Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Was ponadganiac po pracy to niemozliwe wrecz
Z ta pepowina, to bardzo przykra sytuacjaale! moj brat byl nia owiniety i ma sie dobrze, czasem az za dobrze
(17 lat).
Kada ciesze sie, ze nienajgorsze wyniki...
U reszty nie pamietam co i jak bo ponad godzine was nadrabialamWasza wina
A ja kupilam dzis reczniczek, szczotke z grzebykiem i nozyczki do pazurkow, moze nieduzo ale jak cieszyjuz cos moge skreslic z listy
Ruda27, Sylka, Camille87, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja wczoraj znalazłam super zestawy na allegro koszula + szlafroczek ale sa w rozmiarze XXL /3XL u tego pana http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=14918399&id=78017
-
Mój mąż ostatnio jak mnie przytulał w łóżku to też przełożył rękę przez brzuch i mały jak mu sprzedał kopa to aż się wystraszył
Ogólnie to dziś ma intensywny dzień, pewnie dlatego, ze ja leniuchuje..Kopie jak szalony, aż cały brzuch mi podskakuje
Cudowne uczucie, choć czasem wybija mnie z rytmu
Ruda27, Camille87, nezumi, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Co do kołderki to mi wszscy znajomi z którymi rozmawiam mówią ze to niepotrzebny wydatek, bo idzecko jak jest malutkie to nie śpi ani na poduszce ani pod kołderkę - tylko najczęściej w rożku albo śpiworku. Poza tym te kołderki są strasznie sztywne nie da się nimi opatulić dzieciaczka a jak juz to i tak ten ruszając się (taki starszy rzecz jasna) z łatwością może kołderkę zrzucić. Wszystkie dzieci które znam do pierwszego roku życia spały pod kocykami (ubranymi w pościel) bo te zwyczajnie są wygodniejsze
Ruda27, Camille87, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Nezumi pewnie masz racje.. Co do poduszki to tez mysle ze zbedna, na poczatku moj synek bedzie spal w rozku, a potem nie wiem, ale mysle ze kolderka tez sie przyda..
kiedyś na pewno
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria ja ta kolderke mam w zestawie z cieniutka podusia i kupilam ja w zeszlym roku u nas w firmie byla wyprzedaz bo kupione byly na ekspozycje do salonow meblowych ale nie uzywane
zaplacilam chyba symbolicznie 10zl
Nie moge cos otworzyc tego linka
Ja to i tak malego bede klasc w spiworku albo w pajacyku pod kocykiem kolderke pewnie pozniej bede dopiero uzywacjest dosc ciepla..
Co do uzywanych rzeczy ja tez nie mam nic przeciwko tylko ze w zasadzie ja juz wszystko wieksze mialam kupione (np meble - lozeczko przewijak itp) wiec oprocz ubranek nie mam co uzywango kupowaca roan marite sama bym kupila za 200zl!
nezumi, Ruda27, Dodi, aicha, celia lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:ta moja kolderka jest miekka nawet manewruje nia w lozeczki juz hehe przekladam ukladam hehe doczekac sie nie moge kiedy mojego smerfa przytule
-
Kada cudny twoj Mati... Slosziak
Nezumi tak bedzie Alicja Zosia... Moja corcia juz chyba nie popusci... Zreszta wszystkim juz powiedziala jakie imie bedzie nosic dzidzius..
Ja poki co klderki nie mam... Chce tylko by byla pikowana by sie wypelnienie nie przesuwalo..Moni& lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:2 tyg temu kupilam
-
positive wrote:Kada cudny twoj Mati... Slosziak
Nezumi tak bedzie Alicja Zosia... Moja corcia juz chyba nie popusci... Zreszta wszystkim juz powiedziala jakie imie bedzie nosic dzidzius..
Ja poki co klderki nie mam... Chce tylko by byla pikowana by sie wypelnienie nie przesuwalo..U nas będzie Alicja Jadwiga
-
positive wrote:A myslalyscie o takiej poduszcze klin... Wklada sie ja pod materac... By dzieciatko tak na plasko nie lezalo...
-
nick nieaktualnypositive wrote:A myslalyscie o takiej poduszcze klin... Wklada sie ja pod materac... By dzieciatko tak na plasko nie lezalo...
Mi sie na alegro rzucilo w oczy ale jak na moje oko za wysoko by bylo jak dla dzidzi... ja mam taka bardzo cieniutka podusie tylko aby poszewke nalozyc hehe a kolderke mam pikowana wlasnie