Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane!
Dawno nie pisałam na forum
U nas wszystko narazie oki. Wczoraj zawiozłam część pracy dyplomowej. Muszę poprawić badania i w piątek się dowiem co i jak. Już chciałabym skończyć te studia.
Pogoda fatalna dzisiaj. ..w Wawie lejeeeeee wiejeeeee, ale zaraz ma być 27 stopnino ciekawe:-)
Od paru dni mam bóle głowy...pewnie przez pogodę. ...
Najgorsze jest to że chce każdej z Was coś skrobnąć a jak zabieram się do pisania to zapominsm co u każdej się dzieje. ..ech
Kada super fryzurka, ja się po ciąży pobawie włosami.
Darius ja już też przeszłam taką sytuację-i to jeszcze w sklepie, uslyszalam ze wszystko za wcześnie. ..szkoda słów, rób swoje, resztę olej!!
Positive już w domku? ? Super Kochana
Madzikovy gratulacje glukozy. ..mnie czeka na początku czerwca ech...lekarz powiedział że nie wolno wkrapiac cytryny-.....????
Aggie-przytulam mocno :-* :-*
Miłego Kochane♡♡
Moni&, Aggie, Dodi, celia, Sylka, pekinka82, MILA, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Quendi wczoraj o Tobie myslalam co z Toba:)
podziwiam Cie ze masz teraz glowe do studiow ale to dobrze, urodzisz i bedziesz juz cos miala i mozesz dalej dzialac:)
nie martw sie glukoza nie taka straszna, porod bedzie gorszysamo wypicie jest ok, gorzej z samopoczuciem po ok 20 min, kazda inaczej reaguje, ja mialam straszne mdlosci i slabo mi bylo tal, ze zalowalam iz poszlam sama. ale dalam rade, Ty tez dasz:*
Dodi, Sylka, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
u mnie na szczescie chwilowo tez nie leje ale planow jakichs szczegolnych na dzi dzien nie mamy
teraz ide zrobic sniadanie a potem zadzwonie w dwa miejsca i jedli sie okaze ze maja wozek w malachicie to pojedziemy ewentualnie go zobaczyc
a Ty Moni& co dzialasz dzisiaj?
Aha no i oczywiscie Quendi ciesze sie, ze Ci sie ukladaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 09:28
Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
Cześć
u mnie na razie pogoda super, słoneczko świeci, jest ciepło, ale ma potem lać, nie padać a lać
Quendi, mozna wkropić pól cytryny...nawet mi to babeczka z laboratorium zaproponowała. Jest o niebo lepsze. Ale tak jak Monia pisze, każda reaguje inaczej. Ja sie bardzo dobrze czułam po glukozie. Nic mi nie było. Ani słabo, ani duszno, nic.Dodi, Sylka, Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, choć bardzo deszczowy
My za chwilę ruszamy do ginki, dobrze, bo trochę się jednak tymi delikatnymi ruchami martwię
Quendi gratuluję samozaparcia i wytrwałości, będziesz miała już za sobą
A co do glukozy, ja pierwszej próby nie przeszłam, w drugiej wcisnęłam pół cytryny i jakoś dałam radęNa pewno cytrynę można
Kada zrelaksuj się teraz
Miłego weekenduMoni&, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Pospałam dziś do 9Ale wkurza mnie to nocne sikanie, średnio co 1,5h.. Też tak macie?
U nas dziś święto narodowe, mąż śpi. Cieszę się, ze może w końcu odpocząć bo pracuje od rana do nocy, więc rozumiem Cię Nezumi.
My czasem możemy mieć dzisiaj gości na noc, więc może pomyślimy o jakimś grilluPogoda na razie nie najgorsza, pochmurno ale najważniejsze, ze nie pada
Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
Celia czekamy na info po wizycie i zaciskamy &&&&&&&
Sylka zazdroszczę grilla bo też miałabym dzisiaj ochotę, ale trochę lipa w taką pogodę i przy 10 stopniach brrrr..... no i Tobie kochnaa również kolejnego tygodnia gratulujęSylka, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
Celia ja również trzymam mocno kciuki :*
Dodi u nas też pogoda może się jeszcze zmienić, poza tym ja tam zbytnio nie mam ochoty na mięcho, ale ma przyjechać do nas 3 chłopów więc coś trzeba dać im jeść
Ja to bym zjadła naleśniczka z nutellą, albo tosta francuskiegoDodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
no i zaczelo padac wrr:/ ale maz dzisiaj w domu caly dzien wiec cos sobie zorganizujemy:)
Celia trzymam kciukasy za wizyte:*
Sylka fajnie ze robisz grila, hehe co prawda w samym męskim gronie to pewnie nie za ciekawie bedzie ale jak cos to zawsze masz nas
Daria dzisiaj tez ma wizyte, tez trzymam kciuki:)
moj maly sie przesunal troche nizej bo juz mnie nie boli przy tym żebrze, bo uciskał a ja juz oczywiscie zaczęłam miec schizy ze cos jest nie tak
trzeba sie wziac za sprzatanie, mężus sie wezmie za odkurzanie a ja poscieram kurzeSylka, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja też Moni muszę wziąć sie za sprzątanie, ale mąż śpi i nie chcę go budzić...
Fajnie Was mieć, nawet wieczór (i noc) w towarzystwie 4 (a nawet 5) facetów nie jest przerażająca
Mój maluch wczoraj leżał główką w dół na usg, ale chyba wieczorem się odwrócił bo cały czas daje czadu po pęcherzu... Chyba że głową waliMoni&, MILA, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Moni&, wycieranie kurzy jeszcze jest dla nas wykonalne, gorzej z czynnościami gdzie trzeba sie schylać, jakaś masakra. mój mąż wczoraj sprawdzał jak to jest wyciągać naczynia ze zmywarki mając brzuch, włożył sobie poduszkę i pokazywał mi jakie to łatwe i jeszcze pokazywał mi jak trzeba sie schylać żeby coś podnieść z podłogi, bo się żaliłam, że mi wszystko z rąk leci.
Udanej soboty dziewczyny, może ktoś gdzieś ma ładną pogodę
Quendi, Moni&, Sylka, MILA, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Moni& wrote:Quendi wczoraj o Tobie myslalam co z Toba:)
podziwiam Cie ze masz teraz glowe do studiow ale to dobrze, urodzisz i bedziesz juz cos miala i mozesz dalej dzialac:)
nie martw sie glukoza nie taka straszna, porod bedzie gorszysamo wypicie jest ok, gorzej z samopoczuciem po ok 20 min, kazda inaczej reaguje, ja mialam straszne mdlosci i slabo mi bylo tal, ze zalowalam iz poszlam sama. ale dalam rade, Ty tez dasz:*
Dziękuję Kochana za pamięć :-* :-* ♡ ♡ ♡
Mam zrobić tą glukoze przed wizytą-a wizyta dopiero 12 czerwca a 16 czerwca usg
Muszę dać sobie z nią radę
Co do podyplomowki to tak mi się ciągnie że aż mi się czasami nie chce.
Będzie zawsze dodatkowy papierpo ukończeniu.
Narazie u nas oki, , nie chce zapeszać...
Śpiąco, padająco, okropnie.
Trzymam kciukasy za wizyty!!!
Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość