Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla z tych koszul co podalas linki to bardziej podobaja mi sie te kolorowe..nie ta w owieczki
Ja przytylam ok 10 kg jak narazie. Licze ze do 16kg dobije i na tym konieca dzisiaj mi sie snilo ze na brzuchu wyszedl mi fioletowy, gruby rozstep
tak jak by mi skora pekla hehe
Ruda a co kupujesz ?same kosmetyki ?
A jutro musze jechac ze samochodem do naprawy bo mi sie zrobila dziura na rurze wydechowej,ale nie bedzie tak zle bo tata zalatwil po znajomosci u kolegi i wyjdzie tylko 20 zl za roboteamela, Moni&, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia to przytylas idealńie
ja juz ok 14...
wiec ciekawe do ilu dobije
A kupowac bede kosmetyki i inne takie pielegnacyje rzeczy, aspirator do noska, nozyczki, szczoteczka, butelka.. Te rzeczy dla mamusiek po porodzie.. Mala liste zrobilam co jak i gdzie i bede o nasteony krok do przodu za 2 tygodnie
Kamila ile sie czeka na te rzeczy z apteki? Wiem ze juz tlumaczylas komus, ale ja wtedy nie myslalam o tym.. Musze sie zarejestrowac zamowic i odbieram w dowolnej aptece? I place przy odbiorze tak? Kurde nie ma tam sudocremu no trudno..Dodi lubi tę wiadomość
-
Kurna olek, muzulmanka rozjebala mnnie na plecy! sorry za wyrazenie, ale same byscie padly! Stoje za baba w kolejce w sklepie, na oko kole 40 nie wiecej. Ja mam w reku jeszcze zakupy typu kocie zarelko, kanapka, chleb, jajka, i mi troche niewygodnie, a ta sie produkuje do sprzedawczyni czego chce, mi juz slabo ale nic.. ehh w koncu ma placic, pieniadze sierocie polecialy i mi wskazuje ze cos poturlalo sie pod wozek (zapakowany przy kasie z przecenami) i mnie puka jakby chciala zebym jej podala oO to nic ze u mnie ciaza jest baaardzo widoczna, nie robi to na niej wrazenia, mowie jej grzecznie z przeproszeniem ze nie podam bo mam zakupy w reku i przez brzuszek nie zegne sie az tak, a ona dalej mnie puka i wskazuje na ta przekleta monete (zeby nie bylo ze jakiejs duzej wartosci bo 20 pensow!) no chyba oszalala! powtarzam ponownie ze nie dam rady tam sie wcisnac a ona chyba slowa nie kumala. W koncu jedna z pracownic jej podala, to ta wychodzac jeszcze mnie potracila
jebnieta krowa
sie lajzy juz za bardzo panosza
MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Moni ciesze sie ze wszystko w porzadku ze synusiem
Amela tez ladne te koszule saja kupilam sobie dwie do karmienia z krotkim rekawkiem. Sa troche podobne, ale to nic.. Rozmiar M. Zaraz wrzuce fotke.
Ale do porodu nie mam nic tak naprawde. Chyba ze wezme jakas stara i ja potem wywale. Nie bede chyba kupowac nowej..Moni&, amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zauwazyc chcialam jeszcze ze ja nigdy rasistka nie bylam... ale oni wywoluja we mnie takie emocje ze az mi wstyd
Monis duzy Kacperek juz jestchyba prawidlowo? U nas nie mierza, takze nie mam pojecia ile mala wazyla przy 20tyg, sie dowiem dopiero jak urodze
Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria ja zamowilam wieczorem a rano juz o 9.30 dostalam smsa ze towar juz na mnie czeka
placisz przy odbiorze. Ja nawet nie musialam podawac nr zamowienia tylko podalam jej nazwe pierwszego produktu,bo powiedziala ze po tym najszybciej znajdzie. Nie wiem jak bedzie u Ciebie. No i musisz wybrac jakas apteke ze swojego wojewodztwa.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Daria ale na litosc boska, brzucha nie rozumie? Toc widac na odleglosc ze ja ciezarna jestem
w pracy sie smieja ze wygladam jakbym gotowa na porodowke byla... ehh ja tez nie zrozumiem wszystkiego, tzn wszystkich slow, ale ja juz jej na "migi" pokazywalam
bez kultury babsztyl jeden i tyle...
Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chcialam kupic ostatnio tez takie przybory toaletowe dla malej i m.in. szczotke to wlosow. A moj maz mowi- a jak sie urodzi lysa ? no i w koncu nie kupilam. Ale kiedys jak pojade sama to kupie. Nie bede po porodzie latac za szczotka.
A jaka jest najlepsza szczotka do wlosow dla niemowlaka? orientuje sie ktoras ?Dodi lubi tę wiadomość
-
Masz racje Daria
Ok zjadlam pyszne panini z kurczakiem, mozzarela i pesto, teraz robie sobie nalesniki z resem i rodzynkami
i truskawki karmelizujace sie juz na mnie czekaja, po czym pewnie legne padne ogladajac tv
a pogoda barowa
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moni wrzuć fotke koszuli
ja do porodu kupilam takie zwykle najtańsze z allegro żeby nie bylo szkoda później wyrzucić
Aggie co za baba, jako kobieta powinna zrozumieć ze jesteś w ciąży !!
Ja dziś tez muszę z doz.pl zamówić witaminy bo juz mi się skonczyly, DARIA zazwyczaj dostarczają tego samego dnia albo nnastepnego .
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Aggie, jakie pyszności, aż głodna się zrobiłam...ja mam dziś w planach szparagi w cieście francuskim z szynką, gadali o tych szparagach w dzień dobry tvn, to kupiłam, pierwszy raz, nigdy wcześniej nie robiam
Dodi, positive lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyMoze komus cos sie przyda z tej stronki
https://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/wyprawka
Aggie ale masz rarytasy
Anita dziekuje za odpowiedz, to mam czas z zamowieniem, moze wrzuca znowu sudocremWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 15:09
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość