Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już czekam na czerwiec..aż wypłata wejdzie...Tu ciuszek dla małego, tu jakiś inny dodatek i w portfelu coraz to mniej i mniej...a to dopiero połowa miesiąca.
Dzisiaj znalazłam w mojej mieścinie sklep, gdzie facet wyprzedaje ostatnie sztuki ciuchów za grosze... Pajacyki bawełniane, bluzeczki i spodenki znalazłam (nowe) za 3zł... Kupiłam chyba ze 13 sztuk... Białe z różnymi wstawkami. I różne rozmiary od 54 do 62.....
No i pora odkładać na naprawę autka...w tym miesiącu z 500zł.
Chyba muszę obrabować jakiś bank.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Jezusie !!!! jak ten mój mały szaleje
a to przez to że cały czas przy biurku siedzę
ale aż za mocno
to go pobujaj troche! a nie cały czas w jednej pozycji
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Ja już czekam na czerwiec..aż wypłata wejdzie...Tu ciuszek dla małego, tu jakiś inny dodatek i w portfelu coraz to mniej i mniej...a to dopiero połowa miesiąca.
Dzisiaj znalazłam w mojej mieścinie sklep, gdzie facet wyprzedaje ostatnie sztuki ciuchów za grosze... Pajacyki bawełniane, bluzeczki i spodenki znalazłam (nowe) za 3zł... Kupiłam chyba ze 13 sztuk... Białe z różnymi wstawkami. I różne rozmiary od 54 do 62.....
No i pora odkładać na naprawę autka...w tym miesiącu z 500zł.
Chyba muszę obrabować jakiś bank.pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Moni& wrote:Sylka super, rosnie maluszek:))
a moj maly sie wygina, teraz siw wypiął pupcią chyba bo czujw wybrzuszenie z prawej strony pępka:) Boziuu jak juz pragnę go przytulic:)coraz bardziej się nakręca...
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Kurde już mnie dupa z tego siedzenia boli
ja to w ogóle siedzieć za bardzo nie umiem od razu mi się w głowie kręci jak za długo siedzę.... nie wiem o co kaman ale pewnie coś mi tam gidześ na coś uciska -
Kada super fryzurka
Ten Darek traci juz cierpliwosc ze mnamoja lista najpotrzebniejszych rzeczy tez sie wydluza zamiast skracac
a tu sobie jeszcze wymyslam
ale moj argument to taki ze tyle czekalam, wiec nalezy mi sie odrobina szalenstwa
zwrocili mi podatek, przynajmniej czesc, i w czerwcu moge wozek zamowic
musze isc do banku czek zrealizowac, to moze jeszcze pare innych pierdolek dokupie
Polecacie bardziej oliwke bambino czy johnons?
A Sylka Ty to prawdziwego klocka bedziesz mialamoja ma niecale 900g a tydzien roznicy miedzy nami:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 13:18
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Monia to fajna okazja jak nowe ciuszki takie tanie:)
ehh ze tez samochody musze sie psuc w nieodpowiednich momentach:/ ja tez czekam na czerwiec i wyplate bo chcemy juz zamowic wozek, kupic lozeczko, reszte rzeczy do szpitala i jakies kosmetyki dla dzidzi:)
wczoraj bylam w tesco i ceny ubranek dziesiecych sa przerazajace... 49 zl takie sliczne spodenki no masakra jakas. wole kupowac w pepco:P dobrze ze szwagierka nam duzo ubranek posyla nowych ona kupuje za grosze z promocji:)pekinka82, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Nezumi to też tanio.... Jak zerkałam w sklepie , to normalna cena pajacyka to tak od 20 zł....
Mój dzisiaj siedzi cichutko,ale dużo chodziłam i szybko.... Zmokłam jak diabli...Leje jak cholerkaButy mam przemoczone. A samochody... Z 2 razy zostałam ochlapana.
Tęsknię za słońcem ....
.......................Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 13:22
-
W TUP-TUPIE oglądałam fajne dźinsowe ogrodniczki dla maluszka...Ale jak zobaczyłam cenę 90zł to mi ręce opadły.... Ciuszki dla maluszków są droższe niż dla normalnego dorosłego człowieka.... A dziecko i tak to ubierze z parę razy, bo zaraz wyrośnie...
Magda2013, nezumi, Dodi lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Nezumi to też tanio.... Jak zerkałam w sklepie , to normalna cena pajacyka to tak od 20 zł....
Mój dzisiaj siedzi cichutko,ale dużo chodziłam i szybko.... Zmokłam jak diabli...Leje jak cholerkaButy mam przemoczone. A samochody... Z 2 razy zostałam ochlapana.
Tęsknię za słońcem ....
.......................
ja tez zmokłam. a tylko tyle chodziłam co ze sklepu do samochodu.... chcę słońca!!! Może w niedzielę będzie ładniej...