Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny, co ja bym bez was zrobila? co tyle glowek to nie jedna
posprawdzam te apteki online gdzie taniej czy w ktorejs z nich czy w tym sklepie co wozek zamawiam... jak tak to pewnie wszystko za jednym zamachem w czerwcu juz kupie
ahh sie nie moge doczekac
)
Ruda27, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka
ja dzis pierwsza. wybieram sie na wycieczke do niemiec
planuje kupic jakas sukienke na lato, co by nie wygladala jak namiot na wieloryba
pogoda u mnie deszczowa, wrecz okropna, az wstac nie moglam.
Kamilka jak piesek??
Pytanie do Was...ile sztuk czy jakos paczkowo trzeba kupic tych pampersow born 2-5kg?? bo sa potem 3-6kg i nie wiem jak to ugryzc....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 07:25
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:Weszłam teraz na filmweba i okazało się że przesadziłam z tym "wiadziałam, wszystkie" zapuszczam sobie Parker
nawet jak będzie kiepski to licze na jakieś sceny seksu z Stathamem jego nagi tyłek wynagrodzi mi kiepską fabułę
Ehhhhhh Nezumi też bym go brała w obrotyzajebisty jest
Witam się kochane
Ja dzisiaj już w pracyale po 16.00 mam dzisiaj wizytkę
Echo serduszka plus nagranie plus mam nadzieję jakieś fajne zdjęcie 3D
Miłego dniapekinka82, celia, Dodi, Kajoni, Camille87, Sylka, Ruda27, nezumi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witajcie z rana! U mnie tez pogoda do bani, deszczowo błeee:/ Ale ja wstałam wyspana:P
Nie obejrzałam wczoraj do konca tego horroru mimo że widziałam go masę razy to mnie jakoś przerażałAle thillery itp mogę oglądac bez problemu
Madzia, w liscie potrzebnych rzeczy szpitala, w którym bedę rodzić są podane pampersy od razu 3-6 kg, dziecko po urodzeniu i tak będzie ważyć ponad 3 kg to myślę, ze te wieksze będą ok. Do szpitala mam zabrać jedno orginalnie zapakowane opakowanie, a ile tego kupić sama nie wiem, na razie 3 paczki moze, a potem bedzie sie kupować na bieżąco.
Mila trzymam kciuki za wizyte:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 07:45
MILA, Dodi, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Monia dzięki
A tak w ogóle to śnił mi się dzisiaj mój ginbo ogólnie strasznie mi się podoba jako facet, ale normalnie paranoja jakaś ha hah a ha
a że ostatnio chce mi się bardzo sexu, a musze sie oszczędzać w tym temacie to łuuuuuuuuuuuu
pekinka82, celia, Dodi, Kajoni, Camille87, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co te wasze chlopy robia ze wam sie tak seks marzy
Ja tez kupie te malutkie pampersy do 5kg i to nawet dwie paczki na zas, bo te drugie juz sa sporo wieksze.
A w ogole to doberek, kolejny dzien do pracybleee pogoda zamulajaca, podobno cieplo ale pochmurnie caly dzien...
pekinka82, MILA, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedz. Jesteście jak zawsze niezawodne
muszę sie trochę ogarnąć bo mam wrażenie ze nie ogarniam i zaczyna mnie brać panika pt. "Podejmij decyzje" a ja ani w te ani we w te...
Moni&, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
<<podkłady jednorazowe(6sztuk),podpaski duże (1 opakowanie),pieluchy jednorazowe (dla położnicy 1opakowanie ,majtki jednorazowe (6sztuk)>>
powiedzcie mi co to są pieluchy jednorazowe??? kurde nie ogarniam tego wszystkiegow ogóle małe ilości podali na stronie mojego szpitala, przeciez nigdy nie wiadomo czy w szpitalu bede leżeć tylko 3 dni czy może 5, koleżanka leżała 5 bo dziecko i ona zarazili sie żółtaczką. może te pieluchy to podkłady na łózko? bo o tym nic nie piszą
tak samo z tymi pieluchami <<Pieluchy jednorazowe (3 -6kg-1 paczka mała)-oryginalnie zapakowana>> a piszecie że lepiej te mniejsze do szpitala kupić.
Monis
[/link]
-
AKTUALANA LISTA do SZPITALA :
-dowod osobisty
-karta ciązy
-GRUPA KRWI!!
-GBS(paciorkowiec robi sie ok 35tc)
-szlafrok
-kapcie
-klapki pod prysznic
-3 koszule do karmienia
-stanik do karmienia
-majtki poporodowe jednorazowe
-2 op. podpasek BELLA MAMA
-3 szt podklady 90x60
-reczniki
-kosmetyki
-woda niegazowana
-biszkopty lub sucharki
-tamtum rosa lub octanisept
-pampersy
-chusteczki nawilazjace
-ubrania dla dziecka( o ile szpital nie wymaga bo jedni daja a jedni kaza przyniesc)
-ladowarka
-aparat