Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Daria, Daria... Nie możesz mieć negatywnych myśli w głowie, bo wywołasz wilka z lasu... Musimy zrozumieć, ze nasze dzieciaczki też potrzebują odpoczynku i nie będą cały czas fikać na maksa. Mój maluch też ma takie dni kiedy wydaje mi się, ze cały dzień śpi tylko od czasu do czasu przewróci się z boku na bok. Nie możemy panikować, bo to odbija się na naszych Skarbach. Bądź dobrej myśli Kochanie :*
MILA, Ruda27, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Ja śpię na każdym boku po trochu bo sie nie da inaczej
wszystko mnie boli - plecy, kość ogonowa okropnie mnie boli i ręce drętwieją
więc śpię to na prawym, to na lewym i tak na "wpół" na plecach
ide coś zjeć. ale boje się ze znów tyle stron natrzaskacie że nie nadążę
co do pieluszek to u nas w szpitalu nie trzeba, jedynie przy wypisie trzeba zostawić 3 pieluszki.
podkłady też w moim szpitalu dają i to bardzo dużo, więc nie trzeba zabierać swoich.
jednak ja na wszelki wypadek wezmę paczkę pieluszek myślałam o Pampersach Newborn nawet nie wiem jak one się w kg prezentują. -
nick nieaktualnySylwia dziekuje :* wiem macie racje... Maly pokopal teraz
juz nawet nie chodzi o mniejsze ruchy, ale tak durne mysli mnie nachodza
fakt mniej sie ostatnio rusza, tzn slabiej czuje, ale on juz jest spory i moze ma mniej miejsca i bede inaczej juz odczywala..
Nezumi koronka ozyla?? O matko jahahahah skad wy macie takie sny
Dodi oby sie odezwalija zamowilam u 3 sprzedawcow, posciel wczoraj juz wyslali, dzisiaj napisali inni ze otrzymali wplate i poinformuja jak wysla, wiec pewnie nie dojdzie na sb
a z kocykiem jeszcze cisza..
Nezumi fajnie ze u was w szpitalu tyle rzeczy daja
Jejku w 31 tygodniu urodzila? A wiesz moze dlatczego? Wazne ze wszystko jest ok.. Juz od tych tygodni przewaznie dzieciaczki rodza sie zdrowe nie?mnie i mojego meza to pociesza
w koncu silne dzieci mamy
Dodi, Sylka, Moni& lubią tę wiadomość
-
Nezumi toś sobie pospała
choć nie zazdroszczę bólu zęba... też czasem tak mam, że dzień lub dwa po zrobieniu boli a potem ustaje, ale musisz to ocenić, bo może coś zrobiła babka nie tak? No i następna szalona ze snem hehehe normalnie kapcie zjadłam
Ruda odpisali w końcu na smsaniby jutro mam mieć paczkę ufff.... od teraz będę znowu dużą uwagę zwracała na komentarze sprzedawcy. Mam nadzieję, że Ty też wszystko otrzymasz co zamówiłaś
Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Pomyliłam się pieluszek nie dają, dają za to ubranka dla dziecka na czas pobytu w szpitalu więc nie trzeba brać swoich. Ale do wypisu proszą o 3 pieluszki jakby jakaś mama nie miała to zawsze mają zapas
Dziś mam w planach malowanie łazienki drugi raz, jeden raz już pomalowałam a teraz muszę to dzieło dokończyć... ale pogoda jest taka że nie chce mi się nic a nic robić.... -
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Dziewczyny a ja mam czasem mysli ze umre przy porodzie
nie mysle o okreceniu pepowina czy o niedotlenieniu tak bardzo jak o tym ze moge umrzec
ehhhhhh przepraszam ale musialam to napisac.
Mysle ze nie Ty jednamasztakie mysli. Ja sie pod tym podpisuje rowniez.
Mnie ostatnio strasznie czarne mysli nachodza, a ze rodze w Irlandii gdzie opieka w czasie ciazy jest bliska zadnej to wzmaga moje przerazenie z kazdym tygodniem.
-
nick nieaktualnyMadzia wiem o czym mowisz.. Ja chodze do kosciola i sie modle, zeby porod przebiegl dobrze i zeby malenstwu ani mi sie nic nie stalo..
Kochane bedzie dobrze, niestety jeszcze 2-3 miesiace strachu i obaw nam zostaly.. Ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze.. Nie mamy w koncu innego wyboru
Nezumi u nas tez ubieraja w ubranka szpitalne, chyba ze rodzice chca dac swoje..
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Dziewczyny a ja mam czasem mysli ze umre przy porodzie
nie mysle o okreceniu pepowina czy o niedotlenieniu tak bardzo jak o tym ze moge umrzec
ehhhhhh przepraszam ale musialam to napisac.
-
DZIEWCZYNY NAPEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
chyba sobie przerwę zrobię od forum jak będziecie tu o takich rzeczach pisały
dlatego nie czytam żadnych innych for ani tym podobnych żeby się nie nakręcać i proszę Was odgońcie te Wasz czarne myśli!!!
Kada zajebiaszczekupujesz już czy zaraz po porodzie?
-
Kada wow ale wysokie obcasy
lubisz takie ? dla mnie za wysokie. Ja lubie na niskim obcasie..max do 7 cm
Pekinka ja tez mialam ost.jakis sen erotyczny hehe i wydaje mi sie mialam orgazm przez sen bo tak samo jak ty obudzilam sie z twardym brzuchem
Swoja droga z tym Stathamem tez bym poszalalakurcze chyba mam jakies braki
Dziewczyny dobrze ze nie ma jakichs wiekszych problemow z tymi sprzedawcami.
Dodi lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Madzia wiem o czym mowisz.. Ja chodze do kosciola i sie modle, zeby porod przebiegl dobrze i zeby malenstwu ani mi sie nic nie stalo..
Kochane bedzie dobrze, niestety jeszcze 2-3 miesiace strachu i obaw nam zostaly.. Ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze.. Nie mamy w koncu innego wyboru
Nezumi u nas tez ubieraja w ubranka szpitalne, chyba ze rodzice chca dac swoje.. -
uff ile naskrobalyscie. bylam w sklepie i kupilam znowu arbuza:P
ja na to usg nie pojade, bylo kiedys u mnie w miescie i nie bylam bo moj maz jest zbyt nerwoey zeby kilka godzin czekac. maluszek daje znac wiec musi byc dobrze.
Daria ja sie tez strasznie boje tego okrecenia pepowina, juz bym chciala zeby minely te 3 miesiace niecale i tulic maluszka. codziennie sie modle o to zeby szczesliwie i zdrowo sie urodzil. ja sie nie boje ze mi sie cos stanie przy porodzie, nigdy o tym nie myslalam, mysle tylko o synku zeby on byl zdrowy. kiedys jak bylam mlodsza to sie zastanawialam nad matkami ktore wybieraja zycie maluszkow przy porodIe itp glownie na filmach a teraz dopiero to rozumiem bo matka faktycznie jest zdolna poswiecic zycie dla dziecka. ale nie mozemy sie zadreczac i miec takie mysli, nasze dzieciaczki beda zdrowe!
ja spie na lewym i prawym boku, nie umialabym tylko na lewym, plecy mnie bola w nocy a i tak sie przekrecam dopiero jak sie przebudze czyli co jakies 2h bo ostatnio czedto wstaje do kibelka w nocy.
Nezumi to sobie pospalas:) korzystaj poki mozesz:P
Daria jak w czerwcu bedziesz to koniecznie jakas kawka!
dobrze ze z dzieckiem wszystko ok, wiele wczesniakow sie rodzi i jest ok. moja mama urodzila sie jako wczesniak w 7 miesiacu i jest z blizniat.
positive smacznego arbuza! a Tobie Sylwia smacznych truskawek hihiRuda27, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dodi mam urodziny 24 maja heheh moze meza poprosze ale po porodzie dopiero ubiore ja uwielbiam takie buty mam dosc sporo ich hehe w sobote na 18-ke ide w moich ulubionych szpilkach ale tylko na wejscie a potem baleriny pojda w ruch ehhe
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi kochana nie odchodz. Czasami jest dobrze wylac co nam lezy na sercu, bo widzisz jak dziewcyzny ladnie potrafia wesprzec
pozniej od razu ma sie lepsze samopoczucie i inne myslenie
Napewno bedzie dobrze u nas wszystkich!tyle wytrwalysmy to dotrwamy do konca
Co do zamartwiania sie to pozniej bedzie jeszcze gorzej.. Ja widze jaka moja siostra stala sie wrazliwa. Jak placze nad jakas tragedia, jak cos nawet opowiada.. Wiem jak przezywa i tez sie boi o zycie dzieci swoich.. To nam zostanie do konca zycia
Monia daj arbuzaja bym i tak nie mogla dzisiaj zjesc, bo maz by mnie chyba ubil, jakby musial sie co chwile na siku zatrzymywac
Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość