Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:Dziewczyny ja wrocilam z kosciola, strasznie nke lubie tam chodzic bo odkad zmarla moja mama placze na kazdej mszy
Ale pomodlilam sie za was wszystkie i za wasze kruszynki aby byly zdrowe i siedzialy w brzuszkach jak najdluzej
Nezumi nie chce Cie straszyc ale u mnie bol i wrazliwosc zeba po plombowaniu skonczyl sie kanalowym leczeniem
DZIĘKUJEMYI OBY LANUSI SIĘ UDAŁO.....BY WYTRWAŁA I JEJ MALEŃSTWO TEŻ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 19:18
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilcia dziękujemy Ci za to ze myślisz o nas i modlisz sie za nas i nasze kruszynki :*
Twoja Mama patrzy na Was z góry i cieszy się Twoim szczęściem, czuwa nad Wami :*
Karola zrelaksuj sie jakos, włącz film czy otwórz książke i bedzie lepiej :*
Camille87, kada24, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Ha! ach te chlopy
juz sie zgodzil
poszlam na gore do toalety, i zamiast zejsc na dol, polozylam sie obrazona
przyszedl i powiedzial ze musi sie czasem postawic, ze trenuje asertywnosc
(sprawka mojej mamy:P)
Kamilko, dziekujemy :* i nawet nie jestem w stanie domyslic sie jak ciezko Ci musi bycale wiem ze mama Twoja spoglada na Ciebie i pilnuje zeby wszystko ukladalo sie u Ciebie jak trza
:*
Moni&, Camille87, Magda2013, Sylka, Ruda27, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Nie no pójdę jutro. Myślałam że to normlane taka wrażliwość po plombowaniu etc. ale to chyba jest do kanałowego ;(
Camille dziękujemy za modlitwę, ja też się za nas modlę, za wszystkie ciężarne.
Cieszę się ze już Prawie 20. Zaraz pójde się myć i do łóżka. Jeszcze 2 h i wróci mążCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie co? Wczoraj pisalam do tego sprzedawcy health world i zlozylam reklamacje
na pieluszki flanelowe w niezgodnym wzorze i szczotke do butele ktora miala byc dwuczesciowa (oddzielnie miala miec szczotke do smoczkow) i raczke w ksztalcie misia a przyszla zwykla z mala szczotka do skoczkow na koncu raczki. W zasadzie mi by to nie przszkadzalo ale dla zasady zareklamowalam zeby sie nauczyli
i odpisali zebym wyslala zdjecia a oni zalatwia sprawe tak abym byla zadowolona, jak zrobilam im zdjecia to napisali czy moge zostawic te rzeczy "bo so rownie ladnie i spelniaja swoje funkcje"
napisalam im dlugiego maila ze czuje sie rozczarowana i zawiedziona ze bez wczesniejszego poinformoania wyslali towary niezgodne z zamowieniem a o zakupie wlasnie na ich aukcji zdecydowal wlasnie wyglad i fakt ze szczotka byla oferowana w dwoch częściach.. napisalam ze oczekuje wymiany lub rekompensaty w postaci np.sliniaczka
wartosc sliniaka i wysylki i tak bedzie nizszy niz wymiana pieluch i szczotki
zobaczymy co odpisza hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 20:08
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamlika dzięki
Ja po wizycie. Mały rośnie i jest wszystko okserduszko zdrowe, rozwija się wręcz idealnie do wieku ciązy ( 25tcOdni) czyli jeden dzień różnicy ) waży 749g
Pani dr powiedziała że wszystko superMam filmik i zdjęcia, mam też w 3D ale niektóre z was mają lepszą jakość, tzn lepsze ujęcia. Zakrywał się rączką
A córka była ze mną na usg i była mega ucieszona.
mala_mi, Camille87, celia, pekinka82, Aggie, aicha, nezumi, Dodi, positive, Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny