Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama mi dziś kupila truskawki!!! Ale pyszne byly
Myślę ze jak się poprosi to na pewno pomogą przy karmieniu, w końcu każda z nas się musi tego nauczyć, wiec laski nie robią, Po to tam są żeby nam pomoc !!Camille87, Sylka, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka zmierz cisnienie jak bedzie ok to zrob sobie kawke i polez:)
Madzia napisala juz po wizycie Zuzka wazy 1480g, wszystkie przeplywy ok:)Ruda27, Camille87, Sylka, amela, Aggie, positive, Magda2013, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witajcie
Mam dzisiaj przez chwilę dostęp do internetu, więc korzystam i odzywam się
Już jesteśmy w domku, dla tych które nie są doinformowane- znowu wywiało nas do szpitalaTym razem coś się "obluzowało", jakaś żyłka w łożysku pękła i dostałam krwotoku. Myślałam, że rodzę, zaczęły się dziwne bóle, ale jednak inne od tych na miesiączkę. Skurcze na KTG wykazywały czasami 45%, raz nawet 84%, ale generalnie utrzymywały się na poziomie 20-35%, czyli chyba tych przepowiadających
Sytuacja się unormowała, dostałam sterydy na rozwój płucek u Małej- Fenoterol w kroplówce, Dexaven i Staveran. Po tym Fenoterolu wytrzęsło mnie tak że szokSerce mi kołatało, ręce mi się trzęsły jak u starego narkomana
Ale po 48 godzinach męki pod kroplówką mogłam odetchnąć z ulgą, że moje maleństwo już za tydzień będzie miało sprawne płucka
Mam nadzieję, że nie będziemy musiały korzystać z tego przywileju przedwcześnie...
Wczoraj podczas KTG straciłam przytomność, położna zasugerowała nagły spadek poziomu cukru we krwi, przez co muszę bardziej na siebie uważać, unikać samotnych gorących kąpieli (zawsze z osobą towarzyszącą hihi), jeść regularnie, częściej i więcej.
Poza tym... Czujemy się wspaniale, pięknie rośniemy, ważymy już 1039 g
Liliankowa waga przyrasta, mamusina stoi w miejscu- czego chcieć więcej?
Odpoczywam, odpoczywam, odpoczywam w domku
Wpadnę na pewno jutro, a i dzisiaj Was chwilkę podczytam póki kurczak się piecze w piekarnikuRuda27, pekinka82, Sylka, Camille87, Moni&, Aggie, positive, mala_mi, Magda2013, MILA, nezumi, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Lanusia jak dobrze, że u Was się unormowało. Ostatnio bardzo dużo myślałam o Tobie i Twojej córeczce
Obyście już do końca ciąży nie miały żadnych nieprzyjemnych "akcji"...
Ja posiedziałam na tarasie z książką, nawet trochę opaliłam nogiAle już wystarczy tego słońca na dzisiaj.
Kamila jak głowa? Lepiej?
Madzikovy super, że z Zuzią wszystko okDuża już ta Twoja dziewczyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:03
Lanusia93, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanusia ciesze sie se u was dobrze
odpocxywaj kochana
Kamila hehe i dobrze ze maz Cie wyciagnal
Madzia duza dziewczynkawiec nie moj Nataniel jest najwiekszy z forum heh
My sie polozylismy ale maz szybko zasnal i leci z tym koksem z chrapanirm ze ja nawet w spokoju polezec nie moge, musialam wyjsc do drugiego pokoju
Ale bym zjadla truskawki, mam nadzieje ze jutro pani bedzie stala i kupimy
Camille87, Sylka, Lanusia93, positive, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lanusia ciesze sie ze u Ciebie i Lilianki wszystko wporzadku:) obys juz nie wracala do szpitala az do porodu na koniec lipca;-)
Kamilka dobrze ze Cie maz wyciagnal:) ja na mojego czekam z utesknieniem, gotuje mu pierogi i jak zje to idziemy na spacerek:D
Daria to obudz męza heheCamille87, Lanusia93, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny