Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale super obiadek! Zjadłabym.
Ja nie mogę już z bólu, cała twarz mi pulsuje. Wezmę pół talbetki paracetamolu. A jutro jak dalej będzie tak samo to dzwonię do dentysty, nie będę się drugi dzień męczyła. -
Moni& wrote:Włączyłam sobie "Jak urodzić i nie zwariować", coś na czasie dla nas hehe i jem kisiel
może sobie go wieczorkiem zobacze jeszcze raz
-
Nie wyrabiam z nadrabianiem...
Ruda, szerokiej drogi i udanych zakupow
Kamilka mmm u nas w rodzinie takiego kotlecika od wiekow sie robi, ale dawno u nas nie bylojuz wiem co chce w niedziele
No sie zgodze, ze Statham calkiem przystojny, ale ja mam bzika na punkcie takich tajemniczych typow, romantycznychDarek wie, ze nie ma szans wygrac z Nicolasem Cage'm jakby stanal naprzeciwko mnie
"nara dziecinko" by bylo i tyle by mnie widzial
Biedna Lanusiawiadomo, ze wszystko ze stresu, biedula
oby dala rade jeszcze kilka tygodni...
Kada super te butytez mi sie takie podobaja, ale moje "proste" mogi sie nie nadaja do takich luksusow:P
Co ja to mialam napisac jeszcze?? Poza tym ze umieram na plecy? hmmm a z tymi czarnymi myslami kobitki to nie przesadzajcie... ale nie powiem ze sama ich nie mam, ja sie boje stracic... bardzo... pod sam koniec moge stracic... mam tylko nadzieje ze lekarze sa tu dobrzy... i staram sie myslec ze Majeczka silna jest, i ze za dlugo juz na nia czekalismy
Ah jakie dobre rogale z czekolada mi moj Skarb kupiltrzy zjadlam
zastanawiam sie czy mojemu ostatniego zostawic
chyba nie
Dodi, Magda2013, Moni&, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Mamy dylemat z posciela
ta dodatkowa, bo mama glowna kupuje
mamy dwa typy:
1) https://www.facebook.com/583916778374220/photos/a.583995185033046.1073741827.583916778374220/583997545032810/?type=3&theater
2) http://www.ebay.co.uk/itm/3-Piece-Pc-BABY-BEDDING-SET-COT-BED-QUILT-DUVET-PILLOW-CASE-COVER-120x90-135x100-/121056627175?pt=UK_Baby_NurseryBedding_RL&var=&hash=item1c2f8989e7
green snails nazwa...
Moze glosowanie male?Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Nezumi do dentysty jutro marsz!
Karola co się stało, że masz doła??
Aguś każda z nas się boi... że może być coś nagle nie tak ale musimy być dobrej myśli, takie negatywne myślenie w niczym nam nie pomoże, a przez to nie możemy cieszyc się ciążą, a maluszki też też odczuwają nasze stresy.
Pościel mi sie podoba ta z kankgurkiemtk słoodka:)
A teraz mój maluszek tak mnie kopnął wysoko, przyłożyłam ręke i poczułam taką maleńka stópkeAggie, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Camilla co Ty za dzielo stworzylas na tym talerzu
az slinka cieknie.
Przeczytalam przepis,zapamietalam moze w przyszlym tyg.zrobieciekawe jak smakuje, bo ananasy tez lubie.
Aga ale juz masz weekend,odpoczywajCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wrocilam z kosciola, strasznie nke lubie tam chodzic bo odkad zmarla moja mama placze na kazdej mszy
Ale pomodlilam sie za was wszystkie i za wasze kruszynki aby byly zdrowe i siedzialy w brzuszkach jak najdluzej
Nezumi nie chce Cie straszyc ale u mnie bol i wrazliwosc zeba po plombowaniu skonczyl sie kanalowym leczeniemMoni&, Magda2013, pekinka82, amela, nezumi, MILA, Sylka, celia, Ruda27, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:maz jest na tym weselu bawi sie w najlepsze a ja w domu z brzuchem i dzieckiem
No wiesz kada pewnie gdyby to byla dalsza rodzina to pewnie by nie pojechal ale to siostra tak? Na pewno wolalby abys byla z nim ale mysl ze to dla dobra dzidzi.. jeszcze nie jedna impreza przed wamiAggie lubi tę wiadomość