Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggie moja rada taka nie dzwon do zwyklego gp tylko w maternity book na pierwszej steonie masz nr telefonu na maternity unit czy jakos tak bo prawda taka ze wszystkie dolegliwosci w ciazy tam trzeba kierowac i zapewne karza tobie przyjechac....
Aggie, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bylam na poczcie o wyslalam ta nieszczesna koszule
i wykapalam psa
upocilam sie przy tym jak szczur
zaraz go bede czesac i poszukam czy nie ma wiecej kleszczy.. ale chory nie jest bo pod moja nieobecnosc wzial sobie bulke ze stołu rozerwal torebke i tylkk okruchy zostaly
a nie bylo mnie z 15 minu dzikus jeden
MILA, Magda2013, Moni&, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bylam w przychodni sie dowiedziec o ta polozna. Okazalo sie ze przysluguja nam takie wizyty,przynajmniej w mojej przychodni. Teraz jedna tygodniowo a od 36 tc 2 tygodniowo.Zbadala tetno malutkiej, wyszlo 140-150 uderzen/min
Za tydzien w piatek ide znowu do niej. Jesli mam jakies pytania to mam spisac wszystko na kartce. Dostalam rozne ulotki,probki kremow,poradniki.Pytala sie o kacik dla dziecka,mowilam ze juz jest ale jeszcze nie gotowy do konca
A do okulisty najblizszy termin to listopada mialo nie byc kolejek
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Kurcze, chlop mnie juz klnie, bo wydaje pieniadze ktorych na ta chwile nie mamy
znow zamowilam kilka rzeczy a teraz ciagne go do sklepu po karuzele
(mam juz 2 ale to w "spadku" i mi sie nie podobaja:P)
http://www.mamasandpapas.com/product-jamboree-musical-cot-mobile/7560j0100/type-i/MILA, Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe Aggie ja tez tyle kasy wydalam ze szok! A tu dodatkowo na naprawe auta jeszcze 200zl wydalismy w tym miesiacu dwie wizyty u gina i jeszcze szkola rodzenia.. a i chrzesniak ma urodziny jejuu moj maz tez ma ale zrobie dobry obiad i tort nie bede chyba prezentu kupowac bo nawet nie wiem co a byle badziewia nie bede kupowac bo szkoda kasy
Aggie lubi tę wiadomość
-
śliczna karuzela... ja zawsze marzyłam by kupić tą z fisher price z misiami... ale w pierwszej ciąży się nie skusiłam... może teraz?? no zobaczymy ... póki co też liczę każdy grosz... a jeszcze tyle mi brakuje... najpierw pokupuję to co niezbędne ... a potem to co mi się marzy...
camilla masz wieści z dziś od lanusi??
sprytny ten twój psiak... zdrowy jest jak mu tak apetyt dopisuje...Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
kada Ty to jestes dobra, ja bym sie nie odwazyla na radykalna zmiane jeszcze zeby mezowi na zlosc zrobic:P pokaz potem foto:)
Agus kombinuj tak zeby dostac l4:)
Magda to o to Ci chodzilo, heh ja nie wiem czy przysluguje w mojej przychodni polozna przed porodem musze zapytac w srode jak nie zapomne.
ja tez jestem slepa jal kret, mam problem z widzeniem na odleglosc ale okulary zakladam tylko gdy autem jade czyli teraz bardzo rzadko:P tez trudno mi dopasowac oprawki, moze jak sie dzidzia urodzi to zmądrzeje i pojde kupic okulary i zaczne je nosic:PMILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Wróciłam
Maluszek rozwija się prawidłowo, obrócił się główką w dół, waży 979g i jest podobny do tatusia
Ale się naśmialiśmy bo tak słodko sobie ziewał i mlaskałLubi pić wody płodowe
kada24, pekinka82, Magda2013, MILA, nezumi, Aggie, Moni&, positive, Camille87, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Nie no ja nie moge czekac do listopada
bede musiala isc prywatnie. Niedaleko mnie jest optyk i tam przyjmuje.
Ja mam krotkowzrocznosc na jedno oko inaczej i na drugie tez inaczej. Okulary tez jak jade samochodem zakladam ale zauwazylam ze coraz gorzej widze. Jestem tylko ciekawa czy przez ta wade nie bede musiala miec cc. Dlatego ide sie przebadac.
Kada odwazna fryzura
Sylka gratulacjeSylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
kada -świetna fryzurka
Aggie karuzelka ekstra. ja to wpiszę na wish listę dla odwiedzających, nie będę sama kupować.
Sylka super! moja mała się ociąga z tym obracaniem...
a ja wróciłam ze sklepu, oczywiscie nakupiłam ciuszków dla małej...
zarobiłam ciasto na chlebek teraz 4 h musi wyrastać, a w piekarniku już mam frytki!! mniam!Aggie, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość