Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda gluptasie przeciez pieknie wygladasz i jakby nie bylo jestes chyba za Kamila w najstarszej ciazy wiec nie przesadzaj z ta waga
trudno zebym ja np z niespelna 5 tyg. mlodsza ciaza przybrala juz tyle co Ty
ja Ci zazdraszczam figury i glowa do gory
usmiechu i milego dnia zycze :*
Mila powodzenia na glukozie, zapomnialamRuda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila wstyd mi tu pisac.. Serio
Belly na poczatku wyznacyzl mi ile powinnam przytyc, jako ze nie mam abonamentu to tak zostalo.. I zaraz mi sie skonczy miejsce z waga.. Hahaha masakra jakas
Dodi ale i tak przytylam najwiecej ze wszystkich dziewczyn tutaj, obojetne czy sa za mna troszke czy przede mna.. Nie doluje sie tym, jedynie porownujac to mi glupioale dziekuje kochana :*
Kamila w brzuszku poszlo 2 cm w 9 dni, teraz jest 111 cmu Ciebie? Bo nie napisalas ostatnio..
Waga ponad kilo w tydzien..zobacze jak jutro pokaze jeszcze waga..
Positive wsiaklas znowu?Dodi lubi tę wiadomość
-
moja sugerowana waga tez juz dawno zostala sporo przekroczona, jesli w jakikolwiek sposob Cie to pocieszy i tez mi sie premium skonczylo dlatego sie ciesze ze przynajmniej tej kreski granicznej nie widze bo nie jest dovrze
Bedziesz miala slicznego synka Ruda a waga to drugi plan :*Ruda27, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria wez daj spokoj! Taka nasza natura ze sporo przybieramy i tyle, mi troszke zwolnilo ale to tez o niczym nie swiadczy.. zobacz innym dziewczynom tez zdarza sie przytyc 2-3kg w trzy tygodnie tylko ze zaczely przybierac pozniej
Ja w brzuszku mialam 112 ale zahaczylam chyba o boczki dlatego nie wiem czy to prawidlowy pomiarDodi, Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi dzieki slonce :*
W sumie troche mnie pocieszylasnie jestem jedyna ktorej waga przekroczyla norme.. Tylko gdzie ja to bede zapisywala teraz jak mi juz sie tabelka nieldugo skonczy?
Kamila wiem, kazda w swoim tempie.. Mnie sama ta waga nue doluje, jedynie to jak widze ze inne malutko tyja a ja jak jakis potwor.. Ale koniec smecenia, jeszcze troche i sie za siebie wezmiemy i bedziemy sexi mamuski do swiat
Kamila no to z brzuszkiem lecimy rownomi tez bylo jakos dziwnie teraz zmierzyc brzuszek.. Dalam ta wieksza liczbe
Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem... córkę do przedszkola musiałam wyprawić...
Ruda cudnie wyglądasz... Gdzie te kg Gdzie się pytam???
brzusio masz taki o jakim ja zawsze marzyłam taka kuleczka...
a to ja w 25 tyg...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66ea574e6f40.jpgDodi, Camille87, Ruda27, MILA, Aggie, Kajoni, pekinka82, mala_mi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila ja tez mierze tam gdzie boczki
mierze w najszerszym miejscu, ale masz racje moj brzuszek to pileczka taka juz u gory tez, Twoj idzie powoli do gory
Positive dziekuje za mile slowa :*
Kochana Ty tez masz sliczny brzuszekakurat taki na ten tydzien
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila ja tez mierze tam gdzie boczki
mierze w najszerszym miejscu, ale masz racje moj brzuszek to pileczka taka juz u gory tez, Twoj idzie powoli do gory
Positive dziekuje za mile slowa :*
Kochana Ty tez masz sliczny brzuszekakurat taki na ten tydzien
Tzn ja też mam piłeczke od góry
Myślałam że mierzysz na środku ale jeśli tam gdzie boczki to faktycznie idziemy równo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Tzn ja też mam piłeczke od góry
Myślałam że mierzysz na środku ale jeśli tam gdzie boczki to faktycznie idziemy równo
Eee nie az takiego bebecha nie mam zeby u gory miec 111 cm
Mniej wiecej na wysokosci pepka ( ciut nizej) mierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 09:19
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny