Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też nie wierzyłam że nam się udało... zrobiłam z 10 testów...
a teraz wózki i ubranka już oglądam... matko
wyobraźcie że moja pralka przestała właśnie prać... a na dworze lunęło... taki żarcik ze strony pogody...Ruda27, Camille87, Aggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Kajoni, łączę się z Tobą w bólu, coś mi się ostatnio ubzdurało czerwone martinini z lodem...więc zrobiłam mężowi drinka i napiłam się ze 3 łyki, pyszne było:) czasami się też łyka piwka napiję, mam nadzieję, że nikt nie pomyśli, że jakaś patologia haha
Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyJa też mam mega chcicę na wino
raz tylko mini łyczka od męża wzięłam a tak to nic..
Positive z tą pogodą to się nazywa złośliwość rzeczy martwychWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 11:57
positive, Kajoni, Dodi, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny, wychodzi na to, że my wszystkie mamy jakieś zapędy do alko
Byliśmy ostatnio u znajomych i polał kolega jakieś wino domowej roboty, żeby mój zgadł z czego zrobione. A ja zamoczyłam język, ale tylko o ile, połechtałam delikatnie kubki smakowe, do gardła nie doleciało, bo zbyt mało, ale się okazało, że jest z wiśni i z czarnej porzeczki. Oh matko, jakie to było dobre!!!
Positive, co się pralce stało?
Nie potarmosiłam psiaka bo śpi. Ehh... mnie też zbiera coś senność.
Dodi, Magda2013, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
A ja Wam zdradze ze piwa nie pilam od dobrych kilku lat
i ostatnio moj wypil sobie dwa piwa, i taki seksowny mi sie wydawal ten zapach ze szok, a do tego zachcialo mi sie samej napic piwa. Nic nie ruszylam nawet lyka
Kajoni, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
ja alkoholu też nie tykam... raz czy dwa wziełam łyka od M. ale nigdy za piwem nie przepadałam ...
kajoni nic ... jak skończyła prać lunęło i teraz czekam bo nie mam gdzie prania rozwiesić...Camille87 lubi tę wiadomość
-
A ja piwa nie lubię. Śmierdzi dla mnie od zawsze. Nawet nie lubię mojemu dawać buzi jak wypije piwo bo mi śmierdzi
ja w sumie to średnio za alkoholem, a jak już to słodkie, tylko słodkie - malibu, słodkie (białe) wino, wiśniówka z sokiem bananowym (o żesz, ale sobie zrobiłam smak), takie tam wszystkie lekkie słodkie trunki.
Dodi, Aggie, Camille87 lubią tę wiadomość
-
positive wrote:ja alkoholu też nie tykam... raz czy dwa wziełam łyka od M. ale nigdy za piwem nie przepadałam ...
kajoni nic ... jak skończyła prać lunęło i teraz czekam bo nie mam gdzie prania rozwiesić...
Aha! Ja myślałam, że pralka stanęła bo się coś zepsuło. Z dwojga złego lepsze to że leje, niż jakby miała się zepsuć -
nick nieaktualnyJa wina nie lubie, piwo pilam baaardzo rzadko.. W ciazy mialam moze 2 razy smaka i tylko pare lykow lacznie zrobilam
Jakos dziwnie mnie ciagnie w macicy na dole.. Takie uczucie nie do opisania.. Jakby mnie bolalo, hmm cos moze jak w okres ze tam na dole sie czujejuz wczoraj tak mialam.. Moze powinnam wziac nospe
-
Ruda27 wrote:Ja wina nie lubie, piwo pilam baaardzo rzadko.. W ciazy mialam moze 2 razy smaka i tylko pare lykow lacznie zrobilam
Jakos dziwnie mnie ciagnie w macicy na dole.. Takie uczucie nie do opisania.. Jakby mnie bolalo, hmm cos moze jak w okres ze tam na dole sie czujejuz wczoraj tak mialam.. Moze powinnam wziac nospe
Ja tak miałam dziś w nocy jak się obudziłam. To znaczy myślę, że tak. Uhh, nie było to przyjemne, ale poszłam spać dalej i jak się obudziłam, to już przeszło. -
nick nieaktualnyKajoni wrote:Ja tak miałam dziś w nocy jak się obudziłam. To znaczy myślę, że tak. Uhh, nie było to przyjemne, ale poszłam spać dalej i jak się obudziłam, to już przeszło.
Moze to przez to ze sie wszystko powieksza dalej.. Wlasnie dziwne takie uczucie.. Ale juz jakby przechodzi.. -
nick nieaktualnypositive wrote:ruda a bardzo cię boli?
-
Ruda27 wrote:Moze to przez to ze sie wszystko powieksza dalej.. Wlasnie dziwne takie uczucie.. Ale juz jakby przechodzi..
też mi się tak wydaje, bo ciągle rośniemy. Czasem mnie boli jak za długo nie siusiam albo zbyt długo leżę w jednej pozycji, najczęściej na plecach z poduchami pod grzbietem i z wyprostowanymi nogami. -
Eh mamuśki, nie wiem jak Wy, ale mnie taka senność bierze, że muszę się położyć. Normalnie oczy mi się zamykają. Nie wiem czy to pogoda, czy po tej kawie, czy to, że w nocy mało spałam, czy to, że zwykle koło południa dopada mnie kryzys i chce mi się spać...?
będę później
tak myślę przynajmniej, bo jak małż wróci mamy jechać na zakupy, bo mam pustostan w lodówce
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila u mnie tez ciezarne wchodza bez kolejki na glukoze. Jak jakas laska wyszla z pokoju to weszlam od razu i sie spytalam czy mozna bez kolejki i mnie wpuscila. Łaski nie robia. Dobrze ze sie upomnialas o swoje
Kurcze mam chyba 7 stron do nadrobieniaide czytac dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 12:34
MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość