w sklepie medycznym. 100 dni... To tak niewiele
Mi pozostało 89, ale myślę, że w okolicy 35/36 tygodnia zacznę ćwiczenia przyspieszające poród. Chyba już wtedy dzidzia będzie w pełni wykształcona, zdrowiutka?? Jestem taaaka niecierpliwa
Ruda27, celia, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyMaz sie zlitowal i poszedl do sklepu po truskawki
Ja jak lezalam to mowilam ze bym zjadla truskawki i Kuba kopnal
Takim sposobem wzielismy tatusia na litosc hihi
Ciekawe tylko czy beda te truskawki w polo...Lanusia93, Ruda27, MILA, positive, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę Wam tego pełnego brzuszka... Niczym nie mogę się najeść, mam ochotę na coś kalorycznego. A na moich kolanach śpi szczeniaczek i jestem uwiązana, piszę jedną ręką, a żołądek mam ściśnięty z głodu... I pęcherz
Chyba go obudzę i zjemy coś wspólnieRuda27, celia, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyHihi ja tez jak mam arbuza to sie napalam jak szczerbaty na suchary i potem wygladam jak opity kleszcz
Na razie wymieklam po koktajlu i robie miejsce na obiad bo maz robi mi piers pieczona z pieczonymi warzywami i zapowiedzial ze bedzie duzy.wiec nie tykam arbuzika na razie
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczynki ! Faktycznie ten czas pedzi jak szalony
Ja tez juz po obiadku, mialam kotlet z piersi kurczaka, ziemniaczki i satalte ze smietana, a teraz deserek herbatka i wafelek
Lanusia ja jak leze po bokach to tez czuje mala i to najczesciej w dwoch miejscach tak jakby sie rozpychala, ale raczej nie jest mozliwe zebysmy je uciskaly bo chronia je wody przed tymCamille87, Ruda27, MILA, Magda2013, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi sie wydaje ze one czuja jak uciskamy brzuch.. Dlatego jak leze na boku i uciskam to mu to przeszkadza.. Tak samo jak lezalam na tym ktg, to maly caly czas bombardowal w to, bo jednak to mialam mocno docisniete do brzucha.. Nie mowie ze je gnieciemy, ale jednak to czuja i im to chyba przeszkadza czasami
Anitka ale mialas pycha obiaddawno nie jadlam salaty ze smietana, chyba zrobie jutro
Kamila dolaczam sie do klapsow dla Lanusi.. Cos sie wymiguje niedobraCamille87, amela, Lanusia93, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria ja czasem jak scisne troche brzuch bo chce zobaczyc cos pod nim
to tez wtedy kopie i w zasadzie nawet czytalam gdzies ze one reaguja na dotyk i gdy np do nich popukamy to kopna
Nie moge sie wyslowic ale wiecie o co chodzi
Ale nie sadze zebysmy je gniotly..Magda2013, Lanusia93, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem ze reaguja na dotyk, ale jak ja leze na boku to mnie kopie w niego dosc intensywnie, jakby mu to przeszkadzalo.. Dosc czesto tak jest.. I ja nie mysle ze go gniote, ale ze to mu po prostu przeszkadza
do zgniecenia to duzzzo brakuje, nasze malensta sa dobrze chronione
Camille87, Magda2013, Lanusia93, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
jednak dzis nie pojechalismy po lozeczko bo kuzynce cos wypadlo
a tak sie cieszylam ze juz bede je miala a teraz musze czekac do nast.weekendu
szlag by to trafil.
Lanusia ja mam stetoskop ale nic nie slyszea lozysko mam na tylniej scianie. Przykladam w rozne miejsca na brzuchu i nic.
Tez mam tak ze czasem mysle ze usciskam raczke albo nozke Maizawsze na boku jak leze. I wtedy czuje jak sie wierci albo slizga i musze sie na drugi bok przekrecic albo na plecy. Moja niunia tez reaguje na dotyk-zawsze odpuknie
no i na glos tez reaguje
Amela i Lanusia gratulacje 3 trymestruja jutro zaczynam wg Belly
Camille87, Ruda27, amela, Lanusia93, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość