Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
najlepsze jest to ze jak trzymal reke na brzuchu to maly sie uciszyl a za chwile przystawil ucho i dostal kopa:P
kurde skonczyl mi sie magnez i juz 3dni nie bralam, zauwazylam ze mi brzuch twardnieje, nie na dlugo na chwile i bezbolesnie ale przy braniu magnezu tak nie mialam, musE jutro kupic.
a teraz ide spac dobranoc mamusie:*pekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Positive kochana nie przejmuj sie za bardzo. Tak jak dziewczyny pisza waga jak na ten czas jest ok, wiec tez nie wiem na jakiej podstawie lekarz twierdzi ze tydzien do tylu
bedzie dobrze
Pekinko super, ze wszystko ok a nalog masz bardzo ciekawy musze przyznac
Agapast witam sie i ja
Dziewczyny macie cudne pokoiki, wyposazenia... Brzuszki rownie sliczne i niezle laseczki z Was
Kurcze ale robicie smaka tym arbuzem matkooo....
Kada niefajnie ze corka sobie cos z nozka zrobila
Kajoni gratulejszyn III trymestru.... Ja Was caly czas gonie i dogonic nie moge
Moni& czy Ty znalazlas ten sklep na Folwareckiej moze?
Aggie moze nie widzialas swego czasu mojego wpisu ale wlasnie Riko Nano to moj typ i na dodatek szary :] taki bede kupowac i bardzo mi ten wozek przypadl do gustu, wiec polecam
No i chyba tyle z tego co zapamietalam....
Teraz czas do wyra...pekinka82, positive, Moni&, Aggie, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Aha i mialam jeszcze tylko napisac, ze jak weszlam sobie na strone szpirala, w ktorym zamierzam rodzic to na planue porodu jest konieczna informacja o adresie przychodni do ktorej dziecko bedzie nalezalo oraz imie i nazwisko poloznej, ktora bedzie poinformowana, wiec chyba to za nas zrobia tak mysle....
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Po raz pierwszy witam się jako pierwsza
W wolniejszy dzień nadrobię ostatnie zaległości, bo ciężko być z Wami na bieżąco, wybiłam się z rytmu
Za miesiąc zaczyna mi się sesja, muszę zacząć się przygotowywać, przy indywidualnym toku nauczania chyba wszyscy oczekują ode mnie maksymalnej ilości czasu poświęconej na powtórki, postaram się sprostać wymaganiom
Miłego dnia!MILA, Camille87, Aggie, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
kada gratuluje studnioweczki:)
a no i witam sie z rana:)
Dodi nie wiem na jakiej ulicy, widzialam to w internecie na allegro:)
Lanusia przynajmniej sie czyms zajmiejsz no i napewno zdasz na 5:) tutaj jest ciezko nadrobic kilka godzin a co dopiero kilka dni
ja juz sie obudzilam, instynktownie bo budzik mi nie zadzwonil hehe, zjadlam jogurt naturalny z bananem i otrębami no i musze sie zwijac z lozka bo za godzine jade na wizyte. odezwe sie pozniej buziaki milego dniamamuski:*Dodi, Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyWita sie z wami najwiekszy paczek na forum..
Zaczynamy 3 trymestr
Kada gratuluje studniowki!
Monia powodźenia na wizycie, czekamy na wiesci jak maly i ile wazy
Lanusia kochana Ty jestes zdolna i poradzisz sobie bez problemu z zalicźeniamiDodi, Kajoni, amela, celia lubią tę wiadomość
-
witam i ja z rana... nie śpię od 4 bo tysiące myśli biją mnie po głowie....
chciałam was nadrobić ale oczy mnie już pieką...
dziękuję za miłe słowa... jestem dobrej myśli... już się prawie pogodziłam z tym pobytem w szpitalu... przeraża mnie że nigdy tam nawet nie byłam... ale zobaczymy może nie będzie tak źle... będę miała w końcu czas na książki
przywitam nową koleżankę Agapast... śliczny brzusio...
ruda czy ty swój wykasowałaś...??? bo dziewczyny piszą że śliczny a ja znowu nic nie widzę...
pekinka mam nadzieję że poukłada wam się wszystko... a w związku ciche dni też są czasem potrzebne...
kada ucałuj małą od wirtualnej ciotki...
kajoni super prezenty też bym takie chciała... na pewno byli z ciebie bardzo zadowoleni...
no i umknęła mi reszta będę odpisywać na bieżąco...
a i ruda proszę napisz mi czy te koszule to mają takie standardowe rozm?? tzn że M to M... a L to L... ? bo na już muszę je zamówić a waham się nad rozmiarówką....
Dodi, MILA, Camille87, Kajoni, pekinka82, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive tak usunelam, kurde a specjalnie Dla Ciebie dodalam
Ciesze sie ze juz sie pogodzilas ze szpitalem, napewno nie bedzie tak zle.. Bedziesz miala spokoj i opieke
Co do koszul to raczej standardowe wymiary. Ja zle chyba ostatnio napisalam, wzielam rozmiar XL bo wiaodmo do ciazy przytyje, a tez lepiej zeby mala nie byla.. Ogolnie zawsze mialam M, teraz mam L zazwyczaj.. -
i co ta XL nie za duża na ciebie??
bo ja jeszcze szlafrok od nich kupuję i się waham... bo nie chcę by worek był...
a mogłabyś mi zmierzyć ile mają cm pod pachami? naddają się coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 07:55
-
nick nieaktualnyNiestety nie zmierze bo jest ona w polsce u mamy..
A tam nie ma wymiarow podanych? Z tego co pamietam sa wymiary.. Wiesz co ja mala nue jestemmysle ze xl na mnie do porodu bedzie dobre, jak bedzie pozniej ciut luzna to i tak nie szkodzi worek raczej nie bedzie
i ona jest dobrej jakosci bawelna wiec cos sie poddaja napewno
Camille87 lubi tę wiadomość
-
wiesz są wymiary ale już się przekonałam że to co podają a co jest w realu to zupełnie inna sprawa...
mam np piżamki Muzzy super są i też porządne ale ich M to taka normalna L... więc kupując można się sparzyć...Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde czlowiek ledwo oczy otworzy a tu juz tyle naszkrobane!
Ruda fajnie zabrzmial tekst o paczku, ale wydaje mi sie ze przesadzaszno i gratuluje oczywiscie III
Moni& pytalam o ta ulice bo ja tez najpierw ich na allegro znalazlam a potem tam pojechalam tylko ze to taki maly sklepik i nie wszystko maja wystawione
Kada gratuluje studniowki, super ze juz tylko tyle Wam zostaloa czy Ty sie dzisiaj wybierasz czy juz masz to zaliczone?
Positive najwazniejsze ze z dzidzia jest ok a jesli tak bedzie dla Was lepiej, ze pojdziesz do szpitala to tylko dla Waszego dobrawieksza czesc za Toba, wiec jeszcze troszke....
Ja zaraz wstaje robie cos do zjedzenia a potem prasowanko.....
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi najwiecej przytylam z calego forum, dzisiaj wazenie bylo wiec nie podnioslo mnie na duchu.. Dlatego takie przywitanie
Ja wlasnie robie sobie kawke zbozowa, bo dawno nie pilami na sniadanie drozdzowka
(wiem wiem a potem sie dziwie ze tak tyje)
Jestem dzisiaj jakas bez entuzjazmu, pogoda nawet ladna ale co z tego..Moni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja wczoraj tez buszowalam po allegro i pare fajnych pizam i szlafrokow znalazlam
Boje sie troche tych kopertowych pizam bo kada pisala ze piersi moga wypadacale one maja naszyty kawalek materialu pod spodem to moze nie bedzie tak zle?
Positive dobrze ze juz troche lepiej u Ciebie :* zobaczysz ze bedzie dobrze!
Daria dzis czekamy na relacje z Twojej wagi i brzuszka
Monia powodzenia na wizycie!Dodi, Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość