Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez bym Daria poczekala z nospa... mnie wczoraj tak podbrzusze bolalo jak ze spaceru wracalam
ale polozylam sie i przeszlo..
Ja mam tez pustki w lodowce na obiad nic nie mam
Poprosilam meza zeby po pracy do sklepu zajechal bo mam takiego lenia ze nawet mi sie do sklepu wyjsc nie chceDodi, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Dawno mnie nie było tutaj i juz chyba nie nadrobię zaległości. ostatnio zaszyłam się w fotelu i przeczytałam 2 książki o ciąży i porodzie
Rzucam temat: najlepsza, Waszym zdaniem, książka o wychowaniu niemowlaka i dziecka (w pierwszych miesiącach życia, do roku, półtora...)
Czekam na propozycje
MILA, celia lubią tę wiadomość
-
kada24, podziwiam mamuśki w ciąży z małymi dziećmi, a do tego z małymi dziećmi z gipsem to już w ogóle...i współczuję zarazem.
Fiołek, świeżo upieczona mama, moja znajoma, twierdzi, że jej 2tygodniowe dziecko jest idealne od tygodnia,bo od tygodnia czyta i stosuje "Bobas- istrukcja obsługi", nie wiem czy to zasługa książki czy może urodziła sobie idealne dziecko:)MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Przyszlam to sobie wszyscy poszli
Wszystko nadrobilam,przeczytalam-
Kada-gratulacje studnioweczkiRuda Tobie 3 trym
a pozostalym dziewczynon kolejnego tyg.
(sorki juz nie spamietalam kto i ktory tydzien zaczyna
)
Co do picia to bylam ostatnio wkurzona tez na cos a moj maz mowi ze mam sobie wypic to przynajmniej humor mi sie poprawi
Kasienka omg ponad 5000 zl za naprawe ? jeju...kurcze za to by mozna kupic samochod.
Dodi ,Mala mi ladne lozeczka
Kada no nieciekawie z ta noga...dobrze ze pojechaliscie do szpitala..
Positive piekne imieAggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fiolek ja nie mam pojecia..nie czytam ksiazek bo mi sie zaraz spac chce. Wczoraj zaczelam czytac jedna bo dostalam od kolezanki i przeczytalam raptem 4 strony i niestety ale musialam sie skimnac
To samo mam jak czytam gazety-zaraz mi sie spac zachciewa heheCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wczoraj jak sie polozylam to Maja tak sie zaczela wiercic,przekrecac,przesuwac i tak mnie kopnela ze az normalnie podskoczylam w tym lozku
prawie oczy mi wyszly na wierzch. Jaka ona ma sile juz. Myslalam ze mi brzuch rozerwie
Potem dostala czkawki i w nocy chyba o 2
czkala ze nie moglam usnac
Aggie, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia moj tez tak pare razy uderzyl ze w szoku bylam, az zabolalo
ale fajnie
Mnie moj nie budzi kopńiakami, albo ja nie wiem ze sie budze przez kopńiaki haha
Kada kurde biedna maladobrze ze pojechaliscie..
Fiolek my czytamy ksiazke "jak wychowac szcżesliwe dziecko" John Medina. Polecamfjanie sie ja czyta i widac madra ksiazka
Dodi lubi tę wiadomość
-
jeju nadrobic Was pare godzin to masakra, 20 minu jak nic hehe:P
Daria kochana ty mi nie chrzan o swojej wadze ze najwiecej przytylas bo naprawde po Tobie nie widac tych kg! zgrabniutka mamusia, kazda ciezarna zazdroscilaby Ci figury. ciesz sie ze malenstwo zdrowo rosbie, bo to przeciez chłop to duzo wazy hehe:D a i gratuluje 3 trym:)
Positive sliczny brzuszek. a Alicja to piekne imie:)
Mila dobrze ze juz jestes po glukozie:)
japier mialam cos napisac a zapomnialam a na smartfonie nie chce mi sie stron wracac:P
w kazdym razie ja po wizycie, wszystko ok, wody plodowe ok,.lozysko ok, maluszek jest ulozony glowka w dol, jest starszy o tydzien, wg usg 28 tc i data porodu na 4 sierpnia:)
jestem mega przeszczesliwamaly tez sie cieszy bo kopie i kopie:P
a M teraz przyniosl nosidelko sasiedzi nam dali:)
a sie.naczekalam dzis bo lekarz sie spoznil 45 min. wazenia dzis nie bylo, lekarz stwierdzil ze wystarczy raz w miesiacu bo ja mam wizyty co 2 tygodnie, stwierdzil ze patrzac na mnie napewno nie przytylam za duzo od ost wizyty tylko w normie wiec spoko:)
spotkalam kolezanke z pracy, w ciazy i ma cesarke w weekend juz.Camille87, Ruda27, Magda2013, celia, Dodi, positive, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam Was mamusie
W konu dzis troche cieplej, mozna wyjsc i powygrzewac sie troszeczke
Kamilka ja zamowilam sobie dwie koszule z krotki rekawem a jedna wlasnie na ramiaczka, mysle ze sierpien bedzie goracy takze i taka koszulka nam sie przyda. Ta druga co wkleilas linka mi sie bardziej podoba
ja zamowilam sobie taka:
http://allegro.pl/s-m-koszula-nocna-ramiaczka-do-karmienia-szpitala-i4184422811.html
Daria gratuluje III trymestru
Positive bardzo ladne imie wybralasbardzo mis ie podoba
Co do wagi to w poniedzialek u gina wazylam rowno 68 kg takze jakos chyba troche waga mi przystopowala
Celia jak tam po pierwszym spotkaniu w szkole rodzenia ?
Camille87, Magda2013, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Agapast i Ruda, dzięki za odpowiedź na temat książek. Zaraz sobie oblukam w necie jakie są ceny i czy są dostępne te książeczki
Madziu, mnie też dzidzia czasem tak z zaskoczenia kopnie w żebra, że aż podskakujęTo jest niesamowite uczucie, prawda? Na razie nie boli, więc przyjemne