Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi ja glukoze na czczo mialam 78,1 a po 2h 118,9. Tez nie mialam badanej po godzinie. Najlepiej spytac lekarza
Ja tez kiedys robilam kotlety z jajek ale niestety rozwalaly mi sie na patelniwiecej potem nie robilam
A na sobote chyba zrobie frytki i rybejuz dawno nie jadlam frytek
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Magda mnie lekarz powiedział, że od stycznia br zmieniły się wymogi i powinno się badać glukozę właśnie po 1h i 2h, ale chyba co lekarz to inaczej.
Faktycznie zamknięta szyjka chyba jeszcze nie świadczy o tym, że będzie dobrze, bo znajoma też miała podobnie ale już była przy końcówce bodajże 37 tc, zaczęła krwawić, łożysko zaczeło się odklejać i miała CCoby Lanusi to jeszcze nie groziło.
Ruda szerokiej drogi!!! :*Ruda27, amela lubią tę wiadomość
-
Zrobilam sobie budyń śmietankowy
Ja w sobotę grilluję, mam nadzieję ze będzie pogoda! Do grilla zawsze robię sos tzatzyki pycha!! i sałatka z pomidorówDodi lubi tę wiadomość
-
https://www.youtube.com/watch?v=xLDUWyEpEjk
o a to lubi moja Alicjaszczególnie jak ja próbuję ;śpiewać;
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha nezumi ja robilam bardzo podobnie te kotlety
A te moje to proscizna - piers z kurczaka kroje wzdluz na kotlety przyprawiam obtaczam w jajku i bulce i smaze jak juz sa dobre to na wierzch klade po plasterku ananasa i serprzykrywam patlnie aby ser sie rozpuscil
mowie wam pycha! Polaczenie kotletow na ostro i slono ze slodkim ananasem
kiedys w restauracji jedlismy i tak podpatrzylam
Kurna ja myslalam ze jak szyjka zamknieta to ze jest ok... ale macie racje z czegos to krwawienie musialo bycoby sie ustabilizowalo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 15:47
Ruda27, Dodi, Magda2013, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia dupek to za lo powiedziane:/ od poczatku Izka miala problemy z ciaza przez stres wlasnie ktory ladnie fundowal jej ten debil! No sory ale brak slow. teraz i tak najwazniejsze zeby Lanusia z malutką wytrzymaly jeszcE kilka tygodni.
w ogole co sie dzieje teraz ogladam wydarzenia ojciec dźgnął syna nozem, matka zabijala noworodki ehh:(
Kamilka jak bede robic kotlety to przypomne sobie o tym:Dpekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja dzisiaj słabo czuje maleństwo ale może dlatego, że ciągle coś załatwiam.........latam po mieście to tu to tam..Mam nadzieję, że wieczorkiem poczuję solidne kopy maleństwa.
Kotlety robiłam dwa dni temu.... Ciut rozwaliły mi się na patelni ,ale były pyszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 16:16
Moni&, Camille87, Dodi, amela, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Monia ja tez jak jestem "w biegu", cos zalatwiam, duzo chodze to mniej czuje synka. wczoraj siedzialam caly dzien w domu to prawie caly czas go czulam. a pogoda tez ma jakis wplyw na ruchy, maluszki maja leniwe dni:)
Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jeju biedna ta nasza Lanusia ... co za typ...
Dodi moj lekarz tez powiedzial ze teraz powinno sie badac glukoze po godzinie i dwoch, wic pewnie kazdy lekarz ma inna praktyke, ja po godzinie mialam 119 a po dwoch 102 chyba.
Ja sie tak najadlam ze musze sie na chwile polozyc. Ale narobilyscie smaka serniczkiemja mam delicje poziomkowe i chyba zaraz je otworze !!
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Amela przynajmniej Twoj lekarz jest tego samego zdania
wyniki widze mialas ok to dobrze
U nas leje od wczorajlepiej nie wychodzic z domu jak nie trzeba
Pekinko Twoje wyniki tez ok, wiec chyba jednak cos u mnie jest na rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 16:44
pekinka82, amela lubią tę wiadomość