Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • agapast Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    współczuję tych mdłości, jak sobie przypomnę początki mojej ciąży to mnie mdli na samo wspomnienie, mam nadzieję że już to nie wróci, chociaż słyszłam takie opinie, że w trzecim trymestrze mogą wrócić dolegliwości z pierwszego trymestru. Dlatego staram się nie najadać, tylko zaspokajam głód i miksów też sobie nie funduję, Monia pączek + sałatka śledziowa...hmmm to takie ciążowe hehe

nick nieaktualny, Moni&, Sylka, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia no to niezle przezycia z allegro masz :P a jak to sie stalo ze to do sadu trafiło?
    Ja dzis w zasadzie nie mam jako tako zachcianek ta czekolada sama mi w rece wpadla :P glodna jestem juz bym te zeberka wciagnela :D

Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja tak po 15tc zygalam jak kot po kilka razy dziennie masakra :/ dlatego teraz chocby nie wiem jak mnie mdlilo nad tronem sie nie pochyle :P

agapast, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam ciuszki pokazać,ale coś mi komp zamula i dupka.... Otwiera mi się wszystko w ślimaczym tempie.

• Moni& Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie przswietlili komputer kolesia ktory sprzedawal pirackie płyty i dane kontrahentow tez znalezli. to mnie nauczylo ze tak cholernie trzeba uwazac, od tego czasu zadnej plyty przez allegro juz nie kupilam.

ja nie mialam wymiotow w ogole i oczywisciw schizy na poczatku ze z ciaza cos nie tak bo przeciwz kazda kobieta zyga hehe, za to mdlosci lekkie byly, wstret do miesa i nie moglam przebywac w kuchni gdy sie cos smazylo. dziewczyny jeszcze troche nam zostalo, nawet jakbysmy mialy zygac jak koty to wytrzymamy te troche dla naszych maluszkow:-)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są ciuszki za 3zł ...Nóweczki :)

111m1rd.jpg

nezumi, nick nieaktualny, Sylka, positive, nick nieaktualny, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia sliczne ubranka! a gdzie zdjecie brzuszka?:P

pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podładuję aparat i wstawię :)

Moni& lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    213oeif.jpg

agapast, nezumi, nick nieaktualny, Sylka, positive, nick nieaktualny, celia, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super te ciuszki ci sie udało kupić! a brzuszek cudowny :)

pekinka82 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki fajne jak na tą cenę... W TUP TUPIE za 6-8 zł znalazłam fajniejsze, bardziej kolorowe :) te są takie jednolite, ale nie wybrzydzam-3zł :)
    A ile fajnych było dla dziewczynek- że ho ho :)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to TUP TUP ?? jakiś lokalny sklep czy sieciówka? pierwsze słyszę?
    ja w czerwcu się wybiore dokompletować wyprawkę ubraniową, narazie mam zdecydowanie za dużo bluzeczek i geterków a za mało spioszków i pajacyków ;) no i kosmetyki tez już kupie, myślę ze to dobry czas :D

pekinka82 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tuptup24.eu/

Nezumi to jest TUP TUP ...obok mojej pracy mam sklep z hurtowymi cenami i tam bodziaki znalazłam za 6-8zł lub ciut droższe... Ale kolorowe i solidnie szyte.

nezumi, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już tyle ciuszków, że nawet nie pamiętam co ;) W tesco jak byłam na zakupach to straciłam kontrolę i ładowałam równo do koszyka. Dobrze, ze mąż był ze mną i mnie trochę przystopował :P

Teraz ciuszki leżą na szafie zapakowane w worki, żeby mnie nie kusiło już pranie i prasowanie, bo jeszcze czekam aż komodę mi przywiozą. Dopiero wtedy zacznę działać :) Już nie mogę się doczekać :D

Pekinka śliczne te ciuszki. Ja uwielbiam takie, urocze w swojej prostocie <3

Brzuszek oczywiście też masz śliczny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 16:48

pekinka82, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje!
    Dziekuje wam bardzo ze sie o mnie martwilyscie i myslalyscie! :*
    Monia dziekuje za smsa :* naprawde fajnie wiedziec, ze o mnie pamietacie :)

U mnie dobrze.. Wczoraj zajechalismy do mojej mamy i weszlam do was, ale dostalam zjebke i pozniej juz nie wchodzilam :P
    Dzisiaj rano bylam na badaniach, pozniej u fryzjera podcielam wlosy i udalam sie na masaz.. Na masazu ogolnie super, ale na poczatku lezac na plecach i bylo tak cieplo to dostalam dusznosci.. Slabo mi sie zrobilo i myslalam ze zaslabne.. Ale potem bylo mi lepiej..
    Pokechalismy po wozek :) zamowilismy juz go :D nawet taniej :) ale sie ciesze, zaliczka wplacona

Dodi pytalam o Twoj, ale tego koloru wystawionego nie maja, bo to taki maly skladzik.. Ale maja probniki materialow..
    Facet super mily i wszystko tlumaczyl itd :)

Kupilismy rozek w sowki :) kocyk i pieluszke bambusowa i polspiochy :D
    Posciel kubus puchatek doszla jest cudna! Dzisiaj przyszedl kocyk z sowkami :) pieknosci :) pozniej dam zdjecia

Dziewcyzny ja pozapominalam co pisalyscie bo tego za wiele bylo..
    Kamila ciesze sie ze z pieskiem dzisiaj lepiej.. Co za dziadostwo z tym kleszczem jejku :/
    Aggie wspolczuje tego co masz z praca i sytuacja ogolnie :( trzymaj sie myszko!
    Positive sliczne zakupy :) i piekny brzuszek!!! :)
    Kada ale zmiana no no :) odwaznie :D

Odezwe sie pozniej bo za jakis czas jedziemy po wyniki badan a pozńiej do siostry posiedziec :)

pekinka82, Sylka, nick nieaktualny, positive, MILA, Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz sie wkurzylam :/ poklocilam sie z siostra bo kurwa uwazaja ze za szybko robie zakupy :/
    Normalnie az sie darlam i klnelam.. Jestem max wkurwiona sorki za slownictwo ale dawno mnie tak ktos nie wyprowadzil z rownowagi :/ co to kogo obchodzi ze kupuje cos wczesniej :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:00

MILA, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ona Ruda nic nie kupowała wcześniej?? Nie robiła żadnej wyprawki przed narodzinami dzieci???
    Szczerze, teraz jak patrzę ile to pochłania czasu a przede wszystkim kasy....To cieszę się , że kupuję z paromiesięcznym wyprzedzeniem. Bo kupić to wszystko na raz to po pierwsze bankructwo i po drugie-chyba bym musiała się sklonować by w dzień dwa kupić wszystko.

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia sliczny brzuszek :D ubranka tez superanckie a taniej niz w lumpeksie!

Moj maz jeszcze spi ja zjadlam obiad sama :) zeberka wyszly pyyyszne :-)
    Daria dobrze ze dojechaliscie cali i zdrowi :) korzystaj z wizyty w Polsce :)
    Widze zakupy udane :) a co za badania robilas? Powodzenia jutro na wizycie!!

pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona kupowala wczesniej ale nie az tak.. Uwaza ze mozna odkladac co miesiac kase i miec przeznaczona na zakupy a nie musźe juz teraz kupowac.
    Jestem taka zla :( humor mi sie zwalil..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria nie przejmuj sie szkoda nerwow! Ja uwazam ze lepiej teraz kupowac niz jak bedzie brzuszek duzy i upalne lato.. takie komentarze wpuszczaj jednym uchem a drugim wypuszczaj :) szkoda nerwow slonce :)

‹‹ 1115 1116 1117 1118 1119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ