Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kod 060 czyli odklejanie lozyska przez to dostaje sterydy bo mala wychodzi przedwczesnie BIEDACTWO az sie zaczelam martwic o lanusie jezu zeby jeszcze troche wytrzymala zeby malej szybko plucki zaczely dzialac
-
nezumi padłam po huśtaniu się na pępowinie hahahah
agapast ja bym sobie ciśnienie spuściła przy takim gnojku! nie cierpię takich kozaków wstrętnych....
czy mika miała stwierdzoną nietolerancję glukozy?
Jeśli tak to na jakiej podstawie Ci to stwierdzono?
właśnie byłam odebrać wyniki i nie wiem czy się martwić czy nie bo na czczo mam ok bo 81, po godzinie ponad normę bo 192 a po 2 godzinach 103 czyli też ok hmmm.... -
Daria ja tez spie na lewym i na prawym boku, nie wyobrazam sobie przespac calej nocy tylko na lewym ! Co do ruchow, to tez czasami jakies dziwne mysli mnie naleca, ale staram sie je szybiutko wyrzucic !
Positive ciesze sie ze wychodzisz do domkuteraz spokojnie sobie wypoczywaj
Mnie jakos plecy w nocy bola, nie moge sie ulozyc;/ Nelka dzis cala noc kopala i sie wyginala, moze to dlatego ze wypilam troszke pepsi bo taka mialam ochote ze szok
dzis na obiad spagetti
Camille87, Dodi, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
kude to nieciekawie z tym łożyskiem:/ dobrze ze jest w szpitalu, wszystko dobrze z nimi bedzie zobaczycie. dziewczyna zbyt duzo juz wycierpiala, zasluguje wreszcie na szczescie.
kada mmm ciacho z galaretka.
ja wlasnie zjadlam zupe pomidorowa pyszna byla:)
Dodi nie wiem jak z ta glukoza, najlepiej jak lekarz Ci objasni wynikDodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDodi ja mialam badana glukoze tylko po 2 godzinach wiec nawet nie wiem ile mialam po godzinie.. mi sie wydaje ze gdyby wynik po dwoch godzinach byl powyzej 140 wtedy nalezaloby sie martwic ale nie wiem jak jest z ta nietolerancja
Ja mimo ze ostatnio dluzej spie dzis mi sie oczy zamykajakawe sobie zrobilam bo na 18 ide do kosciola na msze za moja mame.
Dzis na obiad robie kotlety z piersi z anansem i seremmlode ziemniaczki i salata ze smietana mmmmm
Dodi, Ruda27, Moni&, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sama już nie wiem. Zobaczę może co lekarz na to powie, bo skoro na czczo i po 2h jest ok to naturalne chyba, że po 1h od wypicia 75g glukozy będzie dużo wyższy wynik, ale nie wiem czy tą normą się sugerować... Dowiem się pewnie za tydzień w pn
Skoro szyjka zamknięta u Lanusi to może jest szansa, że jeszcze dziewczyny wytrzymają. Najważniejszy teraz pewnie będzie dla Niej spokój....
Kamila jaki pysznyyyyyyy obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 15:03
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś miałam łazanki na obiad, wczoraj robiłam (bo ja zawsze robie obiad dzie wcześniej bo męzowi do pracy on pracuje 14h wiec zabiera wszystko ze sobą).
A dziś będę robić kotelty z jajek na jutroDodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
też bym zjadła jakieś ciacho dobre...
-
nick nieaktualnyDodi tez mysle, ze ten ostatńi wynik ma znaczenie, a nie srodkowy.. Zobaczysz co Ci lekarz powie ale nie martw sie na zapas..
Anitka to ladna ta Twoja aktobatka
Kamila ale masz pycha obiadekuwielbiam mlode ziemniaczki (tutaj nie widzialam) i salatke ze smietana... Jej
Ja zrobilam pizze, wlasnie zjadlam i zaraz maz jak sie umyje to jedziemy..
Ogolnie ostaynio szybciej sie zapycham, chyba juz wystarczajaco wysoko i scisniety mam zoladek
Dodi, Camille87, Moni&, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria ja tez sie szybciej najadam! Nawet po arbuzie widze ze szybciej mi sie miejsce konczy
W Austrii nie ma mlodych ziemniakow? Ale jaja
A jutro robie zeberka w sosie wlasnym ale mnie naszlo
Nezumi ja tez robilam kiedys kotlety z jajek ale mi nie przypadly go gustu, jak Ty je robisz?Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zwyczajnie gotuję jajka do tego jedno surowe, przyprawy i koperek, obtaczam w bułce i smażę
Ja nie lubię jak się do tego dodaje bułkę namoczoną, do żadnych klopsów nie dodaję takiej bułki bo mi to nie podchodzi...
co zrobić jak nie mam w domu nic słodkiego, chce mi się ciasta a skelp jest daleko???Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez lubie kotlety z jajek
Kamila tu ziemniaki sa jakies niebardzo.. Co my kupujemy to nie dosc ze brzydkie to frytek sie z nich ńie zrobi.. Albo my jakies zle kupujemy, vhociaz juz wszystkie rodzaje probowalismy
Aaa nie przepraszam mlode sa, cos mi swita, ale jeszcze nie widzialamDodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Nezuni napisalabym wyslac męza ale jak go nie ma to kurde nie wiem. moze masz jaies skladniki w donu jajka mąke jakas galaretke to moze zrob sobie jakies ciacho tez:P
czytalam ze kod 060 to porod przedwczesny. napewno lekarze robia wszystko by porod opoznic, pewnie Lanusia do konca juz bedzie musiala lezec.
Kamilcia jak robisz tego kotleta z ananasem?
Daria szczesliwej podrozy!
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]