Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPositive i jak z malutka Twoja ? Ile wazy? Nie wiem czy pisalas, czy przeoczylam czy co..
Dodi dziekuje:* leje caly czas to sie bedzie niciekawie jechac,,
Mila tak przyjezdzam ale tylko do niedzieli. W sobote mam wizyte i pozniej busz po sklepach z siostraplanuje kupic jeszcze pare rzeczy dla malego
i w piatek jade do zor zobaczyc wozek
Dodi, MILA, nezumi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co? Zareklamowalam ta koszule z owieczkami ktora kupilam na allegro
Wczoraj ja przepralam i okazalo sie ze jest krzywo skrojona (szwy na bokach sie maksymalnie poprzekrecaly), ale wyglada na to ze firma super solidna wiec chyba wszystko powinno byc ok tylko musze ustalic co z kosztami wysylki bo zgodnie z kodeksem cywilnym powinni mi zwrocic.
Daria no ta pani od jogi faktycznie w porzadku -
Ruda chciałam napisać to samo co Kada
a jedziecie do tego sklepu ewozki? czy gdzieś indziej?
Pogoda faktycznie nie sprzyja długim trasom, no ale cóż.... jakoś to przetrwacie
Sylka faktycznie jakbyś wiedziała, że sprawy się potoczą tak czy inaczej to mogłabyś śmiało jeszcze zostać hehe no ale nie wszystko można przewidziećnajważniejsze, że teraz możesz trochę odsapnąć
Sylka, Moni& lubią tę wiadomość
-
Ruda to spokojnej podrozy... Ja dzisiaj poogladam wozki...
Nie wiem ile wazy moja mala bo nie powiedzial mi ostatnio... Moze na wypisie bedzie...
Ja dzisiaj kupie arbuza... WIELKIEGO i go zjem... A w domu czeka na mnie zupka szparagowa...mniam...
A co do pogody to zapowiadali ulewy na ten weekend...Ruda27, Dodi, Sylka, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila bardzo sie poprzekrecaly? Widac to??
Dodi tak ewozkiznalazlam na all ich oferte i moze kupie tak z odbiorem u nich
narazie jedziemy go zobaczyc
stwierdzilismy, ze lepiej dodac te 100-200 zl ale miec pewnosc i lepiej ze sklepu stacjonarnego niz przez neta.. Bo jakby cos sie psulo itd mozna zaiwezc, a nie odsylac i cźekac dluzej i koszty wysylki oplacac..
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive dziekuje
smacznego arbuza
ale zesmy Ci smaka narobily hehe
w koncu sobie zjesz
No wlasnie my z reguly co jedziemy do pl to brzydka pogoda jest.. Ani pogrillowac ani nic
Mam nadzieje, ze lato bedzie fajne i bedziemy szmigac na spacerki
Co do kawki dziewczyny to w czerwcu obowiazkowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:14
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Dodi tak ewozki
znalazlam na all ich oferte i moze kupie tak z odbiorem u nich
narazie jedziemy go zobaczyc
stwierdzilismy, ze lepiej dodac te 100-200 zl ale miec pewnosc i lepiej ze sklepu stacjonarnego niz przez neta.. Bo jakby cos sie psulo itd mozna zaiwezc, a nie odsylac i cźekac dluzej i koszty wysylki oplacac..
Ruda to są Ci co linka podsyłałam ale z tym innym fotelikiem, więc spoko że sobie tam podjedziecie
a czy mogę mieć do Ciebie prośbę byś zobaczyła czy mają na stanie Riko Nano ale w kolorze malachit? bo tam stoi szary napewno a nie wiem czy ten będą wogóle mieć żeby porównać?
Powiedzcie mi czy któraś z Was wybiera się w sobotę do EC do smyka na to USG 4D? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi tak to to co podalas
jestem Ci wdzieczna
bo znalazlam z mlim fotelikiem ale wlasnie na all, a jak nie to kupimy osobno fotelik i wozek..
Jasne zobacze Ci to. Musze sobie zapisac
Ja nie bede jechala do smyka na to badanie, bo mam w sb wizyte u mojego wiec nie muszetak se mysle to w smyku bedzie ruch ze ho ho
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo rzeczywiscie Kamila
oby Ci to bez problemu uznali..
Ja juz nie mam arbuza
Wiecie co, musze to napisac..
Mam durne mysli.. Jestem taka zla na siebiejakies durne wyobrazenia ze cos tam sie niedobrego dzieje.. Ze ta pepowina itd. Najgorsze jest to ze to wyobrazam sobie
teraz do mnie dotarlo, ze jak bylam wczesniej w ciazy balam sie ze bedzie dziekco chore albo poronie i do tego doszlo.. W tej ciazy czulam ze bedzie ok.. A teraz? Jakies durne mysli. Czy to normalne? Mam nadzieje, ze to sa tylko obawy jak kazdej innej kobiety w ciazy, a nie intuicja jak poprzednio..
Zastanawiam sie nad zakupem detektora tetna plodu. Zaczynam chyba wariowacehh przepraszam ale nie mam komu napisac czy tego powiedziec, mam nadzieje ze mi nakopiecie do dupy i przemowicie do rozumu..
-
nick nieaktualnyDaria to na pewno nie intuicja tylko normalny strach! Ja tez siw boje caly czas o mojego synka, dzis nawet obudzilam sie na plecach i durne mysli mialam ze dziecko sie nie dotlenilo
mysle ze my mamy po stratach bardziej sie boimy bo wiemy jak ciezko jest ciaze utrzymac i jak latwo o tragedie
Ale trzeba sie cieszyc ciaza a nie myslec tylko o tych zlych rzeczach bo niedlugo te 9 miesiecy minie a nasze wspomnienia z tego okresu beda krecic sie wylacznie wokol strachuDodi, Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
RUDA, szczęśliwej podróży!
A co do snów to dzisiaj mi się śniłaśGonił nas wielki segregator, w którym były wyniki obciążenia glukozą i musiałyśmy mu je wyrwać jednocześnie przy tym nie ginąc
Byłaś superbohaterką, która dzielnie stawała z nim do walki
Skąd ten pokręcony sen??? Nie oglądałam ani wczorajszego "Lśnienia", ani innych horrorów, więc nie mam pojęcia skąd takie sceny akcji w mojej głowie
Były też inne dziewczyny, ale Ty byłaś najbardziej charakterystyczna, bo wyglądałaś dokładnie jak w swoim avatarze
Ruda27, Dodi, Camille87, MILA, Sylka, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala mi hahahahaha gonil nas segregator
to sie usmialam
ale podoba mi sie wizja superbohaterki
Kamila wiem masz racje.. Chce sie cieszyc ta ciaza.. I ciesze sie ogromnieprawde mowiac nawet bym mogla byc w ciazy rok
byle czuc codziennie moje dziecko i byc pewna ze jest ok i bedzie ok.. Mowie do Nataniela zeby mnie skopal.. A on tak lekko popukuje,. Oszalec idzie z tym
wiem ze to normalne, moze tez wydziwiam bo w koncu sie rusza, widze jak brzuch sie rusza.. Ale nie wiem czemu mam wrazenie ze kiedys mocniej czulam
mala_mi, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda kochana proszę Cię przestań.... każda z nas brzydko mówiąc świruje na swój sposób, ale nie ma co popadać w paranoję... dobrze wiesz, że jeśli będziesz się stresować to Nataniel to odczuje, więc pamiętaj. Będzie dobrze, nie ma innego opcji i staraj się nie myśleć tymi kategoriami
Poza tym Kamila ma pewnie rację, że kobiety po stracie inaczej podchodzą do tematu kolejnej ciąży. Nie zmienia to jednak faktu, że już niewiele zostało do końca ciąży i nieważne na jakim etapie byśmy nie były to stres będzie zawszeteraz stresujemy się w ciąży a jak się maleństwa urodzą to się dopiero zacznie....
mala_mi dobrze, że jeszcze panuję nad swoimi zwieraczami bo normalnie posikałabym się po przeczytaniu Twojego snumatko... skąd się to bierze w naszej podświadomości, masakra heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:46
Ruda27, mala_mi, Camille87, Sylka, Moni& lubią tę wiadomość