Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agapast wrote:Moni&, wycieranie kurzy jeszcze jest dla nas wykonalne, gorzej z czynnościami gdzie trzeba sie schylać, jakaś masakra. mój mąż wczoraj sprawdzał jak to jest wyciągać naczynia ze zmywarki mając brzuch, włożył sobie poduszkę i pokazywał mi jakie to łatwe i jeszcze pokazywał mi jak trzeba sie schylać żeby coś podnieść z podłogi, bo się żaliłam, że mi wszystko z rąk leci.
Udanej soboty dziewczyny, może ktoś gdzieś ma ładną pogodę
He he he he
Tylko nasz brzuch to nie miękka podusiaMoni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny:* a ten czas leci, niedawno sie czekalo na połówke a juz niedlugo 3 z przodu:P
haha no ze schylaniem to juz sie robi nie lada wyczyn, brzusie nie sa mieciutkie jak poduszki, mąz to by se musial do poduchy kamienie wlozyc moze by wiedzial jak to jest hehe:P mi juz czasem ciezko buty zawiazac, dobrze ze w lecie bedzie mozna w klapkach chodzic to sie nie trzeba bedzie schylac.
z odkurzaniem jeszcze nie jest tak zle, ja prawie codziennie odkurzam no ale jak mąż ma wolne to trzeba go troche wykorzystac, czemu mam sie męczyc heheMILA, pekinka82, Sylka, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aguś nie smutaj :* Pomyśl, ze masz Darka i swoją kruszynkę na których zawsze będziesz mogła liczyć :* Teraz to jest Twoja rodzina i myśl o nich. Reszta niech się w du** cmoknie!
Ja już od dawna mam takie podejście i o wiele mniej nerwów mnie to wszystko kosztuje :*pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga dokladnie olej wszystkich masz swoja rodzine niedlugo urodzi Ci sie dzidzia i to ona bedzie dodawac Ci sil kazdego dnia! w rodzinie juz mialam kilka przypadkow takiej interesownosci, pomagasz bo Cie sumienie rusza a potem zostajesz zmieszana z błotem jak juz twoja pomoc jest niepotrzebna. takze uszy do góry i pamietaj ze masz byc twarda!:*
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dziekuje dziewczyny... ale jest mi tak cholernie przykro... poprosilam o jedna przysluge, i to nie za darmo... od wczoraj nic nie robie tylko placze... a dzis juz takie slowa uslyszalam, ze glowa boli... dla mnie zawsze rodzina byla najwazniejsza, nie wazne co by sie dzialo, gdzie bym byla i z kim....
Nie chce wam tu zasmecac, zaraz pewnie z Darkiem skoczymy na zakupy, musze owocow sobie nakupowac bo zostalam sie z garstka truskawek... kurcze tak zaluje ze na ten tydzien nie mam juz kasy... chcialaybm kupic ta karuzele, wiem ze to poprawiloby moj nastroj... no coz.. milego dzionka dziewczynki :* -
Jak to moja babcia mówi...Chcesz mieć wroga, pożycz pieniądze... Niestety taka prawda.
Sama kiedyś parę razy pożyczyłam pieniądze i powiedziałam NIGDY WIĘCEJ , NAWET RODZINIE... Potem musiałam się prosić o swoją własną kasę, by ją odzyskać.
Ale uczymy się na błędach i wiem, że teraz Aguś jesteś bogatsza o nowe doświadczenie... i więcej razy kasy nie pożyczaj.
Dodi lubi tę wiadomość
-
Agus tak to wlasnie bywa kiedy czlowiek chce byc dobry, a czasem nawet za dobry... a potem wychodzisz na ta najgorsza. nie przejmuj sie, mysl o córeczce teraz. czy Twoja siostra tez by tak rozpaczala gdyby byla teraz na Twoim miejscu?- napewno nie. musisz po prostu nauczyc sie odmawiac, niw pozyczac kasy, patrzec na SWOJA NAJBLIZSZA rodzine :*
ale tu cisza dzisiaj:P nawet Kamila dzis sie nie odezwala. Daria daj znac jak wizyta:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 14:28
Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej dziewczyny, ja już po wizycie
Serduszko bije i nawet miała czkawkę
Więc chyba jestem po prostu gruboskórna, że tak delikatnie czuję ruchy
Za to poszliśmy w końcu do hurtowni wózków. Pan się uparł i polecał cały czas jeden - Tutek. Oczywiście trochę mi się to wydaje podejrzaneAle to nic, na razie tylko oglądamy.
Ale właśnie tak się zastanowiliśmy - chcemy wózek 3w1, jak większość z Was. A co jeśli kolejne dziecko urodzi się w najszybszym możliwym czasie czyli pierwsze miałoby ok 1,5 roku. Wózek robi już za spacerówkę ... no i co drugi wózek kupujemy?Z drugiej strony, trudno, żebym z dwoma wózkami chodziła
Może mi się już mózg zlasował, ale czy w takiej sytuacji nie lepiej mieć osobno gondolę i spacerówkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 15:15
Domi IRL, Dodi, Sylka, Magda2013, pekinka82, MILA, Moni&, positive, amela lubią tę wiadomość
-
Aggie wrote:u mnie pogoda piekna... ale co z tego?? ja mam dosc wszystkiego, mam dola, jest mi zle... wszyscy o mnie pamietaja jak cos potrzeba...
Witaj w klubie. U mnie dokladnie to samo:(
Mymieszkamy za granica wiec juz wogole jestesmy traktowani jak ksiazeczki czekowe. -
Celia gróboskórnico
niepotrzebnie się stresowałaś
dobrze, że wszystko w porządku a zresztą.... przecież nie ma innej opcji
Aggie nie denerwuj się już tą całą chorą sytuacją... Niepotrzebne Ci teraz nerwy a jak tylko będziesz miała okazję to się "odwdzięcz"...
Pekinko dziękuję :*
Ruda jak tam?
Dziewczyny zalało Was?
ja sie dzisiaj mega wkurzyłam bo stwierdziliśmy, że jednak kupimy już ten wózek jak już tak jeździliśmy a że nie szło zapłacić kartą to lecę do bankomatu i co? i ch... nie dość, że bankomat się zawiesił to jeszcze środki z konta mi pobrało i tym sposobem 1800 zł poszło się jebać, myślałam, że się tak wścieknę, płakać mi się chciało, spina z m byłakur... oczywiście już reklamację złożyłam
pekinka82, Moni& lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie :* jestescie na prawde cudowne
A ja chyba zakochalam sie na nowo w moim facecieKupilismy ta karuzele, nawet lagac nie musialam
a nic nie zrobilam, sam zaproponowal zebysmy weszli sprawdzic czy sa w sklepie
fakt ze kredytowke ruszylismy, ale za tydzien sie zaplaci, przeciez duze pieniadze to nie sa
Dodi, Sylka, celia, Magda2013, pekinka82, MILA, Moni&, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja na sekundke
U lekarza dobrzemaly wazy ok 1450
zdjecie dodam pozniej bo u tesciowej jestesmy
Mam za duzo wod plodowych, ale mam narazie sie tym nie martwic., dlatego tez mam dosc spory brzuszek i moze sie stawiac przez to.. Magne b6 mam 3 razy dziennie brac a nie jedna..
Mam nadzieje ze u was dobrzepotem was nadrobie
aaa zakupy udane, wiekszosc juz mamy
Dodi, Sylka, celia, Aggie, Magda2013, pekinka82, Moni&, Madzikovy, positive, amela lubią tę wiadomość
-
Ruda, ale spory już Wasz synuś
fajnie rośnie... hmmm o tym jeszcze nie słyszałam muszę przyznać, że może być za dużo wód
a to jest jakiś problem?
fajnie, że zakupy udaneno to na poród jesteś już gotowa pewnie :*
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Ruda woooow to już kawał synka
Super
Dodi przykro mi, strasznie pechowoOby szybko to skorygowali.
A Wy jaki wózek chcieliście? Wiem, że na pewno pisałaś już milion razy, ale zważ żem ciężarna
Aggie oj doceń takiego faceta, super sprawa!
No i ponawiam pytanie. Myślałyście co w kwestii wózka, gdy zaraz po pierwszym pojawi się drugi brzdąc? Czy lepiej wtedy mieć 3w1 czy jednak oddzielnie głęboki i spacerówka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 17:56
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Wooow Daria, kawal chlopca masz u siebie
pewnie przez te wszystkie arbuzy:-P
Celia, co do wozka nie pomoge, ja nie planuje drugiego maluszka w tak krotkim odstepie, chcialabym raczej poczekac az mala bedzie miala ok 3-5 latDodi, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Celia ja uparcie trzymam się Riko Nano grey fox
też mam nadzieję, że szybko mi kasę zaksięgują na koncie bo nie cierpię takich sytuacji
kurcze powiem Ci, że nie zastanawiałam się nad tym jak to będzie wyglądało przy dwójce dzieci jedno po drugiem a nie ukrywam, że chciałabym iść za ciosemcelia lubi tę wiadomość