Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeezu, człowiek troche pośpi a tu już tyle stron napisanych, gaduły z Was mamuśki.
Ja miałam o 6 kopy, które oznaczają "mama dawaj jeść" i później mogłam jeszcze pospać jak mały się najadł. i tak w zasadzie codziennie, nie da się go oszukać
widzę, że niektóre mają kryzys związany z wagą, moja koleżanka napisała mi wczoraj, że najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe, a boczki to zrzucimy i tego się trzymajmy!Dodi, Camille87, Ruda27, pekinka82, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Mala_mi super to połączenie komody z łóżeczkiem
nie spotkałam się jeszcze z czymś takim chyba
wow też tam będziesz rodziła to super.... liczę na relację zaraz po porodzie
no i fajnie, że termin cc masz już ustalony, więc odliczamy razem z Tobą
a do jakiego lekarza chodzisz jak można wiedzieć? ktoś ze szpitala rozumiem?
mala_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała mi fajne to łóżeczko- jakie wymyślne
Klara cudne imię!
Niebieska się odezwała na fb była na urlopie w borach tucholskich, wszystko gra u niej..
A tak w ogóle to przejrzałam forum żeby też pokasować swoje zdjęcia i tyle dziewczyn się przewinęło które teraz się nie odzywają że szok..
marderkowa pamiętam nie wiem co u niej..
a ninkapa?Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala mi to samo lozeczko chcialam
ono jest cudne
ale cena nie mala 1200 zl.. Jakbym miala swoje lokum to inaczej by bylo, ale ze my jakos na wariackich papierach to niie oplaca nam sie.. Jest boskie
i ta szafeczka z tylu zeby powiesic ubranka mega praktyczna
-
Mala mi super wyglada to lozeczko
I cudne imie, Klara
Dodi, dziekujeFajnie jest miec kogos kto wybral tak samo i moze ocenic
cieszy mnnie to bardzo, ten malachit mi sie podobal tez w sumie, na laptopie kolor wychodzil miedzy zielenia a niebieskim, a na tel zielony, wiec nie bylam pewna, bo to taki uniwersalny
Siwy mi sie podoba jak pisalam, opcja super kocyka od mamy tez fajna, ale! zima i tak nie bedzie widac tego kocyka
i az szkoda... A obczajalas wykonczenia? Ja mam zboczenie i pewnie bym patrzyla jak materialy zszyte itd
Woohoo wlasnie dostalam wiadomosc ze mojego Darka bratu urodzil sie kolejny syn50 cm 3200 g zdrowy
PS Oni starali sie ponad 10 lat o dziecko, in vitro, hormony nic nie pomagalo, poddali sie, i maja juz dwuletniego synka a teraz drugi
ale super, co?
Ruda27, MILA, Kajoni, Camille87, mala_mi, Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywow Aggie, in vitro nie pomogło a natrualnie zaszli??
Ile podejśc in vitro mieli, wiesz może?
Ja zjadłam kaszke i nic mi się nie chce
U nas deszcz więc ze spacerku nici
Kurde nie mogę się zdecydować na tą koszulę, którą wybrać
obie mi się podobają ale obawiam się że ta z owieczkami pod koniec ciąży może być za ciasnaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 11:21
Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie, ale cudowne wieści tu przynosisz
fantastycznie, że tak im się poszczęściło
Mila, Ty tą kawką na fb kusisz to ja Wam smaczek zrobię i napiszę, że od poniedziałku opierdzielam się murzynkiemwyszedł boski, niebo w gębie
Agapast, gratuluję 27 tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 11:23
Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala_mi wrote:Dodi, chodzę do dr Kozy - fantastyczny lekarz, odkryłam go rok temu i już nie zamienię na innego
A Ty do którego?
Ja chodze do dr Nowosielskiego - trafiłam do Niego z polecenia znajomej, która urodziła w styczniu i też do Niego chodziła, ale na prenatalne. Tak też zaczęłam a że mój gin mnie wkur...wił masakrycznie to postanowiłam się przenieść do tego. Na chwilę obecną nie narzekam i mam nadzieję, że będzie okNazwiska Twojego lekarza nie znam, ale cieszę się, że sobie chwalisz i trafiłaś w dobre ręce
-
Kajoni, a lekarz zabronił Ci picia kawy? ja piję codziennie jedną z mlekiem i pani doktor mówi,ze w takich ilościach można. kiedyś piłam 2-3 więc teraz to dla mnie taki szczególny moment, robię sobie kawę bardzo starannie, nie jakieś tam zalanie wodą hehe, mleczko podgrzane, cukier brązowy, na wypasie i później pije sobie wolniutko jakby to był jakiś rarytas:)
Dodi, Aggie, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Aggie ja już jakiś czas temu go oglądałam, ale z tego co pamiętam wykończony jest bardzo dobrze i chyba nie może być inaczej bo byłam z moim a on też dużą uwagę zwraca na detale i wykończenia a ten wózek również przypadł mu do gustu i jedziemy po niego pewnie z początkiem czerwca
Malachit wydawał mi się takim turkusem i wstępnie zakochałam się w nim dopóki nie zobaczyłam próbnika, ale poszukam jeszcze ewentualnie w takim kolorze bym naocznie mogła go ocenić w całości
super wiadomość że szwagrowi kolejne dzieciątko się urodziło i jak tu ufać lekarzom hehe skoro wszystkie próby wcześniej zawodziły a tu proszę druga niespodzianka, spłodzona naturalnie, rewelacja!!!Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
camille ja też mam koleżankę która ma dwie córcie... jedna z in vitro... druga poczęta naturalnie... jak moja koleżnaka pojechała na wstępne badania do drugiego in vitro okazało się że jest w ciąży... a ponoć u nich było to w 100% niemożliwe...
cuda się zdarzają...Ruda27, Kajoni, Dodi, Camille87, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Im lekarze tez wykluczali naturalnym sposobem
poddali sie, juz sie nie starali, i jak sie udalo to nie mogli uwierzyc. Udalo im sie dwa razy zajsc na in vitro, ale poronila niestety
po ostatnim poddali sie, za duzo bolu. Ale teraz ile radosci
Oni byli dla mnie takim obrazem ze i nam sie uda
u nas lekarze nic nie wykluczyli, wiec szanse byly duze. Nigdy nie wiadomo kiedy los sie do nas usmiechnie
Ale racja jest ze jak bardzo sie cche i nastawi sie psychicznie to nic z tego. U nas w ostatnim cyklu DArek chorowal, i tez juz stwierdzilam ze "po ptokach" a tu taka niespodzianka
Dodi, jakby widziala ten zielony to poprosze o opinieJesli chodzi o kolor jest bardzo niezdecydowana
podoba mi sie rozowy (a fanka tego koloru nie jestem), ten malachit na tel, siwy i bezowy
Prawie wszystkie lol
Kajoni, Dodi, Camille87, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Camille - powodzenia, mój to już się kończy. Dwa kawałki i po placku ;(
Agapast, mogę pić kawętylko dupska mi się ruszyć nie chce żeby iść ją zrobić
ale chyba się zmobilizuję i pójdę. Choć teraz to pijam zbożową, bo rozpuszczalna mi się skończyła. A teść ostatnio przyniósł jakąś kawę BIO, parzoną (niestety), która jest bez kofeiny
W końcu trzeba dużo pić. Mam ostatnio takiego smaka na wino, że szkoda słów. Ehh...
idę na taras (z tą kawką z przyprawą do kaw i deserów) potarmosić psa za uszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 11:48
Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość