Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to w butach na obcasach juz niw umiem chodzic bo mnie szybko nogi bola. wole jakos niski obcasik albo plaskie buty.
ja to w ogolle jestem histeryczka, jak moj maz gdzies dalej samochodem jedzie to musi mi napisac smsa ja jiz dojedzie. raz nie mogl odpisac to histeroi narobilam, zaczelam wydzwaniac, 50 smsow poszlo a on sie wkurzal ze przesadzam, oczywiscie wizje ze cos mu sie stalo placz itp.
przezyjemy porod to dopiero sie zacznie jak bedziemy co chwile zagladac do kolyski i patrzec czy dziecko oddycha itp. chyba juz do konca zycia bedziemy sie martwic o swoje dzieci:)
ja jeszcze sie nie zastanawialam nad tym czy kupie nianie mam czas. a detektor tetna plodu fajna sprawa ale przy moich schizach jak zle przystawiw i tetna nie wyczuje to bede swirowacMonis
[/link]
-
kada super buty
mam takie koralowe (dziwny kolor ni to róż nie czerwień)
w nocy to myślałam że mała się obraca główką na dół bo tak się tam kotłowała że szok! aż mnie bolało. i teraz w sumie kopie ale sama nie wiem gdziecały brzuch mi podskakuje, musiałabym się skupić na chwilę na niej to może wyczuje gdzie nogi a gdzie ręce
Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co wy się tak na kawe umawiacie? ja też chce
Do żor nie mam daleko
a bym sobie do Leroy Merlin wstąpiła przy okazji
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nigdy nie wiem gdzie moj ma nogi czy rece, wyobrazam sobie tylko jak lezy, bo chyba juz caly czas jest glowka w dol
Monia ja tez taka jestemkiedys tez tak zrobilam jak moj pojechal na taka fuche z kolega. Zawsze dawal znac a tu nic pol dnia ja myslalam ze dostane zawalu. Siedzialam i ryczalam. Zadzownilam do mamy, do szwagierki no masakra. A ten se tel zostawil w aucie..
Czasami jak idzie rano do pracy a ja pozniej zasnac nie umiem to mam schiza zd wyszedl przed klatka, ktos go pobil albo cos sie staloi dzwonie czy jest w pracy, a to nic ze do pracy jedzie jakies 5 min
oj nasza wyobraznia
Kada sliczne butkija tez mam podobne, ale mocny roz taki
i raz czy 2 w nich bylam.. Coraz bardziej sie odzwycxailam i chodze w plaskich
Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dodi też z żor??? no proszę
no jak Ruda będzie nie???
Dodi lubi tę wiadomość
-
doczytałam na Fb że mikołów
no też rzut beretem do żor
Dodi lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:w sumie gostyń kochana hehe
Ruda to jak!!!??? -
Daria no ja mam tak samo,jak jedzie na ryby np.to jak nie odbiera tel.to zaraz mam milion czarnych mysli
brzuch mnie boli z nerwow i placze hehe Myslalam ze tylko ja jestem az tak przewrazliwiona.
Dzieki, ale cos ten arbuz malo slodki jednak..musze powiedziec ze jadlam lepszeale nie jest zly
Co do polozenia dziecka to ja tez nie wiem jak moja jest ulozona. Wczoraj mnie tak skopala po pecherzu jak szlismy do sklepu ze az sie w pol zgielam az taki facet nie na mnie patrzal co mi jest hehe. Nie moglam isc normalniePrzewaznie jak gdzies ide to wtedy po pecherzu dostaje..a w domu jak leze albo chodze to po srodku brzucha..a czasem ponad pepkiem
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszki ja jade z mezem
wiec ciezko bedzie, a wolalabym na spokojnie sie z wami na kawke umowic.. A jak bede w czerwcu to sama do zor tez nie pojade, ode mnie to nie tak blisko bo ok 40 km.. Moze w czerwcu by mnie maz zawiozl, ale teraz bedziemy tylko na weekend wiec ciezko z czasem zeby on se gdzies poszedl
-
nick nieaktualny
-
to widze ze nie tylko ja taka przewrazliwiona:P musimy przystopowac bo nasze dzieci beda mialy mamy histeryczki:P
moj na ostatniej wizycie byl ulozony glowka w dol i kopal wysoko, teraz kopie w okolicach pepka i troche nad wiec pewnie soe jakos przewrocil znowu.
tak sobie mysle i wychodze z zalozenia ze ciaze najlepiej przechodza takie gowniary niepelnoletnie ktore zaliczyly wpadke bo sie niczym nie przejmuja, nie stresuja, palą i rodzą zdrowe dzieci...Ruda27, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]