Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni& wrote:ja smaruje 2 razy dziennie oliwka i kremem z gerber i na brzuchu przy pepku leciutki rozstep prawie niewidoczny ale na "boczkach" i na udach u gory mi wyszly rozstepy, nie mowiac juz o cyckach. ale na razie sie tym nie przejmuje:)
-
Sylka, ziekuje za troske, plecy jak diabli bola, musze co chwila zmieniac pozycje, ale nie bede sie faszerowac paracetamolem bo on nawet na bol glowy nie pomaga... oczywiscie zostalam w domu, niech sie wcurwiaja na mnie w pracy, w nosie to mam, bo nie daje rady.... co zrobic...
Co do rozstepow, mi wyszly na samym poczatku, potem kupilam dobry krem, mum&me i przestaly wychodzic, dokupilam bio oil i schodza mi drogi jest niestety, bo za 50ml dalam prawie 10f przy czym nie dokonca jest wydajny, ale dziala, bio oil z wieczora uzywam bo jakby nie patrzec tluste jest, a ten krem z rana
Sylka, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Sylka klejnoty mowisz?
Nie martw sie waga, kazee dziecko rosnie swoim tempem i o wielkosci mozna rozmawiac po trzydziestym ktoryms tygodniu bo czasem dzieci stopuja i rosna powoli a czasem potrafia w miesiac kilogram przybracSylka, Moni& lubią tę wiadomość
-
A tam roztępy, wczoraj to nawet się wzruszyłam myśląc o tym jak się zmienia moje ciało... wszystko dla mojej córci wytrzymam
a teraz idę się kimnąć na chwilkęmiłego popołudnia
Camille87, Dodi, Moni&, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Ja sie tez smaruje raz dziennie,na przemian babydream balsam albo bede mama serum- lirene. Wyszly mi male rozstepy na prawej piersi
Na poczatku uzywalam oliwke bambino ale smierdziala mi po niej pizama ciaglecodziennie musialam ja prac
Moni& lubi tę wiadomość
-
Mnie też wyszły na piersiach...Malutkie ale jednak są... pod spodem biustu. Smaruję kremem Ziaja w ciągu dnia....a wieczorem oliwką.
Jak miałam inny balsam (jakiś aptekowy) to bardziej po nim czułam swędzenie i jakoś tak szybko się wchłaniał, lub ścierał....że czułam suchą skórę. Zamieniłam na masło do ciała z Farmony...z tych smakowitych zapachów wybrałam kawowy
Camille87, Sylka, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez mam piegi, lekki ale jak slonce wyjdzie to je widac:P
kurde boli mnie tak jakby macica z prawej strony w okolicach zebra a maly mnie kopie ciagle w tym miejscu zastanawiam sie czy to od kopniaków czy sobie cos naciagnelam:/Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dziewczyny, właśnie wygrzebałam ze skrzynki gazetkę lidla, od 22.05 będzie promocja na body niemowlęce i spodnie niemowlęce- 2 szt. 19,99. Dla kobiet w ciąży top 15,99, sukienka 34,99, tunika 24,99, biustonosz do karmienia 24,99 i jeszcze są legginsy 19,99
Camille87, Moni&, pekinka82, Dodi, nezumi, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyMonia ten bol pewnie od kopniakow
Aga dzieki za cynk! W lidlu jak zwykle pewnie tlumy beda az strach sie bac
A mnie przed chwila takie mdlosci zlapaly ze myslalam ze zwymiotujeprzepraszam ze tak w porze obiadowej ale to bylo straszne
nie wiem czy to po tabletce witaminowej czy po tej czekoladzie ale dawno nie mialam takiego uczucoa
zdarza sie wam tak tez? Na razie leze i troszke mi lepiej..
Monia a ty co za fotke chcesz wstawic?moze swoj brzuszek bo nie widzialysmy
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
aaaa Kamila, ten nasz nieszczęsny healthworld napisał mi początkowo żebym mu dała znać jakiego smoczka brakuje i podała nr paragonu, a ja paragon wywaliłam razem z pudełkiem i nie pamiętałam dokładnie jakiego smoczka brakuje, wiem ze zamówiłam 2 a nie pamiętałam wzoru, więc napisałam że nie mam już paragonu i stwierdziłam, że pewnie w związku z tym mnie oleje, ale dzis mi napisali, że w przyszłym tyg doślą smoczek...zobaczymy
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nom pewnie od kopniaków bo uparl sie na to jedno miejsce:P
Kamilka ja tez czasem jak zjem cos czego dawno nie jadlam i wymieszam za bardzo z czyms innym to tez mi niedobrze. mozliwe ze tez po tabletkach multiwitaminowych. zrob sobie miętę mi zawsze pomaga na rozne dolegliwosci zolądkowe.
Monia pokaz brzuchol:D
agapast dobrze wiedziec ze taka promocja, moze sie na cos zalapie bo nie mam zamiaru o 7 pod sklepem stac:PCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAga to super
ciekawe co mi odpisza na moja propozycje
moj maz sie smial ze mnie ze probuje sliniak wyludzic
a co! Jak fuszerke odwalaja to niech rekompensuja albo wymieniaja
w ogole musze sprawdzic czy mi kase A ceratke odeslali
Monia moze to ta czekolada mnie zemdlila, co sie dziwic jak glupia prawie cala na raz zezarlammusze zjesc cos normalnego w sumie zeberka jiz gotowe ale moj maz chorbzdziel spi zeby pozniej ze mna na sr jechac wiec nie chce go budzic...
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
i dobrze, jakby kazdy im darowal to by sie wzbogacali na kanciarstwie, wszystko jedno czy czegos nie doslą, czy przysla inny wzor ale tak sobie wyrabiaja opinie. powinni zadzwonic albo maila napisac ze np danego wzoru nie ma i zaproponowac inny. ja malo zamawiam na allegro i jeszcze mi sie noe zdarzylo na zlwgo sprzedawce trafic. raz mialam przypal jak mialam 17 lat zamowilam sobie gre na allegro dostalam pirackie i potsm w sądzie dla nieletnich sie musialam tlumaczyc ze o niczym nie wiedzialam i ze nie jestem paserem, masakra nigdy wiecej.
Kamila ja mam dzisiaj taki dzien ze cos bym zjadla ale nie wiem co:P na razie zjadlam pączka, bulke z salatka sledziowa i na obiad mintaj smazony w panierce ale to nie jest to na co bym miala ochote wrr te smaki:pCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]