Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja tez właśnie po pęcherzu dostaje często
a podobno z główką na pęcherzu to dopiero jest szał... teraz jakoś dziwnie kopie, właśnie w okolicy pępka... nie wiem co ona tam nawyrabiała. huśtawkę sobie z pepowiny pewnie zrobiła
Ruda27, Magda2013, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha nezumi hustawke z pepowiny
Moj jest glowka w dol i czasami to masakra.. Jakos tak zaboli, dziwne uczucie ze tez sie wlasnie zginam czy krzyzuje nogi
Czuje go juz teraz blizej zeber po prawej stronie podejrzewam ze to nozki i po lewej z boku na wysokosci pepka wiec to pewnie pupkanezumi, Magda2013, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Idę oglądac Bitwe o dom
:*
-
hej kobiety, nie sposób nadążyć nad wpisami, ale chyba dobrze, bo tak tylko przeleciałam i widzę że jakieś czarnowidzctwo, umieranie przy porodzie itp, a mnie takie gadanie denerwuje, wiec dobrze sie dzis stało ze nie jestem na bieżąco od rana.
byłam w TK Maxx, fajne tam mają ubranka, ale zdecydowanie dla dziwczynek większy wybór, przynajmniej u nas, ja kupiłam taki komplet startowy za 44 zł(7 części) przecenione z 99 to wzięłam, za 99 bym nie brała.
i jeszcze historia z kasy w realu, stoję grzecznie i kasjerka mówi, poproszę panią do przodu, więc podeszłam, podziękowałam a jakiś koleś(który stał za mną!!!) zaczął się rzucać, że co to ma być, czy to jakaś specjalna kasa...to mu ktos mówi,że pani jest w ciązy a on na to, że nie widzi żebym była w ciąży...co za zjeb, no normalnie bym go zlała, ale przecież jestem w ciąży i jestem łagodna jak baranek:)Ruda27, Dodi, celia, MILA, pekinka82, Sylka, positive lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
co za zjeb, chamstwa w tym kraju nie brakuje, jakbym miala zly dzien to bym sie wyzyla na takim kolesiu i powiedziala mu kilka "milych" slow dla wlasnej satysfakcji
wrrr
a mohery to szkoda gadac stac na przystanku umia i obgadywac pół wsi godzine ale juz w kosciele czy autobusie musza miec miejsce siedzące stare klempyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:48
Magda2013, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyWlasnie dostalam smsa od Lanusi
az mnie ciarki przeszly:
Nie bedzie mnie przez jakis czas na forum, generalnie nie najlepiej sie dzieje. Jestem w szpitalu na sali przedporodowej, na szczescie w innym szpitalu niz zawsze. Mieli mnie wiezc do Matki Polki ale probuja uspokoic sytuacje tutaj. Jest na mnie na caly oddzial jakis kod O60, ale nie wiem co to znaczy. Dostalam rano krwotoku, mam dziwne bole. Podaja mi sterydy na rozwoj pluc Malej i jakies zastrzyki w tylek. Kroplowka na 48 godzin, zastrzyki co kilka godz. Ja nie chce jeszcze rodzic a mala schodzi na dol... Mialam robione KTG, wykazalo delikatne skurcze. Teraz ide spac bo od tej kroplowki drza mi rece i wali serce. Takie sa podobno jej skutki uboczne. Boje sie, dziwnie sie czuje, mala okropnie kopie a ja czuje jak mnie kroplowka usypia. Odezwe sie jak bedzie cos wiadomo, na razie mam lezec bez ruchu -
jej biedna Lanusia, eh malo sie dziewczyna wycierpiala oby wytrzymala chociaz kilka tygodni do porodu...
tyle sie u niej dzieje, niech mi ktos powie ze stres w ciazy nie szkodzi:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 14:00
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDobrze pozdrowie ja! Ona jest kilka dni za mna jesli dobrze pamietam..
Monia tez mysle ze to stres, bo ona nadal jest z P. i mysle ze ten zwiazek ja wykańczaniaale ona chce walczyc o pelna rodzine i poswieca siebie i dziecko niestety
pisalam jej to.. mimo wszystko wspieram..
Dodi, Moni&, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedna Lanusia, niech zaciska nogi jeszcze przynajmniej z 3 tygodnie!! Pozdrów ją od nas serdecznie.
Miałam dziś tyle rzeczy robić ale tak mnie głowa boli ze ledwno ją trzymam prosto... chyba znów cały dzień przeleżę.