Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rany, Positive
jestesmy z Toba :* ale mi tez sie wydaje ze waga ladna... polezysz w szpitalu, bedziesz pod dobra opieka, odpoczniesz i bedzie dobrze :* nie stresuj sie Kochana bo malutka czuje to, i tez jej zle. Badz silna dla niej
Moni&, benitka, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Jestem po wizycie i jest OK. Miałam USG...Krótkie ale jednak
Ruda znasz mnieKupiłam .... cudowny... barwny...o pięknym zapachu...idealnym do torebki....całuśny...BŁYSZCZYK
MILA...Dasz radę..Glukoza nie jest zła.. Mnie tylko zmęczyło to czekanie 2h w przychodnii czekanie na pobranie krwi.. Reszta ok.
Kasieńka...Wózek superWidać , że lekki i zwrotny
Postive.... Trzymam kciuki... Głowa do góry... Lekarze wiedzą co robią, a Ty będziesz pod kontrolą i zobaczysz, że wszystko się ułoży.
amela, Aggie, Moni&, MILA, Dodi, positive, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Milus powodzenia na glukozie, trzymaj się
Positive tule mocno i trzymam kciuki, na pewno będziesz pod dobra opieka, musi byc dobrze głowa do góry kochana !!
Pekinka super ze u Was wszystko dobrze
Ja już sie nie mogę doczekać wizyty za miesiąc i usg, ciekawe jak tam moja malutka sie czuje, ostatnie usg miałam w 20 tc !pekinka82, Moni&, MILA, Dodi, positive lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyPekinka hahahah jestes dobra
i one tak Ci leza, cz uzywasz wiekszosci?
Ciesze sie ze usg bylo, znasz wage dzidzi?
Kada musi byc dobrze, musisz duzo lezec.. Jak corcia i noga?
Madzia nie stresuj sie, napewno jest dobrze! Jutro bedziesz skopana zobaczyszpekinka82 lubi tę wiadomość
-
wiecie na początku ciąży tak myślałam kiedy ten króliczek dotrze do tego napisu baby boom, wydawało się że to wietrzność, a teraz to już tak niedługo
Ruda27, Moni&, Dodi, Kajoni, mala_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ruda....Błyszczyki mam z długim terminem ważności
więc się nie martwię.. Na chwilę obecną używam 5 sztuk
w zapasie na przyszłość mam 4
....Jestem od tego uzależniona tak jak od torebek. Wątpię by to było uleczalne
ale dobrze mi z tym nałogiem
ALE OBIECUJĘ, ŻE PRZEZ ROK WYTRZYMAM I NIE KUPIĘ NOWEGO BŁYSZCZYKAOBIECUUUUUUUUUUUUUUJĘ
SERIO ..SERIO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 21:08
Ruda27, Dodi, positive, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPositive ja sie zastanawiam na jakiej podstawie oni stwierdzaja ze dzidzia traci tydzien? Przeciez waga obliczana jest na podstawie wymiarow, moj synek w tym samym czasie tez wazyl 800g i gin mowil ze rozwija sie prawidlowo.. nie kumam tego
kochana trzymam mocno kciuki za was, pamietaj ze przekroczyliecie granice przezywalnosci wiec dzidzia tak czy siak da rade
Mila w lidlu byly dwojki a to co pokazujesz na allegro to drogo bo newborny w rossmanie sa za 21, 99 i za przesylke nie placisz
Pieluchy jesc nie wolaja wic moga polezec cbocby dwa miesiace
Pekinka ciesze sie ze u ciebie wszystko ok!pekinka82, MILA, Dodi, positive, celia lubią tę wiadomość
-
Monia dobrze, ze wszystko ok i ze usg mialas:) niezla jestes z tmi blyszczykami:P ja ostatnimi czasy uzywam tylko pomadki ochronnej.
ale moj synus kopie, przylozylam reke to poczulam mocne uderzenie nozki. a moj M dostal w uchopekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]