Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Positive, golarka kosztuje 35 zł, 50zł z przesyłką. Podoba mi się, bo nie goli na "łyso", tylko ma 3 różne długości i można nią golić na sucho i na mokro, np. pod prysznicem.
A co do tego 3 badania usg, to czy nawet belly go nie pokazuje? Mnie się wydaje, że tak, ale ja nie mam abonamentu premium to nie wiem co tam jest napisane oprócz tego, że "badanie usg"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 16:31
-
Kada i slusznie kazali ci powtorzyc bo nalezy je monitorowac zwazywszy ze wczesniej mialas 16
Kajoni mysle ze ja kupie bardzo lubie artykuly babbyliss ...
Wymaz mialam w poniedzialek ok 12... Wiec juz powinien byc... Inne pobierane w tym dniu juz byly... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny widze tak was podczytujac ze zakupy pełną parą. Ja jak narazie mam wózek używany udało mi sie kupić ...wydaje mi sie ze strasznie tanio bo za gondole, spacerowke fotelik z adapterem plus parasolka torba w dobrym stanie z roana marita kawa z mlekiem dalam 200 zł a dziś kupiłam łóżeczko klupś safari z materacykiem i krzeselkiem do kompletu za 250 wiec wydaje mi sie ze tez niewiele. Poza tym chyba jeszcze czas na resztę wydatków. Wy kupujecie wszystko nowe?
Sylka, Camille87, Ruda27, MILA, nezumi, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aicha ja mam wszystko nowe, bo gonił mnie czas i nie miałam możliwości polować na okazje. Takim oto sposobem skompletowałam całą wyprawkę w 3 tyg
Używane mam tylko ciuszki od siostry. Teraz tylko będę polować na używany fotelik Maxi Cosi z Isofixem bo w NO jest bardziej popularny niż w PL.
A wózek też mam Roan MaritaFajną okazję udało Ci się trafić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 17:40
aicha, Ruda27, pekinka82, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmacznego kada
my mielismy wczoraj
Spokojnie tu na forum..
Wiecie co teraz sie stalo hahaha.. Czuje ze maly cos pokopuje i docinelam palce i w tym samym momencie kopnal pod palcami, ale to takie mega intensywne bylo jakby na zywoale mamy wyczucie
Moni&, Aggie, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria ja mam koldre z wkladem silikonowym ale tez atestowana
A z tym kopniakiem to niezle
Ja czesto klade na brzuchu cala reka od przedramienia i czuje jak maly sie przekreca czuje jak zmienia pozycje normalnie czadRuda27, Moni&, Aggie, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila ja wlasnie jak tak opieram reke na boku brzucha to moj kopie, wydaje mi sie ze przeszkadza mu to
bo na sama dlon czasami nie reaguje a na to przewaznie zawsze.. Napewno to uciska bo ciezsza reka
ale czuc jak sie rusza bezcenne
Zaraz zobacze co to za koldraa masz komplet czy tylko kolderke?
Ile zaplacilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 18:27
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ale sobie pospałam
po tym melonie mi się tak miło zrobiło że od razu poszłam w kimy
A teraz zjadłam drugie pół i małej chyba smakuje bo się wierci i kopie że ho ho
aisha ja mam duzo rzeczy używanych, nie dajmy się zwariować nie musi być wszystko noweudało mi się upolować fotelik samochodowy, przewijak, fotelik do karmienia, leżaczek. Po rodzeństwie mam dwa wózki jeden to własnie Roan Marita - najlepszy wózek pod słońcem w życiu bym go na inny nie zamieniła, jednak jego spacerówka jest nico sfatygowana i na pewno będizemy się w odpowiednim czasie rozglądać za nową. Mam też dużo używanych ciuszków, sama jestem szmateksowa więc sporo rzeczy upolowałam też tam
teraz czaję się na łóżeczko ikeowskie tylko używane ceny już od 80 zł
kada synuś cudny
positive trzymaj się tam kochana :* dziewczyny mi doniosły że twoja córcia też Alicjabędą dwie wątkowe Alicje
Sylka, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
cudownie czuc jak malenstwo sie rusza:) moj ostatnio lubi siedziec przy pepju z prawej strony i tak widac jak sie wypycha az:P
my tez mamy ciuszki nowe i uzywane, fotelik dostalismy od sasiadow wozek kupimy nowy.Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]