X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • agapast Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    współczuję tych mdłości, jak sobie przypomnę początki mojej ciąży to mnie mdli na samo wspomnienie, mam nadzieję że już to nie wróci, chociaż słyszłam takie opinie, że w trzecim trymestrze mogą wrócić dolegliwości z pierwszego trymestru. Dlatego staram się nie najadać, tylko zaspokajam głód i miksów też sobie nie funduję, Monia pączek + sałatka śledziowa...hmmm to takie ciążowe hehe

Camille87, Moni&, Sylka, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia no to niezle przezycia z allegro masz :P a jak to sie stalo ze to do sadu trafiło?
    Ja dzis w zasadzie nie mam jako tako zachcianek ta czekolada sama mi w rece wpadla :P glodna jestem juz bym te zeberka wciagnela :D

Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja tak po 15tc zygalam jak kot po kilka razy dziennie masakra :/ dlatego teraz chocby nie wiem jak mnie mdlilo nad tronem sie nie pochyle :P

agapast, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam ciuszki pokazać,ale coś mi komp zamula i dupka.... Otwiera mi się wszystko w ślimaczym tempie.

• Moni& Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie przswietlili komputer kolesia ktory sprzedawal pirackie płyty i dane kontrahentow tez znalezli. to mnie nauczylo ze tak cholernie trzeba uwazac, od tego czasu zadnej plyty przez allegro juz nie kupilam.

ja nie mialam wymiotow w ogole i oczywisciw schizy na poczatku ze z ciaza cos nie tak bo przeciwz kazda kobieta zyga hehe, za to mdlosci lekkie byly, wstret do miesa i nie moglam przebywac w kuchni gdy sie cos smazylo. dziewczyny jeszcze troche nam zostalo, nawet jakbysmy mialy zygac jak koty to wytrzymamy te troche dla naszych maluszkow:-)

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To są ciuszki za 3zł ...Nóweczki :)

111m1rd.jpg

nezumi, Ruda27, Sylka, positive, Camille87, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia sliczne ubranka! a gdzie zdjecie brzuszka?:P

pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podładuję aparat i wstawię :)

Moni& lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    213oeif.jpg

agapast, nezumi, Ruda27, Sylka, positive, Camille87, celia, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super te ciuszki ci sie udało kupić! a brzuszek cudowny :)

pekinka82 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciuszki fajne jak na tą cenę... W TUP TUPIE za 6-8 zł znalazłam fajniejsze, bardziej kolorowe :) te są takie jednolite, ale nie wybrzydzam-3zł :)
    A ile fajnych było dla dziewczynek- że ho ho :)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to TUP TUP ?? jakiś lokalny sklep czy sieciówka? pierwsze słyszę?
    ja w czerwcu się wybiore dokompletować wyprawkę ubraniową, narazie mam zdecydowanie za dużo bluzeczek i geterków a za mało spioszków i pajacyków ;) no i kosmetyki tez już kupie, myślę ze to dobry czas :D

pekinka82 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.tuptup24.eu/

Nezumi to jest TUP TUP ...obok mojej pracy mam sklep z hurtowymi cenami i tam bodziaki znalazłam za 6-8zł lub ciut droższe... Ale kolorowe i solidnie szyte.

nezumi, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już tyle ciuszków, że nawet nie pamiętam co ;) W tesco jak byłam na zakupach to straciłam kontrolę i ładowałam równo do koszyka. Dobrze, ze mąż był ze mną i mnie trochę przystopował :P

Teraz ciuszki leżą na szafie zapakowane w worki, żeby mnie nie kusiło już pranie i prasowanie, bo jeszcze czekam aż komodę mi przywiozą. Dopiero wtedy zacznę działać :) Już nie mogę się doczekać :D

Pekinka śliczne te ciuszki. Ja uwielbiam takie, urocze w swojej prostocie <3

Brzuszek oczywiście też masz śliczny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 16:48

pekinka82, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje!
    Dziekuje wam bardzo ze sie o mnie martwilyscie i myslalyscie! :*
    Monia dziekuje za smsa :* naprawde fajnie wiedziec, ze o mnie pamietacie :)

U mnie dobrze.. Wczoraj zajechalismy do mojej mamy i weszlam do was, ale dostalam zjebke i pozniej juz nie wchodzilam :P
    Dzisiaj rano bylam na badaniach, pozniej u fryzjera podcielam wlosy i udalam sie na masaz.. Na masazu ogolnie super, ale na poczatku lezac na plecach i bylo tak cieplo to dostalam dusznosci.. Slabo mi sie zrobilo i myslalam ze zaslabne.. Ale potem bylo mi lepiej..
    Pokechalismy po wozek :) zamowilismy juz go :D nawet taniej :) ale sie ciesze, zaliczka wplacona

Dodi pytalam o Twoj, ale tego koloru wystawionego nie maja, bo to taki maly skladzik.. Ale maja probniki materialow..
    Facet super mily i wszystko tlumaczyl itd :)

Kupilismy rozek w sowki :) kocyk i pieluszke bambusowa i polspiochy :D
    Posciel kubus puchatek doszla jest cudna! Dzisiaj przyszedl kocyk z sowkami :) pieknosci :) pozniej dam zdjecia

Dziewcyzny ja pozapominalam co pisalyscie bo tego za wiele bylo..
    Kamila ciesze sie ze z pieskiem dzisiaj lepiej.. Co za dziadostwo z tym kleszczem jejku :/
    Aggie wspolczuje tego co masz z praca i sytuacja ogolnie :( trzymaj sie myszko!
    Positive sliczne zakupy :) i piekny brzuszek!!! :)
    Kada ale zmiana no no :) odwaznie :D

Odezwe sie pozniej bo za jakis czas jedziemy po wyniki badan a pozńiej do siostry posiedziec :)

pekinka82, Sylka, Camille87, positive, MILA, Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale teraz sie wkurzylam :/ poklocilam sie z siostra bo kurwa uwazaja ze za szybko robie zakupy :/
    Normalnie az sie darlam i klnelam.. Jestem max wkurwiona sorki za slownictwo ale dawno mnie tak ktos nie wyprowadzil z rownowagi :/ co to kogo obchodzi ze kupuje cos wczesniej :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:00

MILA, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ona Ruda nic nie kupowała wcześniej?? Nie robiła żadnej wyprawki przed narodzinami dzieci???
    Szczerze, teraz jak patrzę ile to pochłania czasu a przede wszystkim kasy....To cieszę się , że kupuję z paromiesięcznym wyprzedzeniem. Bo kupić to wszystko na raz to po pierwsze bankructwo i po drugie-chyba bym musiała się sklonować by w dzień dwa kupić wszystko.

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia sliczny brzuszek :D ubranka tez superanckie a taniej niz w lumpeksie!

Moj maz jeszcze spi ja zjadlam obiad sama :) zeberka wyszly pyyyszne :-)
    Daria dobrze ze dojechaliscie cali i zdrowi :) korzystaj z wizyty w Polsce :)
    Widze zakupy udane :) a co za badania robilas? Powodzenia jutro na wizycie!!

pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona kupowala wczesniej ale nie az tak.. Uwaza ze mozna odkladac co miesiac kase i miec przeznaczona na zakupy a nie musźe juz teraz kupowac.
    Jestem taka zla :( humor mi sie zwalil..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria nie przejmuj sie szkoda nerwow! Ja uwazam ze lepiej teraz kupowac niz jak bedzie brzuszek duzy i upalne lato.. takie komentarze wpuszczaj jednym uchem a drugim wypuszczaj :) szkoda nerwow slonce :)

‹‹ 1115 1116 1117 1118 1119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ