Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oki obiadek zrobiony. Nic się nie rozwaliło na patelni, ważne jest zęby długo je smażyć z jednej strony,wtedy nie ma bata żeby się rozwaliły
A kotleta z ananasem też lubię. W ogóle uwielbiam ananasy, mam teraz właśnie takie smaki na słodkie i soczyste rzeczy
Ruda trzymaj się tam jakoś w tej podróży. Długo będziecie jechać?
Pogoda jest okropna, myślę ze to też z tego moze mnie ta głowa tak boli. No nic idę zapuścić sobie kolejny film ze Stathnem "Koliber" i trochę odpocząć. Moja córcia się oburzyła jak stałam przy ciepłym piecu, widać tak jak mama nie lubi ciasnych ciepłych pomieszczeń. ja w pokoju muszę mieć rześko, wolę się przykryć po same uszy ale rześko musi bycpekinka82, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Ja kotlety robie z panierka, Dodi czemu bez??
Wspolczuje wam u mnie pieknie slonko swieci
Kamilko ja nie moge nic macznego czyli bulki tartej rowniez chyba ze bezglutenowa
Pogody zazdraszczam bo u nas serio masakra z tym deszczem. Oby w przyszlym tygodniu bylo juz lepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:03
-
nick nieaktualnyOj Dodi wspolczuje.. Ja uwielbiam smazone w panierce
Nezumi bedziemy jechac ok 5 h.. Czyli jeszcze jakies 4 mam nadzieje..
Koliber dla mnie swietny film. Rola Buzek i w ogole.. Ahh zazdrosc bierze ze ona sie z nim calowalaale aktorka jest dobra, nie to co wielkie gwiazdki zagraniczne typu rosati..
Dodi, Camille87, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Koliber dla mnie swietny film. Rola Buzek i w ogole.. Ahh zazdrosc bierze ze ona sie z nim calowala
ale aktorka jest dobra, nie to co wielkie gwiazdki zagraniczne typu rosati..
No co Ty! Ja tez jestem zazdrosnaDodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ruda przyzwyczailam sie juz w sumie, ale dziekuje :*
fajnie, ze dalej jestes mimo trasydobrze, ze podroz nie jest az tak dluuuga
Ha ha szalone jestescie z tym Stathmanem
Ja wole krwawe filmy cos w stylu Psychology badz Nocny pociag z miesem
Kama mniammmmmsmacznego jesli zaczynasz dopiero jesc
no wlasnie ta celiakia nieszczesna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:12
Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to widzę, że się spóźniłam nieco hehe
moja ciśnienie osiągnęło maksymalny pułap!!!! siedzę w domu jak ten ostatni ci....ul i czekam cały dzień na kuriera z tą słynną paczką i co? i niedawno dostałam maila z informacją o nieudanej próbie doręczenia paczki... Oj jak jak tam zadzwoniłam!!! Facet twierdzi, że próbował się do mnei dodzwonić bo nie mógł znaleźć numeru domu no nie mogę normalnie...... Ma być jutro popołudniu wrrr...Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie mów... Też nie cierpię takich zagrań ze strony kurierów, bo jakbyś się uparła i miała innych sąsiadów to mogłabyś to zgłosić podejrzewam
moim rodzicom też kiedyś taki numer wycięli. Po to są te nr tel podawane żeby się mogli skontaktować i jak się komuś chce to nie ma problemu. Sama nieraz spotykałam się z kurierem gdzieś "po drodze" jak nie mógł mnie zastać. Mam nadzieje, że się jutro pojawi bo jak nie to go znajdę i uduszę!!!
ja raczej z SIODEMKA problemów nie mam bo z nimi najlepiej się potrafię dogadać a ten był z K-ex`a i dooopaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:42
-
widzę, że już dawno wystraszyłam pozostałe dziewczyny tylko Ty Kama zostałaś twardzielu hehe, pomarudziłam więc mogę spadać powoli bo M za jakiś czas wróci z pracy i wypadałoby coś zjeść (ale na "mieście" bo miałam dzisiaj lenia
)
do spisania -
nick nieaktualnyO kurde dodi.. To tak robia tez listonosze.. Ze wrzucaja do skrzynki polecone bo nie chce im sie np isc na ktores pietro
Kamila ale to smacznie wyglada mmm
Ja zjadlam wlasnie loda z mc donalda
Niedlugo granica wiec odezwe sie wieczorem.. Milego popoludnia myszki :*Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ale mi Kamila narobiłaś smaka
Mam pod opieka kuzynki synka... Ten 3 latek jest tak męczący jak grupa 25 osobowa 5 latków. Łooo zgrozo.... i ciągle " A dlaczego?" , "A czemu?", "A po co ?" ......................i tak cały czas....
Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
pekinka to masz teraz szkołę życia hehe
mmm lody z McDonalda ślinka mi cieknie:P
Kamila przepysznie ten Twój obiadek wygląda(ł)
mój przyszedł z pracy, zjadł obiad i pojechał na kurs, i znowu siedze saaamaa buu pogoda do d..., wieje i zimno ehh nawet nigdzie sie nie chce wychodzic:(
włącze sobie jakis filmpekinka82, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]