Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki
Monia trzymam kciuki za wizytę... Też dzisiaj idę do swojego, ale tylko po L4... I wątpię by zrobił mi USG.....
Nezumi...za Ciebie też trzymam kciukiDasz radę u dentysty
A co do remontu to witaj w gronie, mamy podobną sytuacje... I też koczuję u rodziców.
Dziewczynki gratuluję nowych tygodni i ostatnich trymestrów (Aggie, MILA)
Boshe...mnie od wczoraj o 8 budzą odgłosy wiertarki...bo ktoś z bloku obok wierci i wierci...i nie ma w tym umiaru... i tak do wieczora...
MILA, Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Zalamalam sie ;( nie wiem czy pisalam, ale lekarka zaproponowala uzywanie rozgrzewajacych plastrow na plecy... pomysl srednio mi sie podobal bo drogo wychodzi... ale wlasnie mial mi Darek je przykleic a tu sie okazuje ze nie wolno ich naklejac centralnie na skore ;( ja musze w pracy sie przebrac w za wielki uniform, wiec tam nie ma sensu naklejac, a nie wytrzymam w robocie i w jakiejs koszulce od spodu
ehh za godzine wychodze... a mni sie wyc chce...
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Mam nadzieje ze Kamila zaraz napisze, ze moze wczoraj miala zly dzien i dzisiaj juz jest okczekamy na Ciebie!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Nezumi wspolczuje ze musisz do dentysty.. Ja bylam i mialam znieczulenie, podobno lepiej niz stres matki, ale to mialam w 2 trymestrze nie wiem jak tera jest..
Ja zara jade na ta kontrole, troche sie stresuje bo wiem ze beda chamscyna szczescie moj jedzie ze mna.. Trzymajcie kciuki prosze..
Odezwe sie jak wroce!Dodi, Aggie, Sylka, pekinka82, Magda2013, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
Za Ciebie Ruda i za Pekinke tez trzymamy kciuki
Aggie gratuluje 3 trymestru, Mila Tobie rowniez gratulacje. U mnie skwar juz niemilosierny, a ja musze gotowac zupke na przystan... dzis jedziemy to taka pogoda, ze w chalupie nie idzie wyrzymac.
pekinka82, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane!
Co to tutaj za akcje dziwne?! Kurcze Kamila, wrzuć na luz. Przecież ta lista została zrobiona dla naszej informacji, a nie żeby sobie dopiekać które dziecko jest większe a które mniejsze. Każda z nas jest w innym momencie ciąży, każda ma inną budowę, inny wiek więc nasze dzieci też będą miały inne wymiary. Przecież to by było chore gdyby wszystkie nasze dzieci urodziły się identyczne. Atak klonów
Nezumi wiem co przeżywasz, ja też strasznie nie lubię chodzić do dentysty, ale jak trzeba to trzeba :*
Monia, Pekinka powodzenia na wizytach
Aggie gratuluję III trymestru, a Pekince 29 tygodnia
Dziewczyny czy Wy też tak źle śpicie w nocy? Kurde ja się strasznie męczę, wstaję bardziej zmęczona niż się kładęCiężko mi się oddycha, bolą mnie ręce, nogi, biodra.. Nie mogę sobie znaleźć miejsca. Dziś pół nocy przełaziłam po mieszkaniu bo już dostawałam furii, że spać nie mogę
MILA, Aggie, pekinka82, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Widzę, że małe zamieszanie postało, ale czasem to oczyszcza atmosferę
A tak po prawdzie to załamać mogłabym się ja i Amela, bo nie dość, że najdrożej płacimy za wizytę, to ostatnie badanie usg miałam w 21tc czyli połówkowe
A Wy przynajmniej na bieżąco jesteście z wag swoich "pulpecików"
Kamilka luz, bo w zasadzie nie wiadomo, która wersja lepsza, ta lżejsza czy cięższa, no i powtórzę sakramentalne - najważniejsze, że zdrowe
Aggie witam na 3 levelu
Quendi ja chodzę do szkoły rodzenia przy szpitalu na żelaznej do małgosi gierady-radoń. A Ty gdzie się zapisałaś?
Sylka ja też ostatnio mam problemy ze snem. Zasnę owszem, ale potem budzę się w środku nocy i masakra, bo ile to można zdzielać chłopa łokciemRuda co do chrapania, łączę się w bólu
pekinka82, Magda2013, amela, Dodi, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
Celia mój też chrapie, ale całe szczęście wystarczy Go szturchnąć
Ja mam problem, bo co chwilę budzę się na siku, a jak już chcę zasnąć to taka jakaś niespokojna jestem, bolą mnie nogi, brzuch. Wszystko mnie boliNie mogę sobie miejsca znaleźć i wiercę się pól nocy..
celia lubi tę wiadomość
-
Popieram Milę.....Madzikovy wrzuć jakieś fotki z przystani
Mnie też ciężko spać.... kręcę się i wiercę..Wczoraj miałam bóle pleców...Coś jak nerwoból .... gdy oddychałam głębiej odczuwałam ból od płuc do kręgosłupa..Dzisiaj już lżej.....
Madzikovy, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila jestem na kontroli z ubezpieczalni bo mam ZA DLUGO L4! Jestem
2 tygodnie i juz dostalam list ze mam sie stawic.. Tu nie ma l4 na ciaze, mam wspisane bol plecow i pewnie beda chamscy i niemili.. Wiem bo kolezanka juz 2 razy miala taka kontrole.. Jest ludzi w cholere, chyba z 2 h czekania
Madzia cudnie macie na tej przystaniale zazdroszcze
Dziewczyny za wasze wizyty tez trzymam kciuki! Czekamy dzisiaj na mile wiesci
Ja dzisiaj 30 tydzien uuuchociaz wydaje mi sie ze dopiero jutro sie zaczyna, a dzisiaj ostatni dzien 29.. Ale belly inaczej liczy wiec niech bedzie
Sylwia ja tez zle sypiam.. Ciagle sie przewracam na boki, mam wrazenie ze co pare minut doslowniemeczace sa te noce..
pekinka82, MILA lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, mam to samo, noce są jakieś meczące, to przekręcanie się, nie mówiąc o świadomości żeby spać na lewym boku, czasami mnie biodro boli. Jestem w szoku, że Polska jest takim przyjaznym krajem dla przyszłych mam i można siedzieć na zwolnieniu od pierwszego dnia...polityka prorodzinna haha, tylko czasami nie ma gdzie wracać po tym zwolnieniu,ale to szczegół
Ruda27, celia, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014