Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
na ostatniej wizycie Kacperek 1160g
Agus a kiedy masz wizyte? najlepiej niech lekarz zbada szyjke. ale mozliwe ze macica juz cwiczy do porodu i stad te bole dziwne.
ja bylam z mezem na spacerze, nie duzo pochodzilismy a sie czuje jakbym maraton przebiegla, chyba przez ta temperature. teraz lezymy i sie opiepszamy
a dusznosci mam jak sie poloze wieczorem i zasypiam, moze nie tyle dusznosci co strasznie ciezko mi sie oddycha juz od jakiegos czasu,, teraz przez temperature bedzie gorzej.
kurde ale sie dzis przestraszylam na wkladce mialam czerwona plamke juz chcialam krzyczec ze jedziemy na IP ale na papieprze nic nie bylo a sie kapnęłam ze sie golilam w lusterku dzisi oczywiscie musialam sie gdzies zaciac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:14
Ruda27, positive, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Same pozytywne wiadomosci dzisiaj
Madzia jaka juz duza Twoja coreczkapowoli przestaje byc kruszynka
super
Lanusia witaj spowrotem,ciesze sie ze wszystko sie unormowalo
Moja miesiac temu wazyla 734g ale ide jutro do gin.to sie dowiem jaka ma aktualna wage
Aggie ja nie mam takich boli,jedynie co mam to te skurcze tylko.Ruda27, Madzikovy, Moni&, Sylka, Dodi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camilko, ciasto wygląda tak, że prawie ugryzłam ekran laptopa
Pycha!
A ból głowy minął? Jakie macie sposoby na jego złagodzenie? Mnie już męczy drugi dzień, wręcz zbiera mi się na wymioty z bólu, to chyba migrena2 tygodnie temu też się z tym zmagałam - wtedy trwało 3 dni:/ Apap nigdy mi nie pomagał, więc nie chcę się nim niepotrzebnie faszerować, a nic innego chyba nie wolno? Odrobinę pomaga kawa, ale ograniczam się do dwóch filiżanek.
Na dokładkę upał nie poprawia mi samopoczucia - dziś ledwo żyłam, najgorzej było w aucie, gdy przez szybę słońce przygrzewało jak w piekarniku. Mam nadzieję, że tego lata nie będzie jakichś upałów stulecia, bo wykorkuję
Zdecydowanie lepiej gdy końcówka ciąży przypada zimą
Lanusia, dobrze, że wróciłaśnieźle nas nastraszyłaś swoim niby porodem. Całe szczęście, że udało się opanować sytuację. Lilianka powinna jeszcze kilka tygodni pomieszkać w Twoim brzuszku.
Widzę, że robicie listę z wagą maleństw. Wizytę mam dopiero(!) za tydzień, więc póki co się nie wpisuję.
Gdybyście chciały poczytać o szpitalu, w którym planujecie rodzić polecam tę stronę: http://www.gdzierodzic.info/
Znajdziecie tam ogólną ocenę placówki, a po wejściu na nazwę szpitala opinie pacjentek.
Ruda27, Magda2013, Sylka, Dodi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Super jest ta lista, ale Ruda ma racje ze lepiej z wiekiem ciazy bo tak to za duża rozbierzności. I wychodzi ze moje dziecko jest najgrubsze
Monia ja tez dziś z lusterkiem i kur.. Krew... Załamac sie mozna...Moni&, Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1. mateuszek 1100g(26tydz)
2, Zuzia 1480g (29 tydz)
3. Maja 856g
4. Lilinka 1039g(29)
5. Nataniel 1450g (29 tydz)
6. Olav 979g
7. Kacperek 1160g (27 tydz)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:51
Moni&, Madzikovy, Dodi, celia, positive lubią tę wiadomość
-
1. mateuszek 1100g(26tydz)
2, Zuzia 1480g (29 tydz)
3. Maja 856g
4. Lilinka 1039g(29)
5. Nataniel 1450g (29 tydz)
6. Olav 979g (26 tydz)
7. Kacperek 1160g (27 tydz)
8. Maja 734g (24tydz)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 21:15
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamila nie ma co sie dolowac zobacz jakie rozne sa wagi ja znalazlam wage corki w 26 tc i byla duzo mniejsza bo miala 843g wiec kazda ciaza jest inna wiec bedziesz miala lzejszy porod niz my przy kolosach hehe
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny