Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doberek
Mila, to masz robote za biurkiemfajnie
Ja dzis z lepszym humorem, plecy przeszly (nie do konca ale jestem w stanie sie ruszac). Moj na mnie nakrzyczal jeszcze wczoraj ze mam do lekarza isc, ale to mi nic nie da... znaczy dalby pewnie na dwa tyg zwolnienie od pracy, ale mi tak glupiopozamieniam sie z ta dziewczyna na prace zebym nie musialam sie zginac (wczoraj na probe ja poprosilam, dziewczyna 18 lat a stekala jeczala jak starsza kobitka, i pyta mnie jak ja daje rade?), w domu i tak Darek swietnie sobie radzi
Bede musiala wiecej odpoczywac i tyle
Kamilko przykro mi ze Twoj piesior zle sie czulmi sie serce kroji jak zwierzeta cierpia... wazne ze juz mu lepiej
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka odnośnie kleszczy to nawet mi nie mów. Pies mojej mamy przyjechał z działki z całą masą kleszczy
nawet pogryzł moją mamę jak mu je wyciągała bo już go tak bolało. A par dni temu była z nim na zabiegu bo kleszcz wlazł mu pod skórę na karku i musieli mi nacięcie zrobić żeby skurwiela opitego wyciągnąć.
-
Dzień dobry
Brrrr nienawidzę kleszczy! Fuj!! Biedne psiaki
Trochę mi ulżyło po wiadomości od Lanusi, mam nadzieję, że dadzą sobie radę dziewczyny.
Mój synek dziś za każdym razem kiedy szłam w nocy do łazienki budził się i buszował w brzuszku. Coraz silniejszy jest ten mój maluch, już teraz śpię na raty, a co będzie później...?!
Dziś mam usgo 10:20 więc muszę się powoli szykować. Muszę poprosić żeby mi podali wagę, bo jestem bardzo ciekawa ile ten mój klopsik waży
w 23tyg miał 738g.. Mój mąż się śmieje, że bardzo dobrze Go dokarmiam
Aggie, Moni&, MILA, Camille87, pekinka82, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
hej ja już w domku... ludzie jak dobrze wyspałam się nie musiałam walczyć o łazienkę i zjadłam przyzwoite śniadanie...
mam nadzieję że u Lanusi się polepsza... jak przeczytałam wczoraj to aż mnie zmroziło... ale z tego co pisze lekarze wiedzą co robią... myślę że będą ją stale obserwować i gdy zajdzie taka konieczność zakończą ciążę w bezpiecznym dla nich czasie...
kamila prześlij i ode mnie mocne uściski...
a i dziękuję za modlitwę... to wiele dla mnie znaczy...
co do pościeli też obstawiałabym tą pierwszą... ale może lepiej dać coś wybrać dla męża by nie czuł się zupełnie odstawiony od zakupów... ja tak robię ze swoim...
Aggie ja współczuję ci że musisz pracować.. ja pracowałam w pierwszej ciąży do końca 7 miesiąca i też fizycznie... wiem jak było mi ciężko...
boli mnie najbardziej chyba to że angole mają to gdzieś... tzn... jak tam jakaś zachodzi w ciążę to zaraz zwalnia się i siedzi na zasiłkach... a polacy tacy sumienni są...
kada ... chłopy już takie są... mój też świruje... ale ja raczej z typu MILI jestem... i czasem mu po prostu robię jatkę...
mika czy ty leżałaś w tym szpitalu?? unormowali ci tą glukozę ? dostałaś dietę? czy insulinę?
przepraszam jeżeli już o tym pisałaś a ja niedoczytałam...
kajoni poproszę jeszcze raz wkleić link do golarki ...
a i chyba ty wklejałaś link do jakiegoś sklepu z art dla dzieci... taniego takiego...
ruda jak droga...? masujesz się już??
ja wczoraj byłam oglądać wózki...
nie było tego tako extreme bo go wyprzedali... i nie miałam gdzie obejrzeć... oglądałam te... camarelo... czy jakoś tak... uciekła mi nazwa... one zdecydowanie większe są od np bebetto... gondole mają bardzo duże... ale spacerówki takie sobie... i kupiłam wanienkę i przewijak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 09:13
MILA, Sylka, nezumi, Aggie, Moni&, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was ma juz siarę?? pisałam o tym wcześniej ale chyba nikt nie zauważył...
MILA lubi tę wiadomość
-
OO Mila pani komornik
w razie czego bede prosić o porady hehhee
:P
Aguś właśnie tak jest za granicą, Polacy są sumienni, chcą pracować a ci krajowi to juz to mają w d.... , skoro są obcokrajowcy to niech zapierdalają ehh:/ Jak masz możliwość, to idz chociaż na te 2 tyg na l4, potem Ci szybciej zleci. I nie miej wyrzutów sumienia, robisz to dla siebie i córeczki:) Za to potem Ci szybciej zleciMoja szwagierka pracuje w Niemczech w sklepie i tez daje z siebie wszystko a Niemki to widzą i nieraz to wykorzystują, chodzą na l4 kiedy im pasuje a jak ktoś ma przyjść na zastepstwo to oczywiscie szwagierka, bo Polka to nie odmówie ehh:/
Sylwuś fajnie że masz dzisiaj usg:D Daj znac później ile ma ten Twój klopsik
Positive ciesze sie, że wreszcie sie wyspałaś, nie ma to jak w domuJa tez nigdy nie byłam w szpitalu i juz sobie nie wyobrażam tych kilku dni po porodzie ehh:P Ale z maleństwem u boku napewno bedzie to bardziej znośne niz takie leżenie i czytanie gazet z nudów.
Ja sie wahałam pomiędzy Bebetto Luca a Adamex Jogger Sport alu i chyba wybiore ten drugi właśnie ze względu na gondolę, jest większa, a o tym Bebetto naczytałam sie troche opinii i cos tam przy spacerówce większości nie pasuje, a nie chce sie potem z wózkiem meczyć i klnąć przy dziecku
http://www.myszka-sklep.pl - chyba o ten sklep chodzi, mam zamiar skorzystac i kupic piżame bo są bardzo fajne i nie drogie:)
a co do facetów to ja nie mogę narzekać, mój to jest złotym facetem, nigdzie nie wychodzi z kumplami na piwo, każda wolną chwile spędza ze mną, nawet miał isć kiedys na spotkanie z pracy to nie poszedł, bo wolał posiedzieć ze mnąMILA, nezumi, positive, Dodi, Camille87, Aggie, Magda2013, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
a ja dziś się obudziłam z plamą i się zastanawiam czy teraz to już tak codziennie będzie...
-
nick nieaktualnyDzien dobrek
Piesior ma sie chyba dobrze rano mnie przywital merdajacym ogonem
Kleszcze sa obrzydliwe ale te male to jeszcze zniose i jestem w stanie wyciagnac a tamten byl mutantemMila na milosc boska kleszcz pod skora? To jakas masakra! Najgorsze sa walsnie kleszcze lakowe bo potrafia kilka dni siedziec i pic
Aggie gratuluje 7 miesiaca
Sylka powodzenia na wizycieponad 700g to dosc duzo jak na 23tc
Kada nie stresuj sie mezem, jezeli sa jakies problemy z jego wyjazdami to po prostu nie puszczaj go. Moj mezus na szczescie wszedzie ze mna hihisamej by mnie nie zostawil, czasem jak jest w pracy a ja tel nie odbieram to mi sie zbiera ze sie martwi ze cos sie stalo
czasem przesadza ale coz..
Nzeumi niektore dziewczyny mialy siare bardzo wczesnie ale nke wszystkie maja mi tylko dwa razy kropelka poleciala, to chyba nie bedzie leciec non stop az do porodu spokojnienezumi, MILA, Moni&, Dodi, Aggie, Magda2013, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
MILA fajna praca, ja też pracuję w administracji, tylko że z powodu tragicznego samopoczucia na początku ciaży od razu poszłam na zwolnienie, a potem to wiadomo już nikt nie wraca
MILA lubi tę wiadomość
-
Nezumi mi też siara leci żółty płyn ale bardzo mało i to jak przycisnę pierś, czasem jakaś malutka plamka na piżamie sie pojawi ale nie ma tego dużo i nie codziennie
ja pracuje w markecie i umowe mi przedłużyli na czas nieokreślony aż sie sama zdziwiłam, pewnie dlatego, że tam zawsze lipa z pracownikami, ważne, że bede miała blisko do pracy minuta drogi co przy małym dziecku bedzie ogromnym plusem:) zreszta zobaczymy jak sie ułoży wszystko i kiedy mój maż bedzie chciał startować za granicę za pracą, mam nadzieje ze sie wszystko ułoży:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 09:25
Dodi, Aggie, MILA, Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Camille87 wrote:
Nzeumi niektore dziewczyny mialy siare bardzo wczesnie ale nke wszystkie maja mi tylko dwa razy kropelka poleciala, to chyba nie bedzie leciec non stop az do porodu spokojnieCamille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNezumi ia pewnie tez bym nie dala rade spac w staniku i tez wolalabym codziennie pizame zmieniac, ale jesli masz jakas obcisla w biuscie koszulke to mozesz te wkladki do niej przykleic nie musisz stanika zakladac
Magda2013, nezumi, Dodi lubią tę wiadomość