Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny, co ja bym bez was zrobila? co tyle glowek to nie jedna
posprawdzam te apteki online gdzie taniej czy w ktorejs z nich czy w tym sklepie co wozek zamawiam... jak tak to pewnie wszystko za jednym zamachem w czerwcu juz kupie
ahh sie nie moge doczekac
)
Ruda27, Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka
ja dzis pierwsza. wybieram sie na wycieczke do niemiec
planuje kupic jakas sukienke na lato, co by nie wygladala jak namiot na wieloryba
pogoda u mnie deszczowa, wrecz okropna, az wstac nie moglam.
Kamilka jak piesek??
Pytanie do Was...ile sztuk czy jakos paczkowo trzeba kupic tych pampersow born 2-5kg?? bo sa potem 3-6kg i nie wiem jak to ugryzc....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 07:25
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:Weszłam teraz na filmweba i okazało się że przesadziłam z tym "wiadziałam, wszystkie" zapuszczam sobie Parker
nawet jak będzie kiepski to licze na jakieś sceny seksu z Stathamem jego nagi tyłek wynagrodzi mi kiepską fabułę 
Ehhhhhh Nezumi też bym go brała w obroty
zajebisty jest 
Witam się kochane
Ja dzisiaj już w pracy
ale po 16.00 mam dzisiaj wizytkę 
Echo serduszka plus nagranie plus mam nadzieję jakieś fajne zdjęcie 3D
Miłego dnia
pekinka82, celia, Dodi, Kajoni, Camille87, Sylka, Ruda27, nezumi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witajcie z rana! U mnie tez pogoda do bani, deszczowo błeee:/ Ale ja wstałam wyspana:P
Nie obejrzałam wczoraj do konca tego horroru mimo że widziałam go masę razy to mnie jakoś przerażał
Ale thillery itp mogę oglądac bez problemu 
Madzia, w liscie potrzebnych rzeczy szpitala, w którym bedę rodzić są podane pampersy od razu 3-6 kg, dziecko po urodzeniu i tak będzie ważyć ponad 3 kg to myślę, ze te wieksze będą ok. Do szpitala mam zabrać jedno orginalnie zapakowane opakowanie, a ile tego kupić sama nie wiem, na razie 3 paczki moze, a potem bedzie sie kupować na bieżąco.
Mila trzymam kciuki za wizyte:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 07:45
MILA, Dodi, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
Monia dzięki

A tak w ogóle to śnił mi się dzisiaj mój gin
bo ogólnie strasznie mi się podoba jako facet, ale normalnie paranoja jakaś ha hah a ha
a że ostatnio chce mi się bardzo sexu, a musze sie oszczędzać w tym temacie to łuuuuuuuuuuuu
pekinka82, celia, Dodi, Kajoni, Camille87, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co te wasze chlopy robia ze wam sie tak seks marzy

Ja tez kupie te malutkie pampersy do 5kg i to nawet dwie paczki na zas, bo te drugie juz sa sporo wieksze.
A w ogole to doberek, kolejny dzien do pracy
bleee pogoda zamulajaca, podobno cieplo ale pochmurnie caly dzien...
pekinka82, MILA, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedz. Jesteście jak zawsze niezawodne
muszę sie trochę ogarnąć bo mam wrażenie ze nie ogarniam i zaczyna mnie brać panika pt. "Podejmij decyzje" a ja ani w te ani we w te...
Moni&, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
<<podkłady jednorazowe(6sztuk),podpaski duże (1 opakowanie),pieluchy jednorazowe (dla położnicy 1opakowanie ,majtki jednorazowe (6sztuk)>>
powiedzcie mi co to są pieluchy jednorazowe??? kurde nie ogarniam tego wszystkiego
w ogóle małe ilości podali na stronie mojego szpitala, przeciez nigdy nie wiadomo czy w szpitalu bede leżeć tylko 3 dni czy może 5, koleżanka leżała 5 bo dziecko i ona zarazili sie żółtaczką. może te pieluchy to podkłady na łózko? bo o tym nic nie piszą
tak samo z tymi pieluchami <<Pieluchy jednorazowe (3 -6kg-1 paczka mała)-oryginalnie zapakowana>> a piszecie że lepiej te mniejsze do szpitala kupić.
Monis
[/link]

-
AKTUALANA LISTA do SZPITALA :
-dowod osobisty
-karta ciązy
-GRUPA KRWI!!
-GBS(paciorkowiec robi sie ok 35tc)
-szlafrok
-kapcie
-klapki pod prysznic
-3 koszule do karmienia
-stanik do karmienia
-majtki poporodowe jednorazowe
-2 op. podpasek BELLA MAMA
-3 szt podklady 90x60
-reczniki
-kosmetyki
-woda niegazowana
-biszkopty lub sucharki
-tamtum rosa lub octanisept
-pampersy
-chusteczki nawilazjace
-ubrania dla dziecka( o ile szpital nie wymaga bo jedni daja a jedni kaza przyniesc)
-ladowarka
-aparat

biedny pewnie boli brzuszek go 

13.08.2014