Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewuszki
Ale macie sny normalnie.... Mnie o dziwno ostatnio nic sie nie sni w tym temacie a zdarzalo sie kiedys czesciej
Positive super wiadomosc, ze wychodzisz do domu, jupii
Dostalam smsa od kuriera, ze paczka ma dzisiaj dojsc, wiec z tej sie ciesze, ale jeszcze pare innych rzeczy u innego cwoka zamowilam i z ich strony tez cisza... Normalnie sie zraze chyba do zakupow na allpekinka82, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Monia dzięki
A tak w ogóle to śnił mi się dzisiaj mój ginbo ogólnie strasznie mi się podoba jako facet, ale normalnie paranoja jakaś ha hah a ha
a że ostatnio chce mi się bardzo sexu, a musze sie oszczędzać w tym temacie to łuuuuuuuuuuuu
Mila jestes niemozliwa!!!
Moj gin tez jest bardzo przystojny ale jak mi sie sni sex to z moim mezem
Dziewczyny a ten boski Statham to pan transporter?
Jesli tak to jest on chyba najgoretszym facetem pod sloncem
Madzia a piesek nie wiem jeszcze spi ale wczoraj juz normalnke kolacje zjadl wiec chyba dobrze
Aha i dzien dobryDodi, MILA, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
ponadto Positive gratuluje 28 tygodnia
wczoraj przegapilam poczatek 26 tc Mili i aichy, 28 tc Pekinki i 29 tc Rudej
Kamila to wlasnie pan transporterWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 09:20
pekinka82, Camille87, MILA, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive super ze wychodzisz
Mila Tobie powodzenia na wizyciemilego spotkania z maluszkiem
Co do pieluch ja kupilam 3 paczki 3-6 (nie zaluje bo dalam 29,90 a te same npm w carrefour byly po 51zl!!) ale skoro synek ma byc mniejszy ro rozwazam zakup kulku paczek 2-5 zobaczymyDodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamuśki
Ja dziś trochę pospałamAle coraz trudniej w nocy przewracać się z boku na bok i cholerka boli mnie to... Ale dam radę dla mojego Skarba
Positive super, że wracasz do domku. W końcu będziesz miała spokój, pośpisz sobie i pojesz
U mnie dziś też pochmurno i deszczowo. Zabunkruję się w domku pod kocykiem i będę leniuchować - film, książkaKurde ale to jest fajne
Mila powodzenia dziś na wizycie
A co do podkładów ja mam tylko 2 paczki i 4 szt majtek siateczkowych. Tak ogólnie to rozmawiałam z kolegą którego żona rodziła w tym szpitalu co ja mam rodzić i powiedział, że tutaj mam wziąć ze sobą tylko szczoteczkę do zębów i piżamę, bo całą resztę daje szpital.Ruda27, Dodi, MILA, Moni&, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzine dobry rybki!
Kamila tak to ten przystojniakmoj zawsze zazdrosny bo ja sie nam nim rozplywam
Mila haha ale mialas sendobrze ze moj gin nie jest jakos przystojny, raczej nie chcialabym do takiego chodzic i sie rozbierac
Dodi kochana dziekuje ze zauwazylas :* juz 29 tydzien juupi
Kada fajna ta lista
Ja pieluszek nie mam jeszcze w ogole, ale zamierzam kupic jak wy 1 paczke newborn i ok 2 tych wiekszych 3-5.. Moj synus i tak pewnie urodzi sie ok 4
Positive ciesze sie bardzo! Mialas usg robione?
Obudzila mńie dzisiaj pani z jogi. Bo sa w pt zajecia a ja wczoraj napisalam ze nie moge, ona odpisala ze ma nadzieje ze u mnie ok i za tydzien sie widzimy a ja juz nie odp i zadzownila zapytac czy wszystko wporzadku.. Strasznie sympatyczna dziewczyna, a najelpsze ze jeszcze nie bylam na zadnym zajeciu i jej nie znam
Dzisiaj wyjazd do polski ok 15Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 09:35
Dodi, MILA, Sylka, Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Wyniki wszystkie ok... Wychodowali jakies bakterie w moczu... Ale niewiel kazali jesc zurawine i duzo pic...
Brakuje jeszcze jednego wymazu ale po ten musze sie zglosic w przyszlym tyg...
Co do pieluch ja zamierzam kupic ze trzy paczki 1 bo moja kruszyna z tych mniejszych a potem 2 tez ze dwie pczki...
Spakowalam sie juz ale jeszcze ze trzy godz musze na meza czekac... I na wypis...
A lekarze wszyscy na bloku bo dzis cztery cesarki...Dodi, Sylka, Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Sylka wykorzystaj to wolne maksymalnie
to jest jedyny moment, żeby nadrobić m.in. czytanie czy oglądanie filmów
Ruda bardzo miło ze strony pani joggijkipewnie każda pozostała by się niezainteresowała a tu proszę... udanej podróży do PL życzę :*
Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
-
Usg mialam w pon dzis juz nie.. Umowilam sie z moim lekarzem na 27 wiec wtedy bede miala...
A dzisiaj po wyjsciu ze szpitala planuje pojechac na male zakupy dla kruszynki...popatrze przy okazji na te gatki z siateczki... Ile one mniejwiecej kosztuja?Dodi lubi tę wiadomość