Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCelia ale to slicznie wyglada!
jej ale wam fajnie
Kamila daj zdjecia calego pokoiku
Amela ciesze sie ze u was wszystko dobrzefajnie ze juz niedlugo szkole rodzenia zaczniesz
Dostalam l4 bez problemu, wpisala bol plecow..
Pogoda cudna, pozniej ide na lawke przed dom posiedziec i poczytam ksiazkecelia, Aggie, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pamiętam, że któraś kupowała naklejki na ścianę. Powiedzcie czy je można potem spokojnie zdjąć i nie zostawiają plam?
Ruda super, że bez problemu dostałaś L4Ja pomału zaczynam odczuwać zmęczenie siedzeniem w domu
Muszę się jakoś lepiej zorganizować
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chyba na ta chwile znalazlam faworyta wsrod wozkow
ma wszystko czego oczekuje
i cena jest bardzo atrakcyjna, opinia pochlebna
Uniwersalny wózek 2w1 Riko Nano 2014 opinie.
Rzeczywista rynkowa cena najnowszego wózka wielofunkcyjnego Riko Nano waha się w przedziale 1430- 1630 zł i zależna jest od wielkości zestawu i kolorystyki. W rankingu wózków głęboko-spacerowych Riko Nano dzięki połączeniu bardzo korzystnej ceny z dużymi walorami funkcjonalnymi zajmuje wysokie miejsca.
W ofercie polskiego producenta – marki Riko pojawił się w tym roku wyjątkowo imponujący wózek wielofunkcyjny – model Nano. Wózek może pochwalić się bardzo atrakcyjnym designem i fajną nowoczesną kolorystyką . Miłym zaskoczeniem jest fakt, że strona wizualna mimo iż bardzo atrakcyjna nie jest najmocniejszą stroną wózka Riko Nano. Przede wszystkim na pochwałę zasługuje wysoka jakość wykonania, dokładne wykończenie i na prawdę lekka i łatwa obsługa, co wśród wózków z tej półki cenowej wbrew pozorom nie jest takie powszechne.
Wózek Nano podobnie jak większość modeli ma regulowane oparcie spacerówki, podnóżek oraz rączkę a także przednie koła skrętne z możliwością blokady. Dodatkowymi atutami wózka są : dosyć duża komfortowa gondola z regulowanym zagłówkiem, nowoczesna konstrukcja stelaża, odwracane siedzisko spacerowe oraz pompowane koła zapewniające wspaniałą amortyzację i pozwalające na jazdę w każdych warunkach. W opcji wózek można kupić z fotelikiem samochodowym.
W zestawie z wózkiem znajdziemy: duży kosz na zakupy , dużą torbę, pokrowiec przeciwdeszczowy, moskitiera, przewijak, pompka do kół, pałąk oraz przykrycia na nóżki do spacerówki i gondoli.
Podsumowując wózek oceniamy bardzo dobrze i mamy przeczucie, że w tym sezonie Nano może nieźle namieszać w branży wózków dziecięcych. Waga spacerówki 14,2 kg – standard. Cena zestawu spacerówka+ gondola 1430 zł – tanio.
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-uniwersalny-riko-nano-2014-spacerowkagondola-kurier-gratis-p-17934.html
ten kolor mi sie podoba ale dla dziewczynki chyba nie pasuje:P chwilowo myslalabym o magenda albo cafe latte (jest tam opcja obejrzenia kolorow) powiedzcie co myslicieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 12:03
Ruda27, Moni&, celia, Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobra, dostałam opierdziel z lekka, to jestem.
Pomimo tego, że jestem na bieżąco z każdym postem, to nie wiem co komu odpisać, to może egoistycznie zacznę od siebie
Skończyłam pracę, tzn. od rodzinnego lekarza mam zwolnienie do 12.05, ale wtedy też mam wizytę u ginki, to poproszę o zwolnienie już na dłużej, w końcu to 7 miesiąc, dziś wybił III trymestr, ileż można pracować, nie?
Od swoich pracodawców dostałam super prezent na zakończenie współpracy - fotelik do karmienia, chicco czy jak to się pisze, wypasiony, drogi i matę edukacyjną taką na podłogę, też super fajna i droga, dam na końcu postu linka.
Byłam na glukozie, dziwne mam te jednostki, nie takie jak Wy, ale z tego co widzę, to mam za mały cukier na czczo, będę w poniedziałek na wizycie, to się dowiem jak reszta.
Co do wagi to u mnie jakieś 7 kg do przodu.
Końcem maja jestem umówiona do ortopedy to się dowiem jaki rodzaj porodu mnie czeka.
Poza tym rosnę sobie, na fb moje zdjęcie porównania wrzucone
I tak, przepraszam, że nie będę się zwracać bezpośrednio do każdej, ale w danym temacie.
Skurcze łydek - nie mam za często, ale nie raz w nocy jak napnę mięśnie to mnie złapie, ught, boli. Ale nie biorę żadnych specyfików.
Mebelki macie śliczne, pokoiki również, ja nie mam jeszcze nic w zasadzie przygotowane, nie bardzo wiem, czy mam się urządzać tu u siebie na górze, czy siostra P. zdąży się wyprowadzić do porodu, w co wątpimy, więc będzie trzeba tu organizować u nas, wyrzucić gdzieś nasze akwarium, akurat w to miejsce zmieści się łóżeczko, bo obydwa mają po 120cm długości.
Przykro mi, że macie przejścia z Waszymi facetami. Oni tego nie rozumieją jak to jest być w ciąży, jak co chwilę coś dolega, hormony buzują. Ja z moim mam czasem spięcia, ale niewielkie i krótkie więc jest dobrze.
Celia - super brzusioinne widziałam na fb to też takie piłeczki
Witam nową sierpnióweczkę
http://www.agito.pl/krzeselko-chicco-pocket-lunch-red-wave-2534-974915.html?attr=1-481855 -> taki, ale biało szary
http://www.agito.pl/bright-stars-sloneczny-plac-zabaw-9219-2533-653111.html?cid=5209 -> a taka mata ale safariRuda27, Moni&, celia, Magda2013, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie ladny wozek
wazne zeby wam sie podobal
kolor caffe latte ladny i szary
Kajoni no witamy
Super masz pracodawcow! Swietne prezenty sprawilifajnie ze krzeselko do karmienia ma regulowane oparcie, to jest bardzo wazne bo dziecko lubi sobie zasnac to mozna polozyc a nie trzeba od razu wyciagac go
Fajnie ze juz nie pracujesz, odpoczywaj kochana i pisz tu z nami!Aggie, Moni&, celia, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
wooow Kajoni super szefostwo masz
sie wykosztowali
Ta mata jest super :DD Majka bedzie miala kacik w tematyce Safarii wiec bardzo mi sie podoba
krzeslo podobne moja mama siostrze w prezencie kupila, ale jakiejs niemieckiej firmy z taka nakladka jak lezaczek
poza kolorami to krzeselko wyglada tak samo
siostra z tamtego zadowolona jest
Daria, tez sie zastanawialam nad szarym, ale taki smutny mi sie wydajejakbym miala chlopca nie mialabym dylematu
a za rozem osobiscie nie przepadam ale ten magenda ladny nawet
Moni&, Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
my pójdziemy pewnie jutro do sklepu wózki pooglądac po wizycie. przynajmniej ja tak planuje:P
Kajoni a masz krzywy kręgoslup czy jakies inne problemy ze idziesz do ortopedy? w sumie to wiekszosc ludzi ma jakies skrzywienie kregoslupa, ja mialam kiedys nosic gorset ortopedyczny ale nie nosilam niestety, uparte dziecko ze mnie bylo no i skrzywienie zostako. na razie nie narzekam na bole kregoslupa, mam nadzieje ze bede mogla rodzic sn, nie rozmawialam jeszcze o tym z lekarzem. z kolei dobrze by bylo ponyslec o wizycie u ortopedy i sie skonsultowac ale na wizyte sie czeka kilka miesiecy:/
co do naszego tematu poloznej po porodzie to nie jest to automatyczne tylko trzeba zglosic przychodnie zdrowia do jakiej chcemy zapisac nasze dziecko i szpital wysyla tam domumenty, ale znowu nie kqzda przychodnia ma taki komfort ze polozna przychodzi do domu.
Agi fajny ten wozek, duzy plus to waga:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 12:21
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aggie, weż pod uwagę, że musisz do tego wózka jeszcze fotelik dokupić, a to jeszcze z 600 zł dodatkowe. Ja trafiłam na taką promocję, że przy zakupie wózka dawali fotelik maxi-cosi za 199 zł, który normalnie kosztuje 600 zł. Jedynym ograniczeniem był kolor, ale nie jest zły, taki fioletowo- błękitny, więc pasuje do dziewczynki i chłopaka. Nie ma też co się rzucać na róż i niebieski, lepiej może coś uniwersalnego, łatwiej będzie odsprzedać.
Jakby ktoś chciał, to promocja z tymi fotelikami jest w sklepie http://www.sklep-tosia.pl/Aggie lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
dziewczyny ja tak na szybko... dzisiaj kolejna wizyta o 16 i już czuję się jakbym miała za chwilę zemdleć..
ze strachu brakuje mi oddechu...
proszę trzymajcie za nas kciuki.... nadrobię jak wrócę ...
buziaki....pekinka82, celia, MILA, mala_mi, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Agapast mi tez sie podoba Michal
co do fotelika, to ja mam jeden, nie potrzebuje zeby przypinac do wozka bo i tak nie jezdze autem, wiec tu dodatkowy koszt odpada
Positive, kochana spojrz na swojego avatara i Twoj nick :* badz dobrej mysli, bo wszystko jest dobrzeRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie swietny wozeczek,jeden i drugi ladny kolor. Mi osobiscie bardzo sie podoba takie zestawienie rozu z szarym. A szary wcale nie jest smutny-przyczepisz jakies maskotki albo grzechotki i bedzie kolorowo
Chce taki podobny kupic.
Kajoni-ale Ci mila niespodzianke szefostwo zrobilo
Co do poloznej to ja sie chyba przejde kiedys do przychodni i sie spytam jak to wyglada.
Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Positive Kochana będzie wszystko dobrze! !!!
Zupełnie zapomniałam przywitać się z nowa Mamusią :-*
Magdus2013 mój mąż jeszcze troszkę okazuje sympatii-weźmie mnie za rękę, powie kocham ale jak on chce najbardziej! ! Heh
Nie wziął dziś tel. do pracy i jest cisza
Żyje dzisiejszą wizyta i posluchaniem
Byłam dzisiaj pochodzić po centrum handlowym kupic tacie prezent. Tak mi się slabo w empiku zrobilo...po raz pierwszy...
A poza tym jestem meeega senna....ech to pechMagda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madziu ja patrze w funtach
tutaj wozki sa okropnie brzydkie i drogie, powiedzmy taki ktory wizualnie mi podpasuje za sam stelaz z gondola 1000 funtow oO toc to smiech na sali, i uwierz ze nic specjalnego te wozki! Ja mam w planach na wozek do 500 funtow wydac, ale oczywiscie im mnie zaplace tym lepiej, wtedy cos innego mozna malej kupic
kurcze sie napalilam na ten wozek
myslicie ze ten kolor "malachi" to dla chlopca? on taki zielonkawy
i dostawa do uk nie najdrozsza
25 euro?
-
Aggie jest- 1000zl
Kurcze ciezki wybormi sie podobaja te dwa kolory o ktorych wczesniej pisalysmy,gdyby to byla cena za 3w1 to bym sie chyba zdecydowala na ten wozek. Ja chcialam do 1500zl dac za wozek. Wiem ze tez moi rodzice cos doloza i pewnie babcia
ale nie wiem ile.
Quendi to rowniez czekamy na wiesci