Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
1. mateuszek 1100g(26tydz)
2, Zuzia 1480g (29 tydz)
3. Maja 856g
4. Lilinka 1039g(29)
5. Nataniel 1450g (29 tydz)
6. Olav 979g (26 tydz)
7. Kacperek 1160g (27 tydz)
8. Maja 734g (24tydz)
9. Bartuś 750g (25tydz)
10. Alicja 1014g (27 tydz) -
yyy co tu sie kurna stalo? ? ?
Kamila, bez przesady, zadnych porownan nie maja powinnam sie poryczec, zezloscic, obrazic i isc spac, bo Alicja Nezumi jest duzo wieksza a w tym samym czasie praktycznie wazone
bez przesady... to tylko do naszej informacji, zeby pamietac ktorej brzdac ile mniej wiecej wazy... kurna oleg
przeciez mamy tylko zblizone terminy do siebie, zadna z nas nie jest identyczna, dlaczego nasze maluchy maja byc?? Wez pod uwage ze Twoj paczus moze teraz wolniej rosnac a potem pod sam koniec bum, i rodzisz 4 kg klocka:) wcisnij na luz kochana
pekinka82, Madzikovy, Dodi, celia, Magda2013, mala_mi, positive lubią tę wiadomość
-
Ło kurna ale tu się dzialo....Kamilka nie denerwuj się kochana, ja nawet nie wiem ile moja Nelka wazy
dopiero 9 czerwca się dowiem
Tez ide spać bo rano na pobranie krwi
Dobranoc :-*
Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
ejj no kurr... co tu sie wyrabialo? Kamila mam nadzieje ze sie odezwiesz. tak jak dziewczyny pisza, waga dziecka to indywidualna sprawa. ja to mam nadzieje ze juz maluszek w dniu porodu nie bedzie mjal wiecej jak 3,5 kg bo potem ciezko urodzic:P wiec naprawde nie masz sie o co obrazac bo przeciez nikt Cie bie chcial urazic tą listą...
ja wczoraj szybko zasnelam nawet nie wiem kiedy. a dzis na wizyte, kurde jak mi sie nie chce znowu tyle czekac zeby sie zwazyc, zmierzyc cisnienie i l4 dostac, bo usg raczej nie bedzie...pekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hej wstalam przemyslalam w nocy i od dzis nic nie wrzucam zadnych zdjec brzuszka wagi malego i wielkoszci w cm mojego zderzaka aha a jak sie maluch urodzi tez niec nie napisze bo sie poobrazaja masakraaaaaaaaaa
-
Hej wszystkim
widzę że aferka wyszła
A ja mówię - BEZ PRZESADY - Każde dziecko rozwija się swoim tempem.
To że teraz dziecko Darii jst największe to nie znaczy że urodzi się z największą wagą. A to że syn Kamili jest "ponoć" najmniejszy nie znaczy że że nie urodzi się większy od innych. Więc kurde bez przesady.
Kamilka masz sie tu stawić bo kopnęęęę w dupcięęęęęę
Kada a ty też przestań bo nie potrzebne to teraz było
A my zaczynamy dzisiaj 27 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 07:22
Moni&, pekinka82, Ruda27, Dodi, celia, amela, Lanusia93, positive lubią tę wiadomość
-
Mila masz racje. nie podsycajmy atmosfery, bo jak tak dalej pójdsie to sie wszystkie poobrazamy do porodu i bedzie jedna wielka doopa. juz przez jedna afere kiedys Paula nam odeszla i baardzo rzadko do nas zagląda. wiec Kamilcia schowaj dumę do kieszenie i wracaj do nas:)
MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hello
Piekny dzień nie?
Ja dziś całą noc nie spałąm bo się tak stresuję dzisiejszą wizytą u dentysty.... ech.
Aggie moja Alicja jest w górnej granicy normyBędzie kluseczka jak mamusia
a ja kupiłam jej 2 pary spioszków TINY BABY
haha.
Wczoraj miałam bardzo bardzo intrensywny dzień... rano taka załamka że szok. siedziałam i szlochałam chyba z pół godziny non stop. dopadła mnie depresja zwiazana z remontem naszego domu, z tym ze nie zdążymy go wyszykować (tzn wyuszykować minimum żeby tam zamieszkać).... ale na szczęście znalazło się rozwiazanie. kochani rodzice mnie uratują.
a potem cały dzień gdzieś latałam. dziś w sumie będzie podobnie. rano dentysta potem musze pomalować łazienkę do końca a potem jade do kuzynki
Lanusia! cieszę się bardzo ze jesteście już w domu całe i zdroweMILA, Moni&, Aggie, pekinka82, Ruda27, Dodi, celia, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Aha, pytałam na szkole rodzenia o masaż krocza przed porodem. Położna powiedziała że nie warto. Że to niepotrzebne naciąganie krocza, które wcale nie ułatwia porodu. Powiedziała że dobrze jest ćwiczyć mięśnie kegla i ewentualnie smarować krocze jakimś żelem ginekologicznym ale paluchów nie wkładać i nadmiernie nie gmerać
Moni&, MILA, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Nezumi nie stresuj sie, powierci powierci i nie bedzie bolało:* chociaz ja zawsze wolałam wizyty u ginekologa niz u dentysty hehe
dobrze, że rozwiązałas problem z remontemciekawe, czy każda położna ma takie samo zdanie o masażu krocza, dobrze wiedzieć
ja dzisiaj na wizyte sie wybieram, potem jakies zakupy dla siebie, bo bluzeczek zaczyna mi brakowaća potem sie zobaczy;)
buziolki kochane mamusie, miłego dnia:*pekinka82, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
hej.
Nezumi powodzenia u dentysty.
Monia powodzonka na wizycie!! moze zrobi usg ...
MILA dla sprostowania moje dziecko jest najwieksze .... wieksze od Natanielkai co? ......
Nie wiem, mam nadzieje, ze Kama bedzie miala dzis lepszy dzien bo nikt nic zlego nie mial na mysli, jedne sa mniejsze, drugie wieksze... kur....byle zdrowe bylo!
a Moni, powodzenia na zakupachmam nadzieje ze kupisz cos fajnego
u nas w Szczecinie bedzie dzis prawie 30 stopni wiec jedyne co to pozostaje hipermarket i lodowki z nabialem
Ruda27, MILA, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Nezumi, Alicja moze sie jeszcze zatrzymac z waga
a ja wole ciut mniejsze malenstwo, zeby mnie nie porozrywalo i zeby latwiejszy byl porod ogolnie
powodzenia u dentysty...
Zaczelam dzis 3 trymestri 28 tydz
jezuuu jak to leci
plecy bola, a dzis do pracy... no coz... porozmawiam z przelozona moze da sie cos ugadac. Milego dnia wszystkim
Kamilko, kochanie, przestan sie zloscic...nezumi, Ruda27, MILA, Dodi, celia, Magda2013, Lanusia93, Moni& lubią tę wiadomość