Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam w poniedzialek glukoze, i az sie boje, bo mnie dalej mdlosci mecza
Pekinka, filmik wrzucilam dla pokazania jak sie calosc prezentuje z funkcjami, latwiej tak jak czytac suche faktyA moze ktoras by sie skusila na taki sam? A kwiaty sa blee dla mnie
Ja mam upatrzone wersje bez kwiatow, typy to rozowy, bezowy i mama namawia na szary (bo bedzie mogla takie ladne kocyki zrobic i ladne dodatki, ale dla mnie siwy jest taki smutny).
Sylka, ja tylko po miescie bede sie poruszacdo parku co najwyzej sie bujne:)
Sylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila ta glukoza to pikus
zreszta Ty juz jedno badanie masz za soba wiec co my Ci bedziemy tu smecic
Ja troche podrzemalam zjadlam obiadek posprzatalam i teraz leze
Nic mi sie juz nie chce
A Kubus w koncu zaczal fikac bo wczoraj i dzis jakos leniwie...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ejj dziewczyny nie idzie za Wami nadarzyc
Agapast Witam. Śliczny masz brzuszek
JA wczoraj zamowilam łózeczko takie białe : http://allegro.pl/show_item.php?item=4180820123 jeszcze musze jakas posciel znalezc i zamowic... a co do wozka to chyba zamowie ten : http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-memo-2014-3w1-gratisy-mc-cabrio-fix-i4197435464.html kolor ten co na zdjeciu głownym....
Miłego wieczorkuMILA, Ruda27, pekinka82, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
powygrzewałam dupsko na tarasie i wróciłam
co do naklejek, to niestety nie wiem jak one się zachowują, bo to zależy jakie są. Czasem odpada farba razem ze ściąganiem
dla mnie glukoza była ok i czułam się spoko, dopóki nie wyszłam z przychodni na słońce, to mi się biało przed oczami zrobiło i musiałam zadzwonić po męża żeby po mnie przyjechał. -
nick nieaktualny
-
Kasieńka łóżeczko super !!! pasowałoby mi do komody he he
wózek też świetny
bardzo dobry wybór
A ja chciałam wam powiedzieć odnośnie tego szaleństwa że w lidlu rzucili tańsze pampersy, Otóż znalazłam to samo opakowanie pampersów za tą samą cenę na allegro
np
http://allegro.pl/pampers-pieluszki-newborn-1-43szt-pieluchy-i4206249808.html
lub w Leclerc
http://www.leclerckatowice24.pl/?page=1&pagenum=2 -
Jestem kobietki...
załamana... zryczana... w poniedziałek mam się położyć na oddział patologii bo jednak to łożysko w dalszym ciągu jakieś uszkodzone jest... było już lepiej ale dzisiejsze crp 27... maluszek traci ok tygodnia do wieku ciąży i z pomiaru na pomiar mniej przyrasta... do tego doszło pogorszenie się przepływów w łożysku... nie wiem co to będzie... na razie chcą mnie zatrzymać na tydz a potem się zobaczy czy coś znajdą czy nie...
malutka waży 800 g i chyba to jedyne co mnie pociesza...
-
Positive! Trzymam kciuki, mam nadzieję, że wszystko się ułoży, poleżysz troszkę i odpoczniesz to mała nabierze sił!
Kasieńka, fajnie, że Tobie pasuje ten wózek, ja po prostu miałam z nim doświadczenie to mogę się wypowiedzieć
Mila, w lidlu chyba nie ma tych pieluch newborn. Są chyba dopiero od 2.A ponadto za przesyłkę jeszcze trzeba zapłacićjak jutro będą jeszcze w lidku to chyba kupimy
Camille87, positive lubią tę wiadomość
-
Kajoni no faktycznie chyba nie ma w Lidlu tych new born ale wiem że dziewczyny kupowały dwójki a nawet trójki dlatego piszę. A moja córka urodzila się z wagą 2820g i długo używałam tych z rozmiaru "1"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 19:43
Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Kajoni no faktycznie chyba nie ma w Lidlu tych new born ale wiem że dziewczyny kupowały dwójki a nawet trójki dlatego piszę. A moja córka urodzila się z wagą 2820g i długo używałam tych z rozmiaru "1"
o, to kruszynka była
my też kupimy dwójki, ewentualnie pod koniec jak będzie blisko porodu jak mniej więcej będziemy wiedzieć ile waży synuś, to jakby był malutki to się te jedyneczki dokupiMILA lubi tę wiadomość
-
positive najwazniejsze zw Twoja corcia rosnie i przybiera na wadze! bedziesz w szpitalu pod dobra opieka i wszystko bedzie ok trzymam za Was kciuki kochana!:*
ja wrocilam ze spacerku, pogoda dzis piekna wiec szkoda bylo nie skorzystac. jutro do gin i kurde stresuje sie nie wiem czemu.
positive lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyPositive kurde
Ale waga przeciez jest ladna. Jak na ten tydzien ciazy to moim zdaniem idealna waga i mala normalnie przyrasta.. Moze zobaczysz co powie inny ginekolog i jak sprawdza w szpitalu.. A to crp to przeciez chodzi ze jest jakas infekcja w organizmie nie? To mozna to wyleczyc, niekoniecznie musi byc cos niebezpiecznego. Nie placz bo malutka to czuje i napewno jej zle razem z Toba..
Kasienka ladny wozek i lozeczkopositive lubi tę wiadomość