Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnita no wlaasnie mi ta druga tez sie bardziej podoba ale tak jak tu ktos napisal i moj maz tez ze taka malo ciazowa
napisalam do nich wiadomosc zeby podali dlugosc
Kurde jak Ty malo wazysz! Ja waze praktycznie 10kg wiecej od CiebieJezuuuu
Fiolek co do ksiazek to ja tez jestem ciekawa bo zadnej nie mam a z checia bym kupilaamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFiolek ilosc przybranych kilogramow nie jest wprost proporcjonalna do wagi dziecka
Ciesz sie ze tak malo przybralas, moja siostra w drugiej ciazy tez bardzo malo tyla a pod koniec wrecz chudla a corka 4kg!
Zreszta pewnie lada dzien zacznie Ci mocniej brzuszek rosnac bo dzidzia zaczyna tluszczyku nabieracDodi lubi tę wiadomość
-
Kamilka waze faktycznie mniej niz Ty ale ja przed ciaza wazylam 56 wiec przyrost jest chyba prawidlowy 11 kg na plusie
Ja obawiamsie tego ze po porodzie za szybko zlece z wagi i brzuszek moze mi troche obwisnac ;/ ale mam nadzieje ze tak nie bedzie!
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że Dzidzia jest prawidłowych rozmiarów! Za tydzień idę do lekarza, więc się wszystko okaże.
Amelko, na obwiśnięty brzuszek są sposoby - raczej żeby go nie mieć. Stosuj dobre kremy nawilżające dla kobiet w ciąży. Zwiększają elastyczność i zapobiegają rozstępom...amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Fiołek, pokazuj brzuszek, plisss, mnie tez mówią, że mam zbyt mały, muszę porównać
chociaż mały nie mały pedicure ciężko się robi żeby dzieciaczka nie uciskać, chyba na następny już pójde do kosmetyczki.
Ogólnie jak widzę gdzieś dziewczynę w ciąży to gapię się na brzuch i porównuję do swojego:)Aggie, Camille87, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyMonia ciesze sie ze wiyta super! Malutki juz moze wazyc tyle
moj byczek wazyl w tamten czwartej juz ok 1200 g
jest starszy o okolo tydzien
Dzieki Monia za mile slowa :*
Anitka Ty to i tak laseczka mega jestes
Fiolek to ja mam duuuuzo wiecej w obwodzie brzuszka haha
Ja pewnie tez bede miala flaka, mimo ze smaruje to nie wierze ze wroci on to plaskosci.. Bede musiala cwiczyc, cwiczyc i cwiczyc
Fiolek to czekamy na wiesci po wizycie za tydziennapewni z dzidzia jest dobrze! W koncu kopie nie
Moni&, amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wlasnie rozmawiam z siostra i zrobilam sobie liste co i jakie mam kupic
jakos poprawilo mi to humor
czuje sie hmmm bardziej zorganizowana haha
wiem po co i gdzie pojde
juz doczekac sie nie moge
wiem to glupie, wiekszosc z was juz to ma, ale mnie to ucieszylo i sie chcialam pochwalic
Camille87, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Ja mam 168 cm wzrostu, więc do najniższych nie należę. Siostra mojego męża też jest w 28 tc, a przy niej wyglądam jak ździebełko
Dam znać, jak będę po wizycie. Na ten dzień zaplanowałam wiele rzeczy - po wizycie (mam na 15) umówiłam się w 3 miejsca po odbiór zakupionych na Allegro ciuszkówCiekawe, czy będą takie, jak na zdjęciach... Będzie to mega męczący dzień (do tej pory jestem leżąco-siedząca, nie wolno mi lazić za wiele)
Camille87 lubi tę wiadomość
-
kurde czytam czytam i końca ni ma ha ha ha
już zapomniałam co chciałam napisać
Fiołek ja w kwestii książek nie pomogęale kusi mnie ta książka "w oczekiwaniu na dziecko" ciekawa jestem czy mają w bibliotece bo kupowac raczej nie mam zamiaru, tym bardziej ze w sumie nie wiem ile będę miała czasu na czytanie
Kada bidna ta twoja mała
mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
mnie tez ciekawi ta ksiazka w oczekiwaniu na dziecko, bede sie musiala wybrac do biblioteki moze bedzie:)
teraz zobaczylam dokladnie to zdjecie z parametrami to synus wazy juz 1163 g wiec duzy jest:) jeju jeszcze 3 miesiace juz sie nie moge doczekacRuda27, Aggie, Camille87, celia, Dodi, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]