Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Dobrze ze u Lanusi wszystko na najlepszej drodzeprzekaz jej pozdrowienia Camillia
Nezumi mi jeszcze tez nic nie leci samo z siebie. Jak przycisne to wtedy leci taki przezroczysty plyn. Ale nie robie tego.
Aga przerabane z ta praca maszja myslalam ze siedzisz za biurkiem. A jak bys poszla na l4 to mniej wyplaty bys dostala czy jak ?? czemu nie chcesz isc?
Mila swietne wiescija po polowkowych tez dostalam film ale na plycie dvd i tez niestety nie umiem go przyciac ani wrzucic na neta
Positive-wszedzie dobrze ale w domu najlepiej heheja troche odpoczelam w szpitalu,jesc dawali ogolnie zle nie bylo. Ale nie moglam zniesc tych pobudek ok 5.30-a to na pobranie krwi..a to polozne przychodzily tetna posluchac..a to tabletki przynosily i stale cos.. Jak by nie mozna bylo ok 8 tego zrobic
Camilla dobrze ze pieskowi nic nie jest. Te kleszcze sa okropneCamille87, positive, Moni&, Dodi, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Sylka powodzenia na wizycie
a dla Madzi na glukozie
Ja ide dzis do mojej przychodni spytac sie o wizyte do okulisty.Ciekawe jak dlugo sie czekaNo i jeszcze musze sie spytac o polozna..czy w czasie ciazy bedzie jakas przychodzic do mnie czy jak? jak to wyglada wogole.
Sylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lekarz moze zdecyduje ze potrzebuje zwolnienia, chociaz na dwa tyg. byloby cos, nie mialabym takich wyrzutow, bo co jak co ale lekarz to wie co robi... zobaczymy, czekam na telefon od lekarza, zeby pewnie jakos wcisnac mnie, mam nadzieje ze nie dadza jednego muzulmana bo on diagnoze stawia bez zobaczenia a potem sie okazuje ze nacpana prochami jestem bo za silne
-
Magda prawdopodobnie z położna wygląda to tak, że w szpitalu wypisujesz wniosek do jakiej przychodni bedzie nalezało Twoje dziecko i oni dokumenty wysyłają i położna z przychodni sie ma pojawić, tak czytałam bynajmniej. Ale wiele jest przypadków ze położna w ogóle nie przychodzi, albo przyjdzie tylko raz.Monis
[/link]
-
a co do położnej... w szpitalu rozpiska wisiała... i spis wszystkich położnych z mojego województwa ... i tam było napisane że od bodajże 25/27 tyg ciąży przysługuje nam jedna wizyta tyg a od 32 dwie wizyty tyg... po porodzie (jeżeli macie już wybraną położną... ) przychodzi ona do domu... dogląda maluszka i nas jak się czujemy... sprawdza jak goi się rana po cc (co ambitniejsza chce zobaczyć krocze jeśli było nacinane)... czasem przynosi wagę i sprawdza czy maleństwo przybiera na wadze i ogląda pępuszek...
wszystko zależy od położnej... najlepiej wziąć od niej nr tel i w razie wątpliwości dzwonić...Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a mi sie dzis w nocy dziwnego zdarzylo, jak wstawalam na siku to w momencie podnoszenia sie zlapalam sie za brzuch i na srodku nad pepkiem poczulam cos bardzo twardego i sie wystraszylam od tamtej pory mam jakies schizy
to mogla byc dzidzia?
-
ja chce na lyso ale boki heheh a czernego koloru moj maz nie lubi a ja zawsze ciemne kolory nosilam hehehe juz wczoraj brwi henna na ciemno zrobilam wiec dzis bedzie ciemniejszy kolor
MILA lubi tę wiadomość
-
Kada nie rób tego!
Aggie należy ci się zwolneinie, to bez sensu jest żebyś męczyła siebie i dziecko.
Sylka powodzenia na wizycie
Camile to na pewno była dzidzia, no bo co innego
ja zaraz się zbieram do sklepu, bo planuję dziś chlebuś upiecakurat przestało na chwilę padać wiec musze to wykorzystać.
Dodi, Moni&, Sylka lubią tę wiadomość
-
To lekarka zobaczy mnie we wtorek dopiero
mam brac 2 paracetamole 4 razy dziennie oO ja nawet na bol glowy staram sie nie brac... i kazali zadzwonic na rehabilitacje, a tam, uwaga uwaga niespodzianka, nie maja miejsc az do koca lipca
i dziwota ze wole wziasc dupe w troki i isc do tej jebanej pracy