Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu, wyglada na to ze podobne typy mamy
Kajoni, opierdziel sie nalezyjak tak mozna?
A ja przed chwila ogladalam jak Maja robila fale Dunaju w moim brzuchunajwiecej sie odzywa jak glodna jestem, czy to przypadek? Odgrzalam lazagne, zjem i spadam do poloznej, a potem mame nawiedze
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wrocilam ze spaceru bo juz mnie podbrzusze zaczelo bolec
Ale kupilam arbuza i zjadlam go - spozywczy orgazm
Aggie ten wozek ladny!! Tylko dla mnie opcja bez fotelika odpada...
Daria ja juz wstawialam zdjecia pokoiku ale chyba bylas wtedy na majowce i musialas ominac post..
Zaraz zrobie zdjecia i wstawie na fb bo tu przez tinypic na telefonie to dwi godziny!
Aha i odradzam 7daysy zobacz ile tam chemii!!Kajoni, Aggie, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to poprosze o te zdjecia
wiem ze cos dawalas, ale wiesz ja na tej majowce szybko przelatywalam i zapomnialam jak sie Twoj pokoik w calej okazalosci prezentuje..
Co do 7 daysow pewnie masz racje, ale to chyba wszystkie takie rzeczy tyle maja co? Ja dawno nie jadlam bo tutaj nie ma, wczoraj wrzucili na lidla te mini i kupilismy 4 paczkiteraz pije koktajl bananowo truskawkowy i sie zaraz zbieram. Ciezko mi jakos, pewnie pojedzona tym arbuzem jestem i ten brzuch taki balon..ze mnie gniecie pod biustem
-
nick nieaktualnyDaria ja wiem ze wszystko ma chemie ale te 7daysy mi utkwily w pamieci bo w "wiem co jem" je przeswietlili i chemii pelno i w rogalu i w nadzieniu
odkad to obejrzalam nie tykam ..
Ok postaram sie wrzucic na razie leze po spacerze odpoczywam
Madzia 3w1 brzmi lepieji cena nie mocno wysoka!
Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Im dluzej ogladam wozki tym znajduje coraz drozsze i coraz ladniejsze
Na poczatku mial byc taki do 1200 a teraz ten Riko kosztuje 1600
i nie umiem sie zdecydowac. Camarelo,Bebetto a teraz Riko-wszystkie mi sie podobaja
Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
obserwuję te Wasze brzuchy, bo mi każdy mówi że mam za mały, ja też tak myślę, tylko mój biedny mąż już nie może tego słuchać
Pani doktor mnie pocieszyła, że ze względu na mój wzrost brzuch najpierw rośnie do góry, później będzie rósł do przodu.
celia lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny