Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a co hehehe mi nie jest szkoda wlosow mam ich duzo jak sie zawodu uczylam to co mieisac inny kolor na glowie rudy braz blond paltynowy blond hehe z dlugich krotkie z krotkich poldlugie hehe a teraz krotkie znow
-
Tak Camila tak mi sie wydaje bo czesto mam tak samo
albo czuje pod albo nad pepkiem cos malego i twardego..albo bardziej z prawej strony mam twardziejszy brzuch niz z lewej. Mysle ze to maluszek tam siedzi,bo za chwile brzuch sie robi miekciejszy i to nie jest skurcz na pewno
Nawet moj maz to czul jak przylozyl reke. Pytalam sie nawet kiedys was czy tez tak macie ze z jednej strony jest bardziej wypukly brzuch niz z drugiej.
Sory ale cos nieskladnie piszeDodi lubi tę wiadomość
-
Aggie to się w głowie nie mieści. Kazali ci brać paracetamol i iśc do pracy? przecież ty się (was) wykonczysz dziewczyno!
-
nick nieaktualnyNie no ja tez tak mam nawet teraz ze jedna strona twardsza i dzidzie czuje ale w nocy byla centralnie na srodku i tak sie wystraszylam nie wiem co ja sobie pomyślałam ze to jakas przepuklina czy co
Dzieki wam Kochane :*Dodi, Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja mała też teraz się wierci
Tańczy bo se Timberlake'a puściłam
Magda2013, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to moze cudak jestem ale napisalam maila do producenta obrozy ze mimo ze pies ja nosi to wbil mu sie kleszcz i siedzial dluzszy czas, ovolnke wyrazilam swoje rozczarowanie i napisalam ze nigdy nikomu nie polece tej obrozy
niech wiedzą ze klienta stracili
A najgorsze jest to ze moj maz tego kleszcza zawknal w papier i spuscil w kibelku i teraz co ide sie zalatwic to boje sie ze stamtad wylezieMILA, Dodi, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
Kamilka spokojnie nic ci nie grozi
Kleszcz już dawno w szambie pływa
Moja córcia jednak się nie obróciła jeszcze, raczy mnie kopniakami poniżej pępka... a już miałam nadzieję że leży główką na dół.Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
No nic zmykam, będę za jakiś czas :*
Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Kamila nie bój się, nie będziesz miała kleszcza w dupie
Aggie masakra z tymi lekarzami za granicą. Widzę, że u Was jest tak, że Ci każą przyjść za parę dni, do tego czasu powinno Ci przejść i znów będą mieli spokój... Ja pierdzielę normalnienie zazdroszczę
Kada rozumiem, że dzisiaj na spotkanie się nie wybierasz?
Ruda gdzie Cię wcięło ? miałaś się zameldować co nie?
Mila super, że Bartuś rośnie i wszystko jest ok
Positive fajnie, że się wyspałaś, pojadłaś i jesteś już u siebie
no i reszta mi wyleciała standardowo
ja się niedługo zbieram na spotkanie z położnymi
buziaki :*MILA, Camille87, positive, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila nie boj sie kleszcz Ci nigdzie nie wejdzie, polecial w kanal:P takie male badziewie a takie straszne:P
ja tez czujw takie wypychanie czesto, wczoraj poczulam cos takiego jakby nozke powyzej pepka, brzuch czasem jest twardszy z jednej strony i jak delikatnie dotykam to czuje ze to dzidzia:) i lubi siedziec bardziej z prawej strony, jedno miejsce juz mam tak obkopane ze az boli:P z prawej strony brzuch mam bardziej wypukly:)
Dariaaaa gdzie jestes??
Aga to jest karygodne! tak jakby to byl jakis problem Ci l4 dac ehh://
moj maluszek tez kopie i kopie:)Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]