Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda no niestety z nadwagą
jeśli się sugerujesz fotkami z fb to nieaktualne
tak jak pisałam już kiedyś problemy z wagą zaczęły się od czasu zdiagnozowanej celiakii i potem było już tylko gorzej ....
Mila czyli na plusie mamy tyle samo, ale ja o kilka dni za Tobą hehe
a wykres wagi prowadzę tylko nie udostępniam, bo nie będę sobie wstydu przy szczypiorkach robić
Ruda łózeczko będzie takie z pościelą w kolorze ecru:
a tu jeszcze raz fota wybranego przeze mnie wózka o którym pisałam Aggie
w rzeczywistości jest jasny więc nie wydaje mi się, żeby dla dziewczynki nie był dobry
Aggie, Camille87, Ruda27, pekinka82, MILA, mala_mi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Wy to ranne ptaszki jestescie...
Ja niedawno wstałam śniadanie zjadłam i Was nadrobiłam
A humor mam do bani.... od wczoraj. Naprawa naszego samochodu wyniosla 5300 a ja zamarlam jak to uslyszalam. szok. Miala bym tyle rzeczy dla dziecka
ehh... Ale coz...
Mam nadzieje ze dzis przyjdzie łózeczko i bedzie mozna je juz poskladacnie moge sie doczekac
Miłego dniapekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasieńko masakra z tym kosztem!!! jeśli już tyle wsadziliście w auto to oby Wam teraz bezawaryjnie dlugo posłużyło
jak to mówią pieniądz rzecz nabyta? hę.....
Positive dziękuję
Mnie się też wszystko podoba co dziewczyny kupujecie więc miło jest popatrzeć za każdym razem
Kamila tutaj chyba juz rodzące muszą się wypowiedzieć choć mnie samej nie wydaje się, żeby to była jakaś ogromna różnica tym bardziej, że będziemy rodzić jak już będzie ciepło a przynajmniej tak być powinnoCamille87, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
Kada, gratuluje studniowki! Przykro mi ze coreczka cierpi
Mila, gratuluje 25 tyg
Lanusia, gratuluje III trymestrui powodzenia z nauka! Wierze, ze zdasz na 5+
Was nadrobic jak czlowiek sobie pospi to masakraDzis tez nie ide do pracy, o! Plecy mnie dalej bola, co ja sie bede przemeczac i lozka scielic
Ze zlych nowin, rozdzielaja mnie i moja kolezanke
Przylapali ta mloda na wylegiwaniu sie w trakcie pracy i zamiast wywalic na zbity pysk to rozpiepszaja fajna pare
no coz, zycie, i tak bym popracowala z Karen tylko do 22/06 i koniec, ale przykro bo fajnie razem.
Dodi, kochana, ja szary ogolnie lubieale tu w uk ciagle pada, i jest tak smutno tu i nie moge sie zdecydowac. A powiedz mi, czy Ty juz widzialas z bliska, dotykalas itd? Bo ja nie mam takiej mozliwosci i bede w ciemno kupowac. Poza tym ze filmik byl zachecajacy i opinie, to ciezko tak bez macania
A i sliczne lozeczko
Positive, ladny masz brzuszeksie niczym nie przejmuj.
I nie wiem co jeszcze mialam pisac bo za duzo naskrobalyscie z ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 10:08
MILA, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Kasieńko ale was skasowali... matko...
Dodi ja też lubię oglądać zakupy innych... sama łóżeczko mam po córce bez rewelacji... ale przeżyjemy... nad wózkiem jeszcze myślimy...
a nie wiem czy wam pisałam że prawdopodobnie będziemy mieli Alicję ...Camille87, Aggie, Ruda27, Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Kamilka, ja mam super wygodna na ramionczka koszule, i nie ma jakiegos duzego dekoldu, ladnie biust trzyma i w niej stale spie
i pewnie w niej pojade rodzic
Wezcie pod uwage, ze podobno jak juz zacznie sie porod robi sie strasznie goraco (moze nawet jeszcze skurczy nie byc) a u nas w szpitalu jest jak w saunie wiec bede wolala miec cos lzejszego
zreszta i tak bede w sali z moim i siostra, a polozna napatrzyla sie
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo spodoboały mi się te dwie koszule:
http://allegro.pl/koszulka-na-ramiaczka-ciazowa-l-xl-i4182016099.html
http://allegro.pl/koszula-do-karmienia-ciaza-cornette-paski-l-i4194613002.html
ale nie wiem czy będą ok.. ja cycochów dużych nie mam więc i problem odpadaRuda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi z jaka waga zaczynalas i przy jakim wzroscie? Ja jak Cie widze jak piszemy to wlasnie z tym zdjeciem profilowym, taka laseczka
Lozeczko sliczne, z ta jasna posciela sie swietnie prezentuje!
Kamila ja nie wiem, ale mysle jak dodi, ze mozna miec to w koncu bedzie lato.. Chociaz jedna napewno sie przyda(szybciej sie cycuszka wyciagnie)
Aggie to pospalasale dobrze ze do pracy nie idziesz
odpoczywaj!
Ja dalej w pizamie pod koldratak do 12-13 poleze a co mi tam
korzystam poki moge
wczoraj posprzatalam, obiad zostal bo szanowny malzonek nie zjadl tego co zeobilam, wiec mam tez na dzisiaj
Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Positive..Brzuszek słodki
Kasieńka...przecież ta naprawa to koszt innego , dobrego, używanego autkaCo to za mechanik ? Lub aż tak poważna była awaria samochodu, że tyle wyniosła naprawa?
Ja muszę uzbierać 1000zł by wysłać swoje furto do naprawy .....Camille87, Dodi, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria, gratuluję III trymestru! Coraz nas więcej, coraz bliżej!! Juhu!
Pekinka, ale masz z tymi błyszczykami! Ja odkąd prowadzę spis wydatków i zarobków to strasznie mi żal wydawać na "pierdoły", więc już dawno nie mam nowej torebki, cieni do powiek czy jakiegoś ciucha.
Kada, gratuluję 100-dniówki! Ja swoją przegapiłam i wchodzę na belly kiedyś i patrzę, że 96 dni do porodu, heh
Lanusia, trzymam kciuki za sesję! teraz wiesz, masz dwie głowy, dwa mózgi, więc dasz radę! Masz pomoc
Dodi, fajnie, że napisałaś o tym szpitalu, ja o tym nie wiedziałam. Jednak wczoraj chciałam poczytać coś o szpitalu w którym myślę rodzić, to uuu.... opinie do czasu porodu rewelacja, a po porodzie... buu, że kobieta sama sobie zostaje, dopominać się trzeba o wszystko, a wychodząc do domu nic nie mówią co i jak należy robić i też należy pytać o wszystko samej. Boję się, eh... chyba muszę się rozglądnąć za innym szpitalem, zapytam na wizycie, który mi poleca.
Oglądałam to łóżeczko co wybrałaśja dostałam od znajomej, więc tylko muszę dokupić materac, bo pościel już kupiłam
Positive, ja kupiłam koszulę do karmienia, rozmiar M. A wygląda jak 3XXXi super masz brzusio!
Mila, dobrze zrobiłaś w przychodni. Ja też bym się upomniała, bo przecież jesteśmy w ciąży i siedzieć na głodzie kilka godzin jest dla nas niezdrowe mocno i nie wiadomo co mogłoby się wydarzyć w drodze do domu. I gratuluję 25 tygodnia!
Nie wytrzymam tych Waszych tematów o wadze...!!!!
Jej, Kasieńka, ale cena! Ło matko!
Camille, ja osobiście wybieram z rękawami, bo ja nie lubię jak mi zimno. Do spania w domu też zawsze coś z rękawami. A swoją drogą, to ile Tobie się przesunął termin, że wypadasz teraz na lipiec a nie na sierpień?
Mój synalek kopie jak szalony, fantastycznie mi się wczoraj ruszał brzuch, a pod ręką czułam normalnie przesuwające się kończyny (chyba). Co najmniej 3 cm mi się brzuch podnosił w tych wypychanych miejscach
pekinka82, Ruda27, mala_mi, positive, Magda2013, celia lubią tę wiadomość