Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mężowi kopara opadła strasznie mu się podoba pojechał teraz podbić pieczątka jakieś dokumenty ze szkolenia wiec za niedługo powinien być to mi zrobi kurcze szwagierka utknela na lotnisku w Niemczech bo wogole samolot nie wyleciał z Katowic
Moni& lubi tę wiadomość
-
kada to pewnie przez pogode ten samolot nie poleciał, burzowo jest i niebezpiecznie....
Ja miałam zaszywać dziury w skarpetach męża ale jednak mi sie nie chce... mam ochotę na ciepłą herbatke z sokiem malinowym i serialzatem oddalam się
do jutra :*
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
dopiero mi dostarczyli internet i mogę napisać!!! Przeżyłam glukoze, nie było złe, ale wcisnelam pól cytryny. Wyniki na czczo 80,9 a po 2 godzinach 93
juuuupi
ale sie cieszę. Okey idę was nadrobić, ale najpierw chciałam sie podzielić dobra nowina
celia, pekinka82, Aggie, Dodi, MILA, Sylka, Ruda27, positive lubią tę wiadomość
-
Daria w ogóle się nie przejmuj takim gadaniem. Każdy robi jak woli, jeżeli Twoja siostra woli zostawić wszystko na ostatnią chwilę, to ok, ale nie ma prawa decydować o Tobie czy krytykować Twoich działań.
Ja jak wyjeżdżam na wakacje, to z reguły zaczynam się pakować tydzień wcześniej, by się tym delektowaćTrzeba celebrować przyjemne chwile
Madzikovy super wyniki! Ja na czczo miałam 76, a po 2h 86 i gin stwierdził, że idealnie
Kada świetna fryzurkaAle zmiana
A ja przechodzę nasz forumowy syndrom - jakoś rzadziej i delikatniej czuję ruchy mojego maleństwaNo nic jutro standardowa wizyta u ginki ...
pekinka82, Madzikovy, Dodi, Sylka, Ruda27, positive, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilismy z zajec
fajna polozna, dzis bylo spotkanie wprowadzajace pani pokazała nam czesc oddzialu co gdzie i jak ale sal porodowych nie widzielismy bo byly zajete
pocwiczylysmy na pilkach uczylysmy sie oddychac itd
dowiedzialam sie ze u nas w szpitalu nie ma zzo ale pani wytlumaczyla ze to dla bezpieczenstwa bo czesto kobieta po zzo nie czuje skurczy porod sie zatrzymuje i porod konczy sie proznociagiem
Pani mowila tez o terminie porodu bo jedna z dziewczyn powiedziala ze jej sie przesunął - pani mowi ze termin sie nie przesuwa wazny jest ten podany na poerwszym usg lub z om bo pomiary sa mylace czasem dziecko ma duza glowke lub dluga kosc udowa i wychodzi ze jest ciezsze lub wieksze i wtedy data porodu sie przesuwa, poza tym powiedziala ze czesto aparat usg sie myli i waga wychodzi nawet do pol kilo bledna!
Aha no i zalatwi nam kontakt do poloznej srodowiskowej (da jej nasze nry tel) i bedzie do nas przychodzicogolnie fajnie
dostalismy gazetki ulotki probki
Aggie, pekinka82, celia, Dodi, Moni&, Sylka, MILA, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Celia, gratuluje
Madzikovy, wiedzialam ze dasz radeTak a propos to moja glukoza tez wyszla w normie
dzis dostalam potwierdzenie
Ruda, nie sluchaj siostryrob jak uwazasz... mnie moja tez dzis wkurwila
miala mnie jutro podciac, i dzwonie zeby sie upewnic i zorientowac z czasem, a ta drze ryja na mnie ze drugiej caly dzien dzieciaka pilnowala i pada na twarz i ze nie bedzie zastanawiac sie o ktorej ma do mnie przyjsc
wiecie co jest najgorsze? zaproponowalam dorobienie jej, poprosilam o przysluge, pierwszy raz od poczatku ciazy (z druga wszedzie latala, zalatwiala itd.) a tu taki cyrk, sie rozlaczylam i poryczalam. i chuj dalej jak sierota bede wygladac ;( znow mi sie wyc zachcialo
Kupilam sporo kosmetykow dla Niuni, i reczniczek, to na tyle na razie...Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
wrocilam bylam u rodzicow bo dziadka przywiezlismy znowu.
Monia sliczny brzusio:D
Karola mowilam Ci ze mezowi kopara opadnie hehe ale dobrze ze mu sie podoba:) ma piekna zonke w ciazy hihi:)
nezumi taka tesknota dobrze robi ojj tak hihi bedzie gorąco:P
Daria kochana nie denerwuj sie siostra, nie warto ciekawe jak ona by zrobila. a w ogole to rozumiem jak kupowalabys od 3 miesiaca ale kupujesz juz prawie koncowka przeciez to zleci! u mnie w rodzinie tez jakies glupie zabobony pabuja, eh to kiedy mam wszystko kupowac jak dziecko w domu juz bedzie i leciec dopiero po lozeczko i posciel wybierac? to ma byc przyjemnosc kupowanie wyprawki dla naszego maluszka, trzeba miec na to czas. my w czerwcu zamawiamy wozek i odbierzemy jak Kacper sie urodzi bo nie mamy go na razie gdzie trzymac. a lozeczko tez mozna kupic i mąz zlozy jak ja bede z dzieckiem jeszcze w szpitalu:) Daria kupuj do woli:)Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja pierdziele!!!! Napisałam takie opowiadanie i wszystko poszło w szlag. A naskrobałyście tyle, ze chociaż z szacunku do każdej z Was chciałam podpisywać. No nic, tak po krotce:
Nezumi masz racje, glukoza to wieeeelkie nic w porównaniu do sierpnia
Kada chłopy takie sa. Nie maja naszych uczuć i tym sie różnią. Uważają ze im sie należy wyjście a my mamy siedzieć w domu bo "przecież i tak nie możemy iść".....wrrr, a fryzura super!! Jak napisałas ze chcesz na ciemno to myśle sobie: "o nie" ale jak zobaczyłam zdjecie to o niebo lepiej niż w blond
Positive, cieszę sie, ze jestes juz w domu, odpoczywaj teraz kochana i sie nie stresuj bo musi byc dobrze.
Rudziaku cieszę sie ze dotarliscie zdrowo, ale Twoja siostra lekko przegiela. Nie wiadomo jak sie będziesz czuć w upały za miesiąc i żebyś ganiala wtedy po sklepach?? Masakra jakaś, olej to. I rób swojei bardzo sie cieszę, ze zakupy Ci sie udały.
Pekinka, ciuszki super, a jeszcze ta cenaekstra. A i brzuchol w koncu pokazalas
jest cudny
Kamilka cieszę sie ze jednak pieskowi nic nie jest. Ale czort z niego jak zjada bułki ze stołui zostawia okruchy
haha ale sie usmialam, a jak mu szybko poszło
Sylka, gratuluje udanej wizytyduży chłopczyk
ale nie ma co zwalać na klejnoty
cieszę sie ze rosnie zdrowo
Aggie, bardzo dobrze zrobiłas zostając w domu. Bardzo odpowiedzialne to było. Szanuj swoje zdrowie, bo jak Ty tego nie zrobisz, to nikt go nie uszanuje. Zdrowiej Kochana, wiem co to bol pleców i strasznie Ci współczuje, w pozycji embrionalnej kręgosłup najbardziej odpoczywa, staraj sie w ogóle nie leżeć na plecach.
Mam nadzieje ze o niczym ważnym nie zapomniałam.
A ja na tej glukozie spodziewałem sie czegoś bardziej strasznego, chociaż dodałam pól cytryny i było o niebo lepsze. I bardzo mnie cieszy ten wynikostatnio jak gin powiedział ze 3 kg to za dużo w 3 tyg przytylam, to powiedział przy wpisywaniu glukozy " ciekawe jaki wynik bedzie" i jestem zadowolona ... Ze wyszło dobrze! Dobra, kończę ten esej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 22:06
Sylka, pekinka82, Aggie, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Ruda Słońce nie przejmuj się głupimi komentarzami siostry
przecież to tylko i wyłącznie Wasza sprawa kiedy sobie zaczniecie robić zakupy dla Natanielka. Nie rozumiem dlaczego się czepia....
Dziękuję za info o Rikotak jak myślałam, mają tylko ten szary, więc może znajdę gdzień inny sklep gdzie będą go mieli wystawionego bo próbnik kolorów jakoś mnie nie satysfakcjonuje
Celia gratuluję wejścia w III trymestr
Madzikovy też twierdzę, że glukoza nie była taka zła i super, że wyniki masz tak dobre
Kamila widzę, ze też dużo ciekawych informacji wyniosłaś ze szkoły rodzeniamnie również bardzo podobają się te zajęcia mimo to, ze nasze nie odbywają się w szpitalu, ale jak już będzie tak daleko to sobie szpital odwiedzę tak czy siak
my też dzisiaj miałyśmy o relaksacji do porodu
Pekinko cudny masz brzuszek i śliczne wyhaczyłaś ubranka... Normalnie jak za darmo
Nezumi ale z Ciebie żonka wow....
Aggie chcesz liczyć na kogoś to licz na siebie kochana.... z rodziną jak widać to jedynie na zdjęciu i szkoda również Twoich nerwów
Sylka pisałam już, że bardzo się cieszę, że synuś rośnie jak na drożdżach i wszystko ok
Kada fajna zmiana
Mila co Cię tak nerwuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 22:49
celia, Madzikovy, Camille87, Aggie, pekinka82, Sylka lubią tę wiadomość