Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ide sobie obrać melona
-
Mika to mnie zaskoczyłaś z tymi rybami ale ja miałam koleżanke w podstawówce kóra bała się ptaków! Jak widziała nawet pióra to uciekała i wrzeszczała
Ja dzis na obiadek tak jak chciałam zapiekanke z mielonym makaronem i serem , ale jeszze nie robię bo jestem pełna po tym arbuzie
mmm pączek z czekoladą
ja jak sie stresuje, denerwuje to mój synus siedzi cichutko, ale jak słyszy głośniejsze dźwięki albo siedze w niewygodnej pozycji to czuje ze mocniej kopie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 14:48
Monis
[/link]
-
Moni& ja się boję panicznie gołębi. przez rynek w krk nie przejdę. zresztą kury też są przerażające...
MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
A ja kupilam sobie dzis truskawki na posmake ale sa ochydne !! nie dosc ze nic nie pachna to jeszcze jakies gumowe
i czuc nawozami i jeszcze kupilam arbuza ale tez sie jakis gumowy wydaje
Poszlam do Rosmana i kupilam tez ten plyn do kapieli Hipp,wiece po ile ? 16,29. A na doz.pl maja po 22,99 a w AkpolBaby 21,50(u mnie w Bydg. jest ten sklep)
Mojej kuzynki synek tez byl owiniety pepowina i jest wszystko ok. Miala cc. Ja nie czytam takich rzeczy,wogole nie mysle o tym. O porodzie tez nie mysle,nie mam jeszcze jakiegos stracha czy cos. Staram sie myslec pozytywnie,ze wszystko bedzie ok
Kada a od czego masz takie bolesne skurcze ? lekarz cos mowil na ten temat ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:24
Camille87, Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
-
Nezumi ja nie mam nic do gołębi, nie lubię tylko pod nimi przechodzic bo kiedys miałam fajna sytuacje, bedąc na mieście dziwiłam sie czemu ludzie sie na mnie dziwnie patrzą, a potem zobaczyłam ogromną plame na ramieniu hehe:P
Ja nawet mojemu nie mówie o moich schizach i obawach bo wkurza go że za bardzo panikuję, na początku ciąży to mi powiedział, że internet odłączy żebym głupot nie czytała:P W ostatnim miesiącu to najlepiej sie odciąć od neta w ogóle i nie czytac, ale co ja bym bez Was kochane zrobiła:P
ale Magda masz racje, lepiej w ogóle nie myślec o takich rzeczach i nie czytać bo sie potem niepotrzebnie nakręcamy a nasze maleństwa sie stresują.
najlepiej to nie wchodzić nigdzie oprócz naszego wątkupekinka82, Magda2013, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kada tyle dobrze, że z szyjką wszystko w porządku i mam nadzieję, że jednak dotrwacie do terminu
Kurcze jak poczytałam o tej pępowinie to zaczełąm jak zwykle schizowaćzdecydowanie wolę nie czytać i nie myśleć o takich rzeczach i być dobrej myśli...
Ja wyprasowałam stertę ubrań, wypiłam koktajl i teraz mogę sobie nieco odsapnąć -
Jezu.... Napisalam posta na pol str i go wcielo...
Kajoni a ile kosztuje ta golarka bo chyba tez sobie kupie..
Fajnie ze znalazlas tani sklep w okolicy... Ja zanim stad wyjde nie bede mogla odnalezc zadnego linku... No nic bede pisala byscie mi powklejaly je jeszcze raz
Mila super ze twoje wyniki sa ok...
Kada norma crp w ciazy jest do 10 ... Tak mi tu dzis powiedzieli.. Moje dzisiejsze crp to 5,8 wiec juz widze dom...
Martwi mnie jedynie brak wyniku wymazu z pochwy... Prawdopodobnie jezeli go jeszcze nie ma to cos sie choduje...
Ach i dzieki za dobre checi...
No i zapomnialam co ja tam jeszcze mialam napisane...MILA, Magda2013, pekinka82, Dodi, Ruda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ach juz wiem Ruda... Takie tragedie sie przytrafiaja... Ale lepiej o tym nie myslec... Bedziemy obserwowac ruchy i wszystko bedzie ok... Nie myslmy o zlych rzeczach ... U nas bedzie wszystko dobrze zobaczysz...
Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość