Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak teraz mysle, ze czasami slabiej czujw ruchy i nie podskakuje brzuch jak wczesniej, przez to ze on mi twardnieje
zbyt czesto jest napiety i twardy.. Zobaczymy co powie gin w sobote..
Ja mysle na poczatek bez podusi. Moj bedzie w rozku a pozniej nie wiem.. -
Dziewczyny oglądałyście ostanio jakiś fajny film? Albo serial? bo mąż dziś późno wraca i muszę sobie jakoś wieczór zaplanować...
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja kupuje kolderke i bede normalnie uzywac
A film hmm nezumi jakie lubisz?
no chyba ze masz godnyu polecenia wyciskacz łez -
Pisalam do was na tel i ki sie gad zawiesił wszystko przepadło
no trudno w kazdym bądź razie jak kiedys bede na laptopie to postaram sie wstawić zdjecia moich nabytkow. Jak narazie zyje tym zeby maleńka dobrze sie rozwijała i zdrowo rosła. Mam nadzieje ze do wizyty za 2 tyg ładnie podrosnie i bede spokojniejsza. Powiedzcie mi prosze czy wiecie jak wasze maluszki sa ułożone bo moja non stop miednicowo i tez kopniaki czuje dosc nisko.... Mam nadzieje ze jeszcze sie odwróci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm nezumi a thriller? Nie wiem czy widzialas mr, brooks
stary ale dla mnie swietny film, ja uwielbiam thrillery i kriminalne
Kac vegas widzialas pewnie? Z komedii to wlasnie to lubie najbardziej
Wszystkie z jasonem stathamem
Aicha to czekamy na zdjecia nabytkow!
Moj jest juz dluzszy czas glowka w dol -
aicha moja mała też jest pupą na dół, kopie mnie po pęcherzu więc mam pewność że nic się nie zmiania. spokojnie jeszcze jest czas byle do 34 tc się zdążyły maluszki poodwracać bo potem już będzie im za ciasno
moja córcia ma ciałko (pupa i główka) po prawej stronie brzucha a nogami wierzga z lewej
aicha, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAicha moj synus na wczorajszym usg byl ulozony miednicowo ja czuje kopniaki po bokach ale wysoko nad pepkiem. Na obecna chwile to zaden problem, ja czuje ze sie wierci wiec ma jeszcze miejsce za kilka tygodni pewnie juz sie ustawi glowka w dol
aicha, nezumi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda nie widziałam już sobie nastawiłam i na wieczór obejrzę
póki co kombinuję co mi się stało z kaloryferem bo tylko do połowy grzeje, pewnie zapowietrzony...
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda ja ci polecam w takim razie Escape Plan świetny film :)_ takie też lubie
a niestety Brooksa dziś nie zobaczę bo stream do tego filmu nie działa, muszę go jakoś inaczej skombinować...
może jeszcze jakieś propozycje? najbardziej nie lubię czekać aż mąż wróci z pracy... a jak jeszcze wiem ze wróci później to normalnie szału można dostać...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Ja nie mam pamieci do tytulow
ogladamy sporo filmow a juz nastepnego dnia po obejrzeniu juz nie pamietam tytulu
a tyle fajnych wartych polecenia widzialam..
-
aicha wrote:A wiecie moze ile dzidzia powinna przybierac teraz na wadze np tygodniowo? Czy nie ma reguły?
)
-
aicha nawet na belly to jest ale chyba tylko w abonamencie premium...
-
nick nieaktualnyNezumi widzialam
swietny film
Zaraz pomysle nad tytulami
Widzialas Nietykalni???? Dla mnie cudny film!z facetem na wozku..
Moj jest glowka w dol, juz na 2-3 usg tak byl.. Czuje go na dole na pecherzu i u gory po bokach.. Podejrzewam ze ma nozki z prawej strony, a z lewej pupke ale w sumie nie mam pojecia jak on lezy
Gdzies czytalam ze maja rosnac 200 g tygodniowo ale nie wiem czy to prawda..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 19:47