Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPisalam do Lanusi, odpisala ze ktg pokazuje delikatne skurcze, ale wg usg mala rozwija sie prawidlowo, wazy 1040g
wylatuja jej jeszcze jakies skrzepy ale do porodu przedwczesnego nie powinno dojsc bo krew leciala jej z jakiejs zylki - lozysko sie delikatnie opuszcza.
Jutro zdecyduja czy ja beda przewozic do Lowicza.. mysle ze bedzie dobrzeAggie, pekinka82, Moni&, Dodi, MILA, nezumi, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MILA ciesze sie z udanej wizyty. Moja maleńka jest nieco lezejsza a gin stwierdził ze tydzień do tyłu
mogę cie zapytac o pierwszy dzien ostatniej miesiaczki? Moze to głupie ale jestesmy w tym samym wieku ciąży jestem ciekawa. Z góry dzieki za odpowiedź
MILA lubi tę wiadomość
-
Kamila, Aga a pytalyscie swoich lekarzy o te bóle? mnie tez czasem brzuch pobolewa ale nie umiem okreslic czy to ból jak na miesiaczke. lezec i odpoczywac kobitki:)
dobrze ze to nic z lozyskiem bo by bylo nieciekawie tym bardziej w tym tyg ciazy. naczytalam sie znowu troche w googlach o tym...Monis
[/link]
-
Boże...wchodzę i co widzę.....Lanusia.....matko święta... To przerażające... Ale ostatnie wieści sa pozytywne i wierze, ze z mała Lilianką dadzą radę. To silne dziewczyny, tylko ile muszą sie wycierpiec.... Aż nie mogę przestać myśleć...ja tez ogromnie trzymam kciuki...
MILA super wiadomościgratuluje serdecznie
dobrze ze Bartuś rosnie i zdrowo sie rozwija.
......dziewczyny przepraszam ale przeczytałam dziś wszystko...tylko nie mogę po wiadomości Lanusi uruchomić mózgu... Wszystko mi wylecialo... A Ruda, udanej podróży. .....cholera zapomniałam co dalej....
Ja jutro idę na ta nieszczęsna glukoze... Ciekawe jak bedzie... Trochę sie boje picia...i wyników...Camille87, Aggie, Dodi, MILA, celia, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi juz przeszlo, lezalam na boku i wtedy zaczelo mnie pobolewac podbrzusze mialam brac nospe ale mam tylko forte wiec zrezygnowalam, ale wstalam na siku polezalam na plecach i juz nie boli
Monia ja taki bol mam dopiero drugi raz w ostatnim czasie tzn tak silny ale jak bede u gina to spytam..
Madzia powodzenia na glukozieMadzikovy lubi tę wiadomość
-
NIE - dziękuje Kama
hehe mam nadzieje ze sobie poradzę
muszę jeszcze zrobic sod, potas, kwas moczowy, morfologie krwi i moczu aaaaj
Dobrze ze juz Ci bol przeszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 22:37
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaicha wrote:MILA ciesze sie z udanej wizyty. Moja maleńka jest nieco lezejsza a gin stwierdził ze tydzień do tyłu
mogę cie zapytac o pierwszy dzien ostatniej miesiaczki? Moze to głupie ale jestesmy w tym samym wieku ciąży jestem ciekawa. Z góry dzieki za odpowiedź
Aicha nie przejmuj sie! Moj tez jest o tydzien mlodszy i nie ma w tym zadnego problemu po prostu takie jest tempo wzrostu naszych dzieci. Problemem jest hipotrofia gdy dziecko sie nie rozwija a poki nikt czegos takiego nie stwoerdza to spokojnie
Poza tym czytalam w ksiazce mojej dzis ze najwiekszy skok wagowy jest po 31-32 tc nawet o kilkaset gram bo teraz jeszcze nie nabieraja tluszczykuDodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Madzia, ja mam dalej mdlosci i dalam rade na glukozie
dasz rade na pewno
Kuzwa, wlazlam do wanny zeby mi plecy odpoczely ale nie pomoglonie daje juz rady
a wszyscy tylko "jeszcze troche", "dasz rade", "nie przesadzaj"... kurwa ja nie siedze za biurkiem tylko sprzatam! ;( wyc mi sie chce... ja po pracy nie mam na nic sily... nie sprzatam w domu... biedny Darek gotuje, robi zakupy, sprzata, a ja placze bo tylka ruszyc nie moge ;( slonce dzis pieknie swiecilo, a ja nawet sie ruszyc nie moglam... co za chory kraj... zeby moc byc dluzej z coreczka musze sie meczyc w czasie ciazy... ehh chcialam sie tylko wygadac, nawet nie reagujcie na posta
Madzikovy, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie wspolczuje strasznie
dopoki sie dobrze czulas praca nie byla problemem a teraz powiekszajacy sie brzuszek i bole plecow zaczynaja przeszkadzac
ja jak przejde sie na spacer albo posprzatam w mieszkaniu to musze sobie polezec bo nie daje rady a co dopiero mowic o pracy i to jeszcze fizycznej...
Chore sa te zasady
A przypomnij kiedy mozesz juz isc na zwolnienie?? -
Urlop zaczynam 23/06... 22 jest moja ostatnia zmiana... takze jeszcze kawal czasu
wydaje sie malo... ale wlasnie, tak jak napisalam, powiekszajacy sie brzuszek (ktory do najmniejszych juz nie nalezy) i te cholerne plecy... klne na moja poprzednia prace bo od niej sie wszystko zaczelo
a teraz tylko gorzej... musze jakos przetrwac... jutro kolejny dzien potem 4 dni wolnego... odpoczne
Moni dobranoc, ja juz tez sie klade, wiec dla wszystkich milych snow... o wlasnych mezach zberezniceMoni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie nie masz chyba wyjscia musisz dac rade :* faktycznie to jeszcze ponad miesiac
ale jakos minie trzymam kciuki :*
A my przed chwila wyrwalismy naszemu pieskowi ogromnego kleszcza
Siedzial na pysku jebany tak wielki ze nie bylam w stanie go wyciagnac moj maz musial to zrobic bo mnie az ciarki przechodzilykurwa kupilismy obroze za ponad 80zl i co? Gowno dala
ide z nim jutro do weterynarza bo mlze jego zle samopoczucie to wina tego kleszcza.. oby nie! Niby wczoraj i dzis zjadl normalnie wode tez pije wiec mam nadzieje ze chory nie jest
-
Dzięki dziewczyny, na pewno jakoś wytrzymam
Aggie współczuje Ci bardzo, masz racje chory kraj. Wierze jak musi Ci byc cieżko. Ja siedząc w domu ledwo zbieram siły a co dopiero Ty....
Moje dziecko dzis wieczorem nie kopie. Moje dziecko tak mi wypycha brzuch co chwile po prawej stronie ze chyba mi go rozerwie. I mam tak zdeformowany ze szok. Przez chwile chciała mi "coś" wsadzić pod żebro ze aż zabolało. Daawno juz sie aż tak nie rozpychala.
Dobranoc wszystkim.Camille87, Moni&, celia, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to super Madzia ze sie wypycha
z kazdym dniem jest coraz silniejsza
No byl bardzo opity skurwiel jedenmy kupujemy pieskowi obroze foresto odkad go mamy i nigdy nie mial tak wielkiego kleszcza bo nawet jak sie wbij to usychal a teraz widocznie jakas trefna obroze kupilismy a ze wierzylismy w jej dzialanie to nie ogladalismy go dokladnie .. ale jak widac trzeba.. jutro szukam sprawdzonych kropelek dla niego.
Zjadl kolacje i bawil sie miskiem nie wyglada na chorego
Dobranoc mamusie :*MILA lubi tę wiadomość