Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej ja zasnelam
jejku ale ja mops jestem!!
Daria odnosnie doz.pl juz Ci dziewczyny odpowiedzialy wiec nie powtarzam
Aggie jakie babsko marne! Az sie zagotowalam jak to czytalam
Moni no Kacperek spory, odpowiedni do wieku!
Ja w piatek zaczynam zamawiac te higieniczne rzeczy typu podklady majtki poporodowe podpaski itd
No i dla dzidzi kosmetyki tez kupie, w czerwcu bedziemy kupowac materac, a w lipcu pewnie wozek!
Juz sie doczekac nie moge!
No i z ta.szczotka do glowy to tak jak Kada pisze - trzeba miec bo moze wyjsc ciemieniucha bez wzgledu na to czy dzidzia urodzi sie lysa czy nie
Ruda27, amela, Moni&, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila jeszcze troche i 3 z przodu w tygodniach zobaczysz!
ja juz doczekac sie nie moge
to juz tak powaznie ebdzie brzmialo
No ja ostatnio z siostra przez telefon rozmawialam o wadze jej corki i ona mowi ze w 32 tc wazyla 1930g i sie pyta w ktorym ja tygodniu bede na naste wizycie i ja mowie ze skonczone 29 czyli w 30tc - jak moj maz to uspyszal to mowi do mnie "co? 30tydzien? Przeciez to zaraz porod!"z wwielkimi oczami hihi sie uswiadomil chlop wczas haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 16:23
Ruda27, Madzikovy, MILA, Moni&, Dodi, positive, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Hej.
Nie będę odkrywcza.....skrobiecie tyle ze ledwo da sie nadrobić.
Po majowkowej akcji z moim W nie ma śladu. Wrocilismy do domu i znowu wczoraj wróciliśmy na przystań.
Z najważniejszych rzeczy to Positive - na pewno bedzie dobrze, będziesz pod świetna opieka, a tak jak u dziewczyn wydaje mi świeże waga 800 nie jest tragiczna, po prostu Twoja mała nie bedzie kluską.
Ja mam te bezbolesne skurcze... I to nawet sporo w dzien...i to od paru dni. Martwi mnie to, ale bolesne nie sa, przechodzą szybko, najgorzej jest jak zachciewa mi sie siusiu.... A jak u Was Kochane?? Ile macie tych skurczow w dzien?
I zgagę mam jak diabeł... Zionę ogniem.....aaaaa....Camille87, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJhehe moj to powatrza ze juz jest spokojniejszy, a jak bedzie 30 tydzien to bedzie calkiem spokojny jakby mialo wyjsc ze wcżesniejszy porod czy cos.. Bo stresowal tym tez.. A tak to duze pradopodoienstwo ze dzidzia urodzi sie i bedzie wszystko dobrze
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Ruda Oluś nie dał wsadzić sie do wózka miał zły humor
ale spokojnie jeszcze wejdzie w spacerówke
co do nowych odkryć to z budki mozna wysunąć taki daszek na ok 15 cm wiec zasłania to słońce ktore razi no ale parasolka i tak sie przyda.
Dzieki kochana za infozwlaszcza to z wysuwanym daszkiem to duzy plus
my za 2 tygodnie chyba pojedziemy go w koncu zobaczyc
jak sie ma malutka Zoja?
-
Fiołek wrote:Jeśli u Ciebie w miejscowości jest apteka Słoneczna to tam PregnaPlus kosztuje 24 zł. http://www.apteka-sloneczna.pl/[/QUO
dzięki kochana, niestety nie ma u mnie w mieście tej apteki ;( szukam dalej bo 39 zł to nie dam
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyOj Zoja to najpierw miała infekcje drog moczowych teraz albo przechodzi skok rozwojowy albo po wyjeździe do teściów zmieniła sie z Aniolka w szatana tylko na cycu by wisiała albo wyla jak syrena alarmowa prawie nie śpi w dzień a jak śpi to przy cycu wiec syf w domu nie z tej ziemi do tego walczę z tym zeby nie dać smoka bo teściowa nauczyła ja smoczka
Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia ja kilka razy na dzien mam te skurcze ale ilosc zalezy od tego co robie - jak wicej chodze to wiecej skurczy mam jak leze tak jak dzis to ani razu mnie chyba nie zlalal albo moze.raz... ale na nastepnej wizycie powiedz lekarzowi moze niechbszyjke zmierzy..
Dobrze ze po klotni nje ma sladu!!
A u mnie burza i deszcz zaczal padaca ja z piesiurem musze wyjsc
-
nick nieaktualnyOjj Miriam to musisz miec teraz ciesko.. Oby to przejsciowe bylo..
A tesciowa to tez niewporzadku skoro Ty nie uzywasz to czemu ona dawala jej smoka.
Madzikovy ciesze sie ze u was dobrze
Ja to nie wiem jak i kiedy mam skurcze. Dzisiaj pare razy czulam twardszy brzuch ale nic poza tym.. Nie wiem czy to toMadzikovy, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgapast fajny ten wozek!
Daria tak to sa wlasnie te skurczeprzed chwila do mnie Lanusia pisala ze byla na wizycie i jej lekarz powiedzial ze do 2-3 skurczow dziennie jest ok a jak jest wiecej to brac nospe x2 ...
Ja bralam nospe bity tydzien po 3 razy i mi sie te skurcze oslabily bo wczesniej tez mialam do 10.dziennie... -
agapast wrote:dla tych, które pytały jaki mam wózek http://www.sklep-tosia.pl/x-lander-x-pulse_p2483#
fajny jest, póki co mogę powiedzieć czysto teoretycznie:) i ten fotelik za 199 mnie skusił
Aga, nie chcę Cię martwić, ale węższy rozstaw kółek będzie stanowił problem na wszelkiego rodzaju podjazdach przy schodach... -
nick nieaktualny
-
Agapast właśnie codziennie biorę magnez. Tydzien temu byłam u gina i szyjka okey. Rzeczywiście tak jak u Ciebie Kamila, jak dłużej chodzę to mnie łapie. Ale nieraz tez jak leze, nie boli to w ogóle, tylko czuje twardszy brzuch.
Kamilka u mnie tez właśnie tak luneło ze swiata nie było widać. A teraz wyszło piękne słoneczko.Camille87 lubi tę wiadomość