Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agapast ale zgrabniutka jestes! brzuszek masz sliczny, jest mniejszy niz niektorych z nas ale sie ciesz bo za 2miesiace my sie nie bedziemy umialy ruszyc a ty bedziesz smigac jak sarenka!
co do chemii to jest wszedzie ale czasem jak sie ma ochote na cos to mozna sobie podjesc. ja dzis troche chipsow zjadlam od daaaawien dawna hehe i juz ich mam dosc ble:P
ja ide zaraz z M na spacer:)Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Madzia ja z wozkami mam tak samo, mam nadzieje ze mi sie juz nic nie odmieni
Moze na koniec miesiaca kupimy jak nie zmienie zdania
i juz zostaly by same pierdulki dla Malej (typu szczotka, gruszka, termometr itd) i moja torba
aaaa sie najadlamjeszcze truskawki bym wciagnela a tu trza sie ruszac
Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje kochane!
Ja już zaniemagam i chcę wrócić do mojego drugiego domku w NO... To intensywne życie w PL wykańcza mnie... Teraz leżę, wzięłam no spe bo strasznie zaczął mnie kłuć brzuch w okolicy pępka.. A w sumie tylko trochę pochodziłam po mieście.
Ja mam już praktycznie całą wyprawkę łącznie z lekarstwami dla synka. Strasznie trudne kupić wszystko w 3 tygodnie i chyba zbyt wiele szczęścia naraz.. Ale jak będę się rozpakowywać w Norwegii to będzie druga radość i pewnie niemałe zaskoczenia co ja nakupiłam hehe
Aggie wózek bardzo mi się podoba, Ty pewnie będziesz go używać w mieście więc myślę, że będzie praktyczny
Ja pochwalę się moim zakupem http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-roan-marita-2w1-torba-gratisy-i4180678670.html wzór S-174 wersja dokładnie taka jak na obrazku (chromowany stelaż i koła 14"). Mi zależało na tym żeby przednie koła były stałe, bo więcej będę jeździła w terenie. Do tego kupie fotelik Maxi Cosi z bazą Isofix bo Roan wprowadził adaptery do tych fotelików
Poza tym strasznie męczą mnie zaparciaRany to jest teraz największa udręka....
Synek cały czas daje znać o sobie więc chociaż jestem spokojna
Ruda27, Magda2013, Moni&, mala_mi, Aggie, Kajoni, celia, Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wiadomo ze co za duzo to nie zdrowo
ja ost.w McDonaldzie bylam chyba w grudniu. Bo caly czas mnie mdlilo nawet na widok logo
najbardziej lubie te lody z tym cieplym sosem czekoladowym
a cheesburgery albo hamburgery jem baaaardzo rzadko.
Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
AAAaaaaa! Witam serdecznie nową koleżankę Agapast! Masz śliczną figurkę
Celia Twój brzusio też cudowny, nie wspominając o figurze
Kamilka brzucholek wspaniały
W ogóle same laski na tym forum mamy! Co tu dużo mówićMoni&, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGAPAST, cudnie się prezentujesz
Brzusio ani nie za mały, ani nie za duży - w sam raz na potrzeby Twojego maleństwa! więc się nie martw, bo każda z nas rośnie we własnym tempie.
A po bliższym przyjrzeniu się stwierdzam, że mam identyczne majtyz h&m prawda? Mam kilka par i co tydzień właśnie w nich robię sobie kontrolną fotkę brzucha
Podobają mi się Wasze wózkowe wybory. Sama nie wiem który pojazd najładniejszyAle osobiście wybrałam X-lander X-run i do tego fotelik maxi cosi. Samochód mam combi, więc się na pewno zmieści, a dla mnie najważniejsze, by był lekki i sprawnie pokonywał każdy teren.
SYLKA, a ja sądziłam, że Ty już wróciłaś do NorwegiiDo kiedy zostajesz w Pl?
Ruda27, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kupno wózka to trudny wybór... Trzeba myśleć racjonalnie i przede wszystkim dopasować go do swojego stylu życia. Ja całe szczęście miałam wybrany typ, po konsultacji z mężem i obejrzeniem go na żywo jednogłośnie zdecydowaliśmy się go kupić
mala_mi lubi tę wiadomość
-
MILA...Ubranka na wypasie
Aggie...wózek superale ja kwiatkowego bym nie kupiła
wiem, że wybrałaś jakiś inny kolorek, tak ??
Agapast-laseczka z Ciebieelegancko
zgrabniusio
Sylka ....uwielbiam kolory beżowe, brązowe, kawa z mlekiem, kakao, czekolada itp
Wózek fajowy-bo taki pod retro
Ruda27, Sylka, MILA, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia z tymi wózkami mam tak samo, im dłużej się przyglądam tym coraz to droższe mi się podobają, no bo tylko 200zł droższe...
Myślę nad camarelo, zresztą sama nie wiem, jeszcze jest czas
Agapast boska figurka
Mala_mi a to chyba wózek do biegania? Super się prezentuje, ale ja jednak tradycyjnie 4 koła potrzebuję
Sylka Twój oczywiście też mi się podobaTylko, że celuję w 3w1 czyli jeszcze fotelik do zestawu.
Dziewczyny jeszcze raz zapytamWiecie może czy te ścienne naklejki schodzą potem bez zostawiania plam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 15:37
pekinka82, mala_mi, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Celia, do biegania, jeżdżenia na rolkach, ale przede wszystkim świetnie prowadzi się w nierównym terenie: po lesie, piasku, śniegu. My sporo czasu spędzamy w plenerze, więc dla nas ten wózek jest idealny. Z wyglądu może nie jest specjalnie piękny, zwłaszcza z gondolą (spacerówka prezentuje się lepiej), ale mi się podoba.
Co do naklejek to podłączam się do pytania, bo również zamierzam takie kupićWięc wie ktoś czy łatwo schodzą bez pozostawiania tłustych plam?
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia juz niedlugo odpoczniesz u siebie w domu.. Wiem mnie tez wyjazdy do polski mecza, wracam i jestem zmeczona mimo ze to byl urlop
Fajnie ze juz masz wszystko pokupowanekurde lecicie dziewczyny jak strzaly
Tez sie biore za kupowanie nie ma co czekac
Ja wrocilam z dworu, posiedzialam na laweczce, poczytalam ksiazke i teraz robie obiad
Z mezem cisza hehena szczescie siedzi w innym pokoju
Mala mi fajny ten wozekjak wy tacy sportowcy to dla was idealny
Pekinka jak zakupy? Blyszczyk jakis ?
Aa co do naklejek to nie wiem, mam naklejone ale juz jakies 3 lata i jeszcze nie sciagalismy, podejrzewam ze slad bedzie napewno zwlaszcza ze biel juz nie jest taka jak przy malowaniu.. Pamietam ze jak siostra sciagala to miala slady do tego kawalek tynku odpadlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 16:17
Sylka, celia, Camille87, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość