Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej widze ze nie tylko ja mialam wczoraj nerwy. Nie moge juz z moja babcia wytrzymac. Ciagle sie we wszystko wpierd....
Ze firana nie taka wisi u mnie w pokoju,ze jeszcze nic nie mam poprane dla dziecka. wczoraj mi tak cisnienie podniosla ze myslalam ze z siebie wyjde z siebie. Cos podslyszy z pokoju jak rozmawiam z mezem potem polowe poprzekreca bo dokladnie nie wie o co chodzi i do calej rodziny nadaje przez tel.na moj temat. Siedzi tylko i podsluchuje
-
Ruda ja tez uwazam ze trzeba wszystko kupic wczesniej niz potem latac i szukac na wariata. To jest wasza sprawa. Ja tez nie nawidze jak ktos mi sie wtraca i dyryguje co i kiedy mam zrobic. W sumie u mnie jeszcze zostal wozek do kupienia i jakies pierdoly.
A za wszelkie porzadki,pranie,ukladanie wezme sie w czerwcu. Jak ja nie dam rady to mi maz pomoze ale mysle ze ze wszystkim zdazymy
Celia powiem Ci ze ja sie tez nad tym wozkiem nie zastanawialamja na dzien dzisiejszy jestem zdecydowana na 3w1
a co bedzie dalej to czas pokaze
Gratuluje udanych wizyt,dziewczyny
Moja corcia ma czkawke nieraz 3 razy dziennie
Ruda27, celia, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny z siostra sprawe wyjasnilam
Jej chodzilo o wozek ze nie ma sensu tak wczesnie.. A ze zakuoy robie to pochwalila dzisiaj jak bylysmy razem.. Powiedziala ze zatrzymala sie ze jestem w 6 miesiacu i nie dotarlo do niej ze ju polowa siodmegotakze jest dobrze
Pochwale sie pozniej zakupkami
Dodi duzo wod to problem jak malowodzie.. Musze to kontrolowac..
Aaa i szyjka sie troche skrocila ;/ ale nie martwie sie narazie..
Sciakam was kochane moje :*celia, Moni&, Madzikovy, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Dodi..współczuję nerwowej sytuacji
wrrrr....też bym się mocno wkurzyła
Celia a którego TUTKA Ci polecał sprzedawca, jaki model?
Bo z tego co wiem TUTEK idzie łeb w łeb z TAKO ...więc dobra nasza firma.
Dziewczynki gratuluję pozytywnych wieści po wizytach lekarskich
Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Daria, Madga gratuluje udanych wizyt! Dobrze ze wszystko ok
Daria a z tym wielowodziem na prawde lekarz nic nie mowil? Ile tych wod masz?
Mam dzis lenia nawet mi sie pisac nie chcialo, objadlam siw frytkami i lezeAggie, Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Celia gratuluję wizyty
Co do wózka to ja mam taki 2w1 gondola i spacerowy. Ale jak go kupowałam prawie 8 lat temuto myślałam żeby kupić taki kolor unisex
a moj to dokładnie ten
http://olx.pl/oferta/wozek-wielofunkcyjny-implast-volant-3-w-1-spiworek-CID88-ID2SDNX.htmlcelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila no ze teraz mam duzo wod, dlatego tez mam dosc duzy brzuch i mi sie stawia..
Mam obserwowac jak nagle wyskoczy i bedzie wiekszy to do lekarza mam isc.. Narazie mam sie nie martwic bo moze pozniej tak nie bedzie.
Madzia nie widzialam bo was nie nadrabialam, ale ciesze sie ze wizyta udana!
Ja was dopiero nadrobie w poniedzialek jak spokojnie bede w domucelia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Daria a przez co masz wiwlowodzie, tzn jakie sa czynniki powstawania? ale jak lekarz powiedzial ze masz na razie sie nie martwic to jest ok:) duzy ten Twoj Natanielek juz:)
Daria a Ty co jaki czas masz wizyty z usg?
Kamilaa odezwalas sie hehe dzis taki leniwy dzien.
u mnie deszcz przestal padal i pojechalismy na grila:P
Magda to strasznie upierdliwa ta Twoja babcia, nie wytrzymalabym. ja moja babcie bardzo milo wspomonam byla cudowna szkoda ze w lipcu mina dwa lata jak jej nie ma:( 4 dni po naszym slubie, nawet nie byla bo w szpitalu lezala. ale teraz wiem ze czuwa nad nami:)
nie zastanawialam sie nad kwestia wózka, drugie dziecko chcielibysmy tak za ok 3 lata dopiero.Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Heja
Celia gratuluje udanej wizytywidzisz? Wszystko jest dobrze.
Ruda ale duży synekkurcze 1,5 kg no ładnie go karmiłas
cieszę sie ze rozmawiałam sie z siostra i ze wszystko jest okey
Kama, no nie ładnie sie tak objadac żeby aż Ci sie pisac nie chciało
Madzia współczuje. Ale niestety póki z nią mieszkacie to podejrzewam ze sytuacja sie nie zmieni...ona juz taka jest i chyba nic nie jestes w stanie zrobic. Szkoda ze Ty sie musisz teraz tym denerwować, a wiem, ze to jest wkur...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 22:07
celia lubi tę wiadomość
-
A my wlasnie wrocilismy ze spacerku
bylo bardzo przyjemnie, bo pogoda fajna nadal mimo ze sie chlodniej zrobilo juz
Ja mam chyba cos z tymi hormonami jednak, w jednej chwili jestem zadowolona, w drugiej mam ochote plakac, a w trzeciej jestem tak wsciekla ze mam ochote zapalic (czego nie zrobilam-nie bijcie!). Albo to ludzie dookola:Pcelia lubi tę wiadomość
-
A właśnie miałam pisać co z Kamilką się dzieje... Fajnie, ze już jesteś
Daria a ja się martwiłam, że mój synek jest wielkiCieszę się, że jest ok, a wodami nie martw się na zapas..
Fajnie, że z siostrą wszystko sobie wyjaśniłyście :*
Moni ja też po grillu ale nie pojadłam. Jakoś nie ma mi się na mięso..Camille87, Dodi lubią tę wiadomość