Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
współczuję tych mdłości, jak sobie przypomnę początki mojej ciąży to mnie mdli na samo wspomnienie, mam nadzieję że już to nie wróci, chociaż słyszłam takie opinie, że w trzecim trymestrze mogą wrócić dolegliwości z pierwszego trymestru. Dlatego staram się nie najadać, tylko zaspokajam głód i miksów też sobie nie funduję, Monia pączek + sałatka śledziowa...hmmm to takie ciążowe hehe
Camille87, Moni&, Sylka, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyMonia no to niezle przezycia z allegro masz
a jak to sie stalo ze to do sadu trafiło?
Ja dzis w zasadzie nie mam jako tako zachcianek ta czekolada sama mi w rece wpadlaglodna jestem juz bym te zeberka wciagnela
Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie przswietlili komputer kolesia ktory sprzedawal pirackie płyty i dane kontrahentow tez znalezli. to mnie nauczylo ze tak cholernie trzeba uwazac, od tego czasu zadnej plyty przez allegro juz nie kupilam.
ja nie mialam wymiotow w ogole i oczywisciw schizy na poczatku ze z ciaza cos nie tak bo przeciwz kazda kobieta zyga hehe, za to mdlosci lekkie byly, wstret do miesa i nie moglam przebywac w kuchni gdy sie cos smazylo. dziewczyny jeszcze troche nam zostalo, nawet jakbysmy mialy zygac jak koty to wytrzymamy te troche dla naszych maluszkow:-)Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
super te ciuszki ci sie udało kupić! a brzuszek cudowny
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
a co to TUP TUP ?? jakiś lokalny sklep czy sieciówka? pierwsze słyszę?
ja w czerwcu się wybiore dokompletować wyprawkę ubraniową, narazie mam zdecydowanie za dużo bluzeczek i geterków a za mało spioszków i pajacykówno i kosmetyki tez już kupie, myślę ze to dobry czas
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Ja mam już tyle ciuszków, że nawet nie pamiętam co
W tesco jak byłam na zakupach to straciłam kontrolę i ładowałam równo do koszyka. Dobrze, ze mąż był ze mną i mnie trochę przystopował
Teraz ciuszki leżą na szafie zapakowane w worki, żeby mnie nie kusiło już pranie i prasowanie, bo jeszcze czekam aż komodę mi przywiozą. Dopiero wtedy zacznę działaćJuż nie mogę się doczekać
Pekinka śliczne te ciuszki. Ja uwielbiam takie, urocze w swojej prostocie
Brzuszek oczywiście też masz śliczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 16:48
pekinka82, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane moje!
Dziekuje wam bardzo ze sie o mnie martwilyscie i myslalyscie! :*
Monia dziekuje za smsa :* naprawde fajnie wiedziec, ze o mnie pamietacie
U mnie dobrze.. Wczoraj zajechalismy do mojej mamy i weszlam do was, ale dostalam zjebke i pozniej juz nie wchodzilam
Dzisiaj rano bylam na badaniach, pozniej u fryzjera podcielam wlosy i udalam sie na masaz.. Na masazu ogolnie super, ale na poczatku lezac na plecach i bylo tak cieplo to dostalam dusznosci.. Slabo mi sie zrobilo i myslalam ze zaslabne.. Ale potem bylo mi lepiej..
Pokechalismy po wozekzamowilismy juz go
nawet taniej
ale sie ciesze, zaliczka wplacona
Dodi pytalam o Twoj, ale tego koloru wystawionego nie maja, bo to taki maly skladzik.. Ale maja probniki materialow..
Facet super mily i wszystko tlumaczyl itd
Kupilismy rozek w sowkikocyk i pieluszke bambusowa i polspiochy
Posciel kubus puchatek doszla jest cudna! Dzisiaj przyszedl kocyk z sowkamipieknosci
pozniej dam zdjecia
Dziewcyzny ja pozapominalam co pisalyscie bo tego za wiele bylo..
Kamila ciesze sie ze z pieskiem dzisiaj lepiej.. Co za dziadostwo z tym kleszczem jejku
Aggie wspolczuje tego co masz z praca i sytuacja ogolnietrzymaj sie myszko!
Positive sliczne zakupyi piekny brzuszek!!!
Kada ale zmiana no noodwaznie
Odezwe sie pozniej bo za jakis czas jedziemy po wyniki badan a pozńiej do siostry posiedziecpekinka82, Sylka, Camille87, positive, MILA, Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle teraz sie wkurzylam
poklocilam sie z siostra bo kurwa uwazaja ze za szybko robie zakupy
Normalnie az sie darlam i klnelam.. Jestem max wkurwiona sorki za slownictwo ale dawno mnie tak ktos nie wyprowadzil z rownowagico to kogo obchodzi ze kupuje cos wczesniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:00
MILA, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
A ona Ruda nic nie kupowała wcześniej?? Nie robiła żadnej wyprawki przed narodzinami dzieci???
Szczerze, teraz jak patrzę ile to pochłania czasu a przede wszystkim kasy....To cieszę się , że kupuję z paromiesięcznym wyprzedzeniem. Bo kupić to wszystko na raz to po pierwsze bankructwo i po drugie-chyba bym musiała się sklonować by w dzień dwa kupić wszystko.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia sliczny brzuszek
ubranka tez superanckie a taniej niz w lumpeksie!
Moj maz jeszcze spi ja zjadlam obiad samazeberka wyszly pyyyszne
Daria dobrze ze dojechaliscie cali i zdrowikorzystaj z wizyty w Polsce
Widze zakupy udanea co za badania robilas? Powodzenia jutro na wizycie!!
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny