Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie przestalo padac, padalo od wczoraj cala noc i dIs rano. bylam w sklepie i nie jest zimno, tylko wieje mimo ze to taki cieply wiatr. ale i tak wole slonce:P fakt ze jeszcze bedziemy narzekac na upaly w tym roku:P moglyby sie przesunac na sierpien- wrzesien bo i tak ta pogoda w ostatnich latach taka popiepszonaMonis
[/link]
-
pisalam do Darii smsa ale na razie cisza. ona dzis na jakis masaz miala isc czy cus, pewnie nas intensywnie nadrabia hehe:)
do 25 stopni max, nie lubie wyzszych temp bo w naszym klimacie zamiast ciepla to sie duszno robi od razu:/
kada a co cchesz kupic?Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Sylka to super... maluszek już nie okruszek
Kada ja nie widzę foto... ;-/
Ruda pewnie pos klepach buszuje...
Magda a skąd wiesz że ma byc ciepło... ja w środę idę paznokcie u nóg robić... więc super by było gdybym mogła się nimi od razu chwalić...Sylka, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive Lanusia pisala rano wlasciwie tylko o szpitalu ze zadowolona i ze ma na sali nieciekawe panie, jedna pali papierosy druga klnie co 3 slowo a trzecia jeszcze cos tam
chyba wszystko w miare ok
Ja oliwke kupilam bambino bo zapach johnsona juz mnie o mdlosci przyprawia bo codziennie na noc brzuch smaruje
Ja robie obiad i w miedzyczasie tabliczke czekolady z nadzieniem toffi zjadlam
Moni&, Sylka, nezumi, positive, Dodi, Ruda27, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się najadłam!! Kotlety z jajek i frytki - zestaw idealny
A jutro w końcu mąż ma wolne więc sobie pizze zrobimy wieczoremna decser już czekają truskawki
sobie mus zrobię...
kamila ja mam podobne odczucia do bambino... tez się tym smaruję i już mam dość... niestety nic mi to nie dało bo rozstępy i tak wychodząi to coraz więcej!!!
Camille87, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kurde dziewczyny... Nie straszcie mnie tą wagą
Ja myślę, że to po prostu Jego klejnoty tyle ważą, bo są ogromne
Daria pewnie wpadła w szał zakupów, sama coś wiem na ten temat.. Jest tylko kilka dni w PL i pewnie chce się wszystkim nacieszyć
Aggie jak się czujesz??? Zostałaś w domku?positive, Moni&, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNezumi zle mnie zrozumialas - ja uzywalam johnsona do brzucha i ten zapach mnie obzydza dlatego dla dzidzi kupilam bambino
do zapachu bambino nie mam nic jak narazie
A ile razy smaroujesz dziennie ze rozstepy wyszly?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 14:05
-
ja myślę że rozstępy to kwestia urody... ja smaruję zwykłą oliwką z rosmana raz dziennie... i póki co żadnego nie ma... moja kuzynka smarowała i biooilem i mustelą a na brzusiu wyszło jej słoneczko...
chyba nie ma reguły...
no chyba że ta oliwka z rosmana taka cudowna jestDodi lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Nezumi zle mnie zrozumialas - ja uzywalam johnsona do brzucha i ten zapach mnie brydża dlatego dla dzidzi kupilam bambino
do zapachu bambino nie mam nic jak narazie
A ile razy smaroujesz dziennie ze rozstepy wyszly?
rozstępy na początku wychodziły tylko na boczkach i udach (no cóż przytyłam nie da się ukryć) a teraz zaczęła mi skóra koło pępka pękać.... -
jak tylko czuję swędzenie to zamist się podrapać to od razu wcieram jakiś krem, nawet zwykłą nivę jak mam akurat pod ręką.
kupiłam sobie też krem zmienjszajacy istniejące rozstępy Pharmaceris i też zaminnie z garnierem w ciagu dnia smaruję.Moni& lubi tę wiadomość